SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

 Cocovan cu curcan, dovleac si gutui Cocovan cu curcan, dovleac si gutui
Spalati si stergeti pulpa, condimentati-o bine cu piper, cimbru, paprika, ungeti-o cu ketchup, uleiul de masline si puneti-o la prajit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, cate 4-5 minute pe fiecare parte.Intre timp taiati dovleacul in felii de 7-8 ...
 Cocovan de pui cu dovleac si mere Cocovan de pui cu dovleac si mere
Se spala puiul si se taie pe spate, apoi se desface cu pieptul si pulpele in mijloc. Se condimenteaza si se pune intr-o tava in care se adauga uleiul, 300 ml apa, dovleceii feliati, dovleacul curatat de coaja si seminte taiat cubulete, morcovul ...
1-1011-14
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) - Pagina 14
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z