SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu caise

 Clatite cu gem si sos de ciocolata Clatite cu gem si sos de ciocolata
Faina cernuta se amesteca cu apa, zaharul vanilat, coaja de lamaie, putina sare, avem grija sa nu se faca cocoloase. Adaugam ouale batute si omogenizam totul bine cu mixerul. Daca vi se pare aluatul prea gros puteti subtia cu putina apa, dupa care se ...
 Placintele cu gem Placintele cu gem
Drojdia se pune la inmuiat cu o lingura de zahar, una de faina si 100 ml iaurt. O lasam 10 minute sa creasca putin. Intr-un vas mai mare se cerne faina, se face gaura in mijloc si punem maiaua apoi restul de iaurt si oul. Se framanta bine, bine, ...
 Gogosi cu brinza Gogosi cu brinza
Toate componentele se amestica(inafara de fructele uscate).In farfurie de toarna faina, se pune masa de brinza formata cu lingurita, in mijloc punem caisele uscate(sau stafidele).Facem o bila,o aruncam in uleiul incins.Apoi le intoarcem atent(sunt ...
 Turta cu dulceata de caise Turta cu dulceata de caise
Se amesteca faina cu bicarbonatul si zaharul, apoi se adauga margarina (margarina sa fie de temperatura camerei) si se amesteca bine cu mana astfel incat sa nu fie boturi. Apoi adaugam 2 oua si iarasi amestecam bine.Nu se foloseste nici apa, nici ...
 placinta din aluat dospit cu crema de smantana placinta din aluat dospit cu crema de smantana
cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharulpana cand se lichefiaza se adauga untul moale sau margarina, oul intreg,laptele caldut,sarea ,coaja de lamaie si la urma faina.Aluatul se amesteca cu lingura apoi se framanta 5-6 minute cu mana si ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu caise
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z