SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu apa minerala

 Cornulete cu marmelada Cornulete cu marmelada
Zaharul se dizolva in apa minerala, impreuna cu praful de sare si diversele esente. Ulterior se incorporeaza in compozitie faina si, progresiv, margarina. Se framanta bine, apoi se lasa 20 de minute la dospit.Din aluat se intinde o foaie subtire, ...
 Clatite cu cas si cascaval Clatite cu cas si cascaval
Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu iaurtul. Omogenizam bine, subtiem aluatul cu apa minerala, adaugam 1 lingura de ulei, un praf de sare, oamogenizam din nou pana obtinem un aluat fin de ...
 Clatite cu gem si sos de ciocolata Clatite cu gem si sos de ciocolata
Faina cernuta se amesteca cu apa, zaharul vanilat, coaja de lamaie, putina sare, avem grija sa nu se faca cocoloase. Adaugam ouale batute si omogenizam totul bine cu mixerul. Daca vi se pare aluatul prea gros puteti subtia cu putina apa, dupa care se ...
 Placinta fara zahar Placinta fara zahar
Merele se trec prin razatoare cu tot cu coaja, se calesc, se amesteca cu scortisoara si se lasa la racit.Se amesteca ingredientele enumerate pentru aluat.Faina se pune la final si se amesteca pana cand aluatul obtinut nu se mai prinde de mana. Se ...
 Meniu Grecesc Meniu Grecesc
Se face o portie de clatite din : apa mineral, 1ou intreg+un albus, sare si faina.Dintr-un galbenus de ou, mustar si 100ml ulei, se face maioneza.Cartofii se curate, se taie betisoare, se prajesc, ii saram si-I piperam dupa care ii punem intrun ...
 CLATITE FOI CLATITE FOI
Se bat ouale cu sarea intr-un castron, adaugandu-se treptat, faina, amestecandu-se continuu sa nu se formeze cocoloase. Se subtiaza compozitia turnand, putin cate putin laptele, pana cand devina ca o smantana lichida. Se aseza pe foc o tigaie sa se ...
 Clatite cu gem de caise Clatite cu gem de caise
Se bat ouale, se adauga sifon sau apa minerala, faina.Se toarna cu polonicul din compozitie pe fundul unui vas incins cu ulei de palmierSe umplu cu gem de caise. ...
 Clatite Clatite
Se pun intr-un vas galbenusurile, 50 ml lapte, uleiul, sarea, esenta, si se amesteca bine. Se adauga faina si se amesteca pana nu mai sunt cocoloase. Apoi se bat albusurile spuma si se adauga si ele la compozitie. In final se adauga laptele ramas si ...
 Clatite perfecte(explicatii pentru incepatori Clatite perfecte(explicatii pentru incepatori
Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle.Treptat se adauga cana de lapte,amestecand continuu.Se adauga praful de sare,pliculetele de zahar vanilinat si esenta de rom si se amesteca.In final adaugam apa minerala pana capata ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu apa minerala
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z