SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu otet

 a Sfihaa sau a Lahm bia ajina -Placinte cu carne "specific tarilor arabe a Sfihaa sau a Lahm bia ajina -Placinte cu carne "specific tarilor arabe
Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta 20 de minute.Se acopera cu un servet de bucatarie si se lasasa se dospeasca la cald cca 1 ora.In acest timp se pregateste carnea.Ceapa se taie ...
 Pateuri cu branza (aluat facut in casa) Pateuri cu branza (aluat facut in casa)
Faina o amestecam cu sarea, otetul si apa. Framantam pana cand avem un aluat bine legat (nu trebuie sa fie tare). Intindem aluatul cu facaletul si intindem deasupra 1/3 din margarina. Impaturim aluatul de la stanga la dreapta si il batem cu facaletul ...
 Placinta fara zahar Placinta fara zahar
Merele se trec prin razatoare cu tot cu coaja, se calesc, se amesteca cu scortisoara si se lasa la racit.Se amesteca ingredientele enumerate pentru aluat.Faina se pune la final si se amesteca pana cand aluatul obtinut nu se mai prinde de mana. Se ...
 Foietaj de casa Foietaj de casa
Intr-un bol se bate oul spuma, dupa care se adauga otetul, uleiul, sarea, si apa calduta si se amesteca.Se adauga faina si se framanta pana se abtine un aluat moale si nelipicios.Intr-un castron se amesteca margarina cu faina pana se obtine o crema ...
 Merdenele Merdenele
Din faina, sare, otet si apa se framanta un aluat elastic si nelipicios. Apoi se pune pe masa de lucru unsa bine cu ulei si se framanta cu podul palmei cam 15 min.Se imparte coca in bilute de aproximativ 65-70 de grame si se intinde cu facaletul ...
 Piroske cu cartofi Piroske cu cartofi
Smintina se pune in vas se adauga bicarbonatul stins cu otet,sarea,zaharul si jumatate din cantitatea de ulei.Se adauga faina si se amesteca cu o lingura de lemn.Cind aluatul seamana cu un aluat putin mai gros decit la clatite se adauga si cealalta ...
 Placinte (ca la nord) Placinte (ca la nord)
Framintam pina se face aluatul (ca la piine) apoi lasam pe 20 min sa se odihneasca si le proportionam (ronde) apoi le intindem cite una si le ungem cu ulei si le punem una peste alta, si se ia cite una se intinde din nou si se pune umplutura (forma ...
 Gogosi fragede Gogosi fragede
Se framanta toate ingredientele,se formeaza gogosi la alegere si se prajesc in ulei incins ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu otet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z