SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu branza de vaci

 Turtite cu branza dulce Turtite cu branza dulce
Se prepara un aluat omogen, amestecand laptele, zaharul, faina, ouale si 5 g sare. Aluatul se prajeste in tigaie in forme mici adaugate cu lingura. Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta.Se prepara amestecul de branza de vaci proaspata si ...
 Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu
Se dizolva drojdia in putin lapte cald la care s-a adaugat 1 lingura de zahar, se pun si 2-3 linguri de faina si se lasa maiaua la crescut. Untul se topeste si se lasa se se racoreasca in timp ce maiaua creste. Se framanta apoi un aluat din faina, ...
 Tarta cu doua umpluturi Tarta cu doua umpluturi
Se zdrobeste cubul de drojdie si se amesteca cu 1/2 lingurita zahar, 1 lingura faina si 40 ml apa. Se lasa sa creasca la cald cca. 15 minute. Intr-un castron se amesteca faina cu sarea, se adauga drojdia, se amesteca, apoi treptat se adauga 5 linguri ...
 Pasca sarata Pasca sarata
Se face aluatul din toate ingredientele pentru blat , se framanta bine si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul.Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.Dupa ce aluatul a dospit,se rupe din el o bucata si se lasa deoparte.O tava de ...
 Pasca cu branza dulce si stafide Pasca cu branza dulce si stafide
Din ingredientele pentru aluatul de mai sus se prepara un aluat ca la cozonac care se lasa apoi la crescut.Aluatul se imparte astfel:odata in doua jumatati si o jumatate in trei bucati.Din prima jumatate se intinde o foaie rotunda de marimea formei ...
 Placintele cu gem Placintele cu gem
Drojdia se pune la inmuiat cu o lingura de zahar, una de faina si 100 ml iaurt. O lasam 10 minute sa creasca putin. Intr-un vas mai mare se cerne faina, se face gaura in mijloc si punem maiaua apoi restul de iaurt si oul. Se framanta bine, bine, ...
 Clatite cu branza de vaci, smantana si marar Clatite cu branza de vaci, smantana si marar
Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat subtire. Se adauga apoi in aluat o lingura de ulei.Intr-o tigaie intinsa, unsa cu putin ulei se toarna cu ajutorul unui ...
 placinta cu branza si ciuperci placinta cu branza si ciuperci
se face o coca pt placinta din faina,drojdie,sare,ulei, se lasa la dospit cam 1 ora,si se ia si se intinde, se pune intr-o tava unsa cu ulei,se pune compozitiea din: branza amestecata cu ciuperci si ou si marar si sare,se pune in tava unde aluatul e ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu branza de vaci
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z