SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu iaurt

 Gogosi cu iaurt Gogosi cu iaurt
Intr-un vas se bat bine ouale cu zaharul,apoi se adauga iaurtul si se amesteca bine cu telul.Apoi se adauga un praf de sare, bicarbonatul,coaja de lamaie ,esenta de vanilie si faina cat cuprinde ca sa iasa un aluat cam ca o crema mai groasa.Intr-un ...
 Sarailie Sarailie
Bati ouale si le amesteci cu cana de iaurt, uleiul si faina. Framanti un aluat elastic, potrivit de tare care sa nu se lipeasca de mana, pe care iI lasi acoperit. Lasi aluatul sa se odihneasca circa 20 de minute. Amesteci faina ramasa cu amidonul ...
 a Sfihaa sau a Lahm bia ajina -Placinte cu carne "specific tarilor arabe a Sfihaa sau a Lahm bia ajina -Placinte cu carne "specific tarilor arabe
Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta 20 de minute.Se acopera cu un servet de bucatarie si se lasasa se dospeasca la cald cca 1 ora.In acest timp se pregateste carnea.Ceapa se taie ...
 Gogosele fitoase Gogosele fitoase
Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga faina si drojdia si se framanta cam 20’, dupa care se lasa coca la dospit aprox. 30’.Se intinde coca pe masa de lucru si se decupeaza diferite ...
 Paine facuta in casa. Paine facuta in casa.
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul si apoi lasam coca astfel rezultata sa se odihneasca 15 minute.Punem coca in forme sau intr-o tava(eu am pus-o in forme de teflon unse cu unt,pentru a se desprinde usor din forma).Pe deasupra ungem coca cu ...
 Placinte cu gem de visine Placinte cu gem de visine
Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga faina si drojdia si se framanta cam 20’, dupa care se lasa coca la dospit aprox. 30’.Din coca dospita rupem bucatele (cat o mingiuta) si cu ...
 Placintele cu gem Placintele cu gem
Drojdia se pune la inmuiat cu o lingura de zahar, una de faina si 100 ml iaurt. O lasam 10 minute sa creasca putin. Intr-un vas mai mare se cerne faina, se face gaura in mijloc si punem maiaua apoi restul de iaurt si oul. Se framanta bine, bine, ...
 Gogosi cu ciocolata Gogosi cu ciocolata
Faci maiaua din 50 ml apa calda, drojdie, 1 lingurita zahar si putina faina. Bati ouale cu zaharul si sarea. Intr-un castron, cerni faina si incorporezi treptat maiaua, iaurtul, laptele, ouale. Continui sa incorporezi faina pana obtii un aluat ...
 Piroske cu cartofi Piroske cu cartofi
Smintina se pune in vas se adauga bicarbonatul stins cu otet,sarea,zaharul si jumatate din cantitatea de ulei.Se adauga faina si se amesteca cu o lingura de lemn.Cind aluatul seamana cu un aluat putin mai gros decit la clatite se adauga si cealalta ...
 Banita (strudel cu branza) Banita (strudel cu branza)
Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea si piperul. O tava mare se unge cu unt sau margarina. Pe fiecare foaie de strudel se intind 1-2 polonice din compozitie, se ruleaza si se pune in tava ...
 Painici cu cascaval Painici cu cascaval
Se incalzeste cuptorul la 190 de grade si se ung formele (eu le-am facut in formele de briose)Se amesteca faina, praful de copt, sarea si cascavalul.Ouale se bat, apoi se amesteca cu iaurtul, uleiul de masline, mustarul. Dupa ce se omogenizeaza, se ...
 Gogosi fragede Gogosi fragede
Se framanta toate ingredientele,se formeaza gogosi la alegere si se prajesc in ulei incins ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu iaurt
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z