SiteDeBucate » Aluaturi (dospit, din foi, foietaj)

Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu galbenus

 Covrigei polonezi Covrigei polonezi
Cerni faina impreuna cu praful de copt si cu un praf de sare. Adaugi, treptat oul si galbenusul, frecate cu zaharul, coaja de lamaie, apoi laptele si faina cernuta cu praful de copt. Amesteci bine si din aluatul obtinut faci covrigei mici, cu ...
 Cornulete cu sunca,branza si carnati Cornulete cu sunca,branza si carnati
1.Dupa ce aluatul s`a dezghetat complet,il intinzi un pic,apoi il tai fasii late de 2-3cm.Eu le`am impartit si cu o parte din ele am imbracat cate o bucatica de branza invelita`n sunca,iar cu restul bucatile de carnati.2.Ungi cornuletele cu ...
 Prajitura cu mac Prajitura cu mac
Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta bine.Se fac 2 foi.Se amesteca macul bine cu restul ingredientelor si apoi se adauga cele 3 albusuri batute spuma.Se aseaza in tava prima ...
 Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu Cosulete cu cascaval by Laura Laurentiu
Se dizolva drojdia in putin lapte cald la care s-a adaugat 1 lingura de zahar, se pun si 2-3 linguri de faina si se lasa maiaua la crescut. Untul se topeste si se lasa se se racoreasca in timp ce maiaua creste. Se framanta apoi un aluat din faina, ...
 Coronita cu mac - o idee pentru Paste Coronita cu mac - o idee pentru Paste
Preparare:Despre prepararea aluatului nu prea am multe de spus, am aruncat ingredientele in masina in acesta ordine:-laptele incalzit la 40 de grade C-galbenusurile si oul intreg batute putin cu sarea si zaharul-untul topit - nu mai cald de 40 de ...
 Paine gargarita Paine gargarita
Pentru framantare la masina de paine se pun ingredientele in urmatoarea ordine: intai cele lichide(lapte, ulei, oua), apoi zahar, sare, faina si drojdia deasupra. Pentru framantare manuala se procedeaza astfel: se dizolva drojdia in putin lapte cald. ...
 Placintele cu gem Placintele cu gem
Drojdia se pune la inmuiat cu o lingura de zahar, una de faina si 100 ml iaurt. O lasam 10 minute sa creasca putin. Intr-un vas mai mare se cerne faina, se face gaura in mijloc si punem maiaua apoi restul de iaurt si oul. Se framanta bine, bine, ...
 Biscuiti fragezi Biscuiti fragezi
Amestecati faina cu praful de copt;In mijloc faceti o gaura unde ve-ti pune:zaharul,vanilia, sare,lapte;Adaugam untul din frigider rece si pregatim cu toate ingredientele o coca pe care o vom pune la frigider la odihnit;Intindeti o foaie ...
 painisoare (chifle) painisoare (chifle)
Se cerne faina si sarea intr-un vas mare, apoi se adauga drojdia si zaharul. De regula, nu este bine ca drojdia sa intre in contact cu sarea, deoarece aceasta opreste cresterea. Drojdia este bine sa fie amestecata cu zaharul care mareste puterea de ...
 Cornulete sarate Cornulete sarate
Se face o maia din drojdie,putin lapte,un pic de faina si zahar si se lasa sa creasca Se adauga restul ingredientelor,se framinta bine si se imparte in 8 bile care se lasa sa mai creasca Din fiecare bila se face foaie care se taie in triunghiuri,se ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Aluaturi (dospit, din foi, foietaj) cu galbenus
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z