SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste

 Macrou cu ceapa Macrou cu ceapa
Cureti pestele de intestine, indepartezi capul si-l speli cu apa rece. Pui la fiert apa cu otetul, uleiul, sarea, ceapa si morcovul taiate rondele si condimentele. Lasi sa clocoteasca cinci minute, apoi dai amestecul la racit.Pui intr-un vas macroul, ...
 Sardine marinate Sardine marinate
Daca sunt congelate dezgheti sardinele in lapte. Cureti pestele de intestine si ii tai capul. Il speli bine si-l lasi la scurs. Asezi sardinele intr-un vas, torni peste ele zeama de lamaie si otetul si lasi doua ore la marinat. Scoti sardinele, le ...
 Saramura de peste Saramura de peste
Se incinge gratarul, se unge, apoi se pun la fript bucatile de peste taiate si sarate dupa preferinta. Pe acelasi gratar, prin preajma pestelui, se pun legumele intregi la copt. Acestea, dupa ce se racoresc, se curata de pielite si se taie fasii. ...
 Pangasius cu legume la cuptor Pangasius cu legume la cuptor
Fierbi cartofii intregi in apa cu sare, dupa ce au fost curatati si spalati.Dupa ce au fiert, scurgi apa, si ii tai cubulete.Fierbi separat broccoli si conopida in apa cu sare si le desfaci in buchetele.Cureti morcovii si ii tai in felii.Asezi toate ...
 Rulouri de peste cu branza feta Rulouri de peste cu branza feta
Curatati fileurile de hering de eventualele oscioare ramase de la filetare, clatiti-le in cateva randuri de apa, scurgeti-le de apa si presarati-le cu sare si piper.Taiati branza in 10 bastonase si puneti fiecare bucata de branza pe cate un fileu de ...
 Somon cu capere Somon cu capere
Presarati medalioanele de somon cu sare, piper si nucsoara, apoi prajiti-le in 50 g unt, la foc iute, cate 2 minute pe fiecare parte. Puneti-le intr-o tava unsa cu untul ramas si adaugati caperele. Puneti pe fiecare bucata de peste cate o felie de ...
 Gulas de peste Gulas de peste
Curatati fileurile de peste de oscioare, spalati-le, scurgeti-le de apa si presarati-le cu sare si piper. Taiati-le apoi in cubulete si prajiti-le in 2-3 linguri de ulei pana cand se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti in uleiul ramas ...
 Cod cu legume la cuptor Cod cu legume la cuptor
Curatati morcovul si feniculul, spalati-le si taiati-le in bastonase. Opariti rosiile, curatati-le de pielita si taiati-le in felii. Curatati fileurile de cod de eventualele oscioare ramase de la filetare, spalati-le, scurgeti-le de apa si ...
 Caracatita in sos de vin Caracatita in sos de vin
Curatati caracatitele, spalati-le, scurgeti-le de apa si condimentati-le cu sare si piper. Curatati morcovii, spalati-i,taiati-i bastonase si fierbeti-i 10 minute in apa cu putina sare. Incingeti intr-o tigaie mai mare uleiul de masline, rumeniti la ...
 File de somon la gratar File de somon la gratar
Se acopera fileul de somon cu ierburile tocate.Se aseaza deasupra un strat de felii de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.Se aseaza celalalt fileu deasupra.Se leaga cele 2 bucati de somon cu sfoara care trebuie udata bine inainte pentru a nu ...
 Marinata de hering Marinata de hering
Heringul se curata, se spala si se inlatura capul. Apoi se taie rondele de grosimea unui deget (2 cm). Ceapa se taie pestisori si se freaca cu sare pentru a se inmuia. Apoi se amesteca cu heringul taiat, se pun boabele de mustar si otetul, toate ...
 Macrou in staniol Macrou in staniol
Macroul se curata, se spala si i se inlatura capul. Se condimenteaza prin interior si prin exterior. Lamaia se taie in patru si se pune cate un sfert in fiecare peste.In cate o foaie de staniol se infasoara cate un peste astfel preparat. Se ...
 Sarmale cu peste Sarmale cu peste
Macroul dezosat si spalat se da prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt, verdeata maruntita, se pune si orezul spalat si scurs impreuna cu condimentele. Compozitia se amesteca bine, nefiind necesara calirea acesteia. Se ...
 Bors cu perisoare din peste Bors cu perisoare din peste
Macroul se curata si se dezoseaza. Se spala, se scurge bine, apoi se da prin masina de tocat, impreuna cu o ceapa si cu verdeata. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Separat, se face borsul. Ceapa ramasa, bine tocata, se caleste 5 minute in ...
 Macrou la cuptor Macrou la cuptor
Macroul se portioneaza cat este inca inghetat, indepartandu-se capul si coada. Apoi se lasa la dezghetat si se curata. Se spala in multa apa si se asaza intr-un vas. Se toarna deasupra uleiul si putin otet, astfel incat sa acopere pestele in ...
 Musaca din piure de cartofi cu peste Musaca din piure de cartofi cu peste
Cartofii se curata si se pun la fiert. Pestele se taie pe lung, i se scoate sira spinarii, se condimenteaza bine cu sare si piper, apoi se lasa 10 minute deoparte, sa se patrunda. Cand cartofii sunt gata, se paseaza pana la obtinerea unui piure. ...
 Saramura de peste Saramura de peste
Pe o plita incinsa se intinde un strat de sare grunjoasa, peste care se asaza pestele curatat si spalat bine in prealabil.Dupa ce carnea se patrunde, se ia de pe plita si se pune intr-un vas. Deasupra se presara ardeiul iute maruntit, rosiile ...
 Stiuca umpluta Stiuca umpluta
Stiuca se curata, i se inlatura capul si coada, apoi se bate bine, pe ambele parti, cu manerul cutitului. Se curata cu grija de piele, astfel incat aceasta sa nu se rupa. Carnea se transeaza si se dezoseaza. Se da prin masina de tocat, impreuna cu ...
 Lasagna cu ardei copti Lasagna cu ardei copti
Cureti pestele si il dezosezi cu atentie.Fileurile, pudrate cu putina sare, le asezi deoparte, iar oasele le asezi intr-o oala, impreuna cu ceapa, ardeiul gras, sare, piper si foaia de dafin.Adaugi 2 cani de apa si lasi sa fiarba 10 minute, apoi ...
 File de peste la vapor de apa File de peste la vapor de apa
Se pune la fiert o oala mare cu apa. Se unge o farfurie cu o bucata din catelul de usturoi taiat in doua si se unge cu ulei. Se adauga fileul de peste, se unge cu ulei. Se pune o farfurie curata peste farfuria cu peste si se pun e peste oala care ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Ingredient:
pesmet (64) ou (61) busuioc (60)
telina (59) malai (55) rozmarin (52)
ceapa verde (52) salau (45) cascaval (44)
lapte (43) oregano (42) suc de rosii (40)
mustar (38) coriandru (37) file de peste (36)
bulion (34) tarhon (33) zahar (31)
vegeta (30) ghimbir (30) ton (30)
capere (25) praz (25) maioneza (25)
verdeata (24) branza (23) file de cod (23)
mazare (22) menta (22) menta (22)
curry (21) porumb (20) piper boabe (20)
maghiran (20) iaurt (20) amidon (18)
spanac (18) salvie (17) sofran (16)
mere (16) suc de lamaie (16) salata verde (16)
margarina (16) pui (16) dovlecei (14)
suc de lamaie (14) miere (14) frisca (12)
leustean (12) struguri (12) broccoli (12)
sos de soia (12) nuca (11) varza (11)
susan (10) icre (10) apa minerala (10)
bacon (10) nucsoara (10) hrean (10)
castraveti (9) fenicul (9) fasole verde (9)
parmezan (9) ienibahar (8) ardei kapia (8)
pastarnac (8) paste (8) portocale (8)
galbenus (8) gogosar (8) conopida (8)
gris (7) chimen (7) arpagic (6)
vinete (6) vin rosu (6) scortisoara (5)
gelatina (5) sunca (5) migdale (5)
branza de vaci (5) coaja de lamaie (4) piept de pui (4)
ketchup (4) sparanghel (4) supa de pui (4)
feta (3) aluat (3) sfecla rosie (3)
mac (3) smantana dulce (3) taietei (3)
stafide (3) telemea (3) alune (3)
franzela (3) albus (2) foi de placinta (2)
gaina (2) nuca de cocos (2) harissa (2)
ridichi (2) caise (2) sardele (2)
leurda (2) spaghetti (2) slanina (2)
loboda (2) rom (2) cuisoare (2)
tortellini (2) untura (1) sunca presata (1)
lipii (1) anchois (1) fidea (1)
andive (1) carnati (1) stevie (1)
mango (1) cardamon (1) praf de copt (1)
kiwi (1) castraveti murati (1) whisky (1)
ficat (1) wasabi (1) flie salau (1)
coacaze (1) coaja de portocala (1) guvid (1)
supa instant (1) kaiser (1) gorgonzola (1)
macaroane (1) salam (1) ananas (1)
branza topita (1) banane (1) anason (1)
cognac (1) ceapa ciorii (1) macrou in ulei (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste - Pagina 29
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z