Salau cu conopida la cuptor
se spala pestele si legumele curatate bine si se scurg. conopida se desface in buchetele si se pune intr-o tava unsa cu putin ulei. se presara cu sare si piper. deasupra se aseaza pestele , se presara cu condimentul universal,cu sare si se toarna ...
Snitel de pangasius
se spala fileul de pangasius se da pe o parte cu sare ,pe cealata parte cu piper dupa care il dam prin faina ,prin oul batut inainte (ca la omlete)dupa care il dam prin pesmet procedam cu fiecare bucata de pangasius la fel ,dupa ce le-am dat pe ...
Peste cu conopida
Desfaceti conopida in buchetele, spalati-o si punetio la fiert in apa cu putina sare. Dupa 15 minute scoateti-o si lasati-o sa se scurga de apa. Pestele presarat cu sare si piper, dati-l prin faina, apoi prin ou batut si prajiti-l in ulei pana cand ...
File de pangasius cu legume
Stropiti fileurile cu zeama de lamaie, condimentati-le cu sare si piper si pastrati-le la rece pentru 30 de minute, pentru a se fragezi. Prajiti-le apoi in ulei, pe ambele parti. Fierbeti in apa cu sare morcovii taiati in cubulete, conopida desfacuta ...
Pangasius cu legume la cuptor
Fierbi cartofii intregi in apa cu sare, dupa ce au fost curatati si spalati.Dupa ce au fiert, scurgi apa, si ii tai cubulete.Fierbi separat broccoli si conopida in apa cu sare si le desfaci in buchetele.Cureti morcovii si ii tai in felii.Asezi toate ...
PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA
Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza cu ulei de masline, sare si piper alb , se impatureste ( se bardeaza ) cu transe subtiri de bacon ( costita )si se frige pe gratar , pe o parte si pe ...
1