Peste alb fiert in sos de vin
Nu va nelinistiti daca nu ati gasit inca reteta perfecta. Va propunem peste alb fiert in sos de vin pentru zilele deosebite. Intr-o zi cu invitati la masa sau cu un prilej deosebit, veti avea cu aceasta reteta, un succes asigurat. Nu ezitati insa sa incercati aceasta reteta si cu alta ocazie, cum ar fi o cina in familie sau pur si simplu, una din zilele acelea cand nu aveti idee ce sa gatiti.
...
Clatite cu spanac si somon
Se spala bine spanacul cu vreo 100 ml de apa si se pune intr-o tigaie la fiert pentru 3-4 minute, din momentul inceperii fierberii . Dupa aceiea, se scurge de toata apa , pe masura posibilitatii si intr-un bol se amesteca ...
Rasol de cod cu cartofi noi
speli pestele si legumele.cartofii ii pui la fiert in apa cu foarte putina sare.in alta oala pui ardeiul ,ceapa,radacina de patrunjel,piper,chilli si sare si lasi sa fiarba.cand sunt pe jumatate fierte adaugi codul portionat si-l fierbi 10 ...
Pasta de ton cu maioneza si gris
Scurgi uleiul din conservele de ton. Pregatesti maioneza dintr-un galbenus, o lingura de mustar , un praf de sare de lamaie si 200 ml ulei. Fierbi 200 ml apa cu putina sare, apoi ...
Salau in sos de capere
Puneti intr-un vas, la foc mic, vinul, zeama de la jumatate de lamaie, 250ml apa, ceapa tocata, boabele de piper, foaia de dafin si ceva sare. Cand incepe
sa fiarba, adaugati bucatile de peste si fierbeti-le la foc mic, 15 minute, apoi scoateti-le ...
Ceatal la cuptor cu sos de mustar si tarhon
Ceatalul este un peste marin,micut,dar mai mare in schimb decat hamsia,are un gust deosebit si este foarte cautat de toti turistii care vin sa-si petreaca vara pe litoral...Se scot urechile cu grija si se trage in lateral sa iasa intestinele intregi ...
Pangasius cu solzi si sos
Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire apoi se decupeaza rondele mici.Cartofii se oparesc in apa cu sare apoi se scurg.Fileurile de peste se sareaza si se pipareaza .Cartofii se ung cu ...
1