SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu marar

 Chiftele de ton Chiftele de ton
Tocmai ati ajuns acasa de la serviciu, nu stiti ce sa gatiti si sunteti si in criza de timp? Nu va speriati. Retata de chiftele de ton va scoate din incurcatura imediat. Chiftelele de ton va asigura o masa rapida si gustoasa, fara prea multe batai de cap. Avantajul lor este ca le puteti pregati chiar si din timp pentru a le depozita in pungi de plastic, la congelator. Le puteti apoi scoate la nevoie din congelator pentru a le praji. ...
 Macrou cu cartofi noi Macrou cu cartofi noi
macroul se spala si se taie in 2 apoi se incrusteaza se condimenteza se unge cu usturoi pisat, se lasa 20 min .Se incinge gratarul se unge cu un pic de ulei si se pun la cop. Separat se face garnitura din cartofi care au fost curatati si pusi la fier ...
 FILE DE CRAP CU SOS DE HREAN FILE DE CRAP CU SOS DE HREAN
1.Pestele se taie in bucati de 5 cm. latime.Intr-o cratita se pune apa, se adauga sucul de lamaie,o  ceapa taiata in doua si se lasa sa dea clocot.Pestele se adauga in cratita si se lasa sa fiarba 3 minute.Se scoate si i se ia pielita. 2.Intr-o ...
 Saramura de crap Saramura de crap
Pestele se spala si se condimenteaza dupa gust, apoi se frige pe gratar sau pe plita. Ardeiul gras si rosiile se spala si se coc si ele alaturi de peste. Cand s-au copt se decojesc si se toaca cuburi mai mari. Ceapa se toaca solzisori sau rondele, ...
 Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor Cotlet de rechin cu cartofi la cuptor
Se aseaza cotletele in tava, se stopesc cu zeama de lamaie, se condimenteaza, se aseaza deasupra ceapa verde si mararul tocat si se stopesc cu ulei de masline.Intr-o alta tava se aseaza cartofii si ceapa. Se stropesc cu ulei, se condimenteaza si se ...
 Crochete de peste cu legume Crochete de peste cu legume
Pestele se spala si se pune la fiert, cam 3 minute dupa ce incepe sa clocoteasca. Se clateste apoi bine de spuma si se lasa la racit. Se alege carnea de pe oase, apoi se amesteca cu morcovul, cartoful, ceapa si usturoiul date pe razatoarea mica. Se ...
 File de pangasius pane cu sos remoulade File de pangasius pane cu sos remoulade
Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri  cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. ...
 Fish fingers - magia bucatariei americane Fish fingers - magia bucatariei americane
1. Taie fileul de peste in bucati de 2-3 centrimetri grosime. 2. Amesteca pesmetul, sarea, piperul, cascavalul ras,patrunjelul, mararul, paprica si usturoiul intr-o farfurie si pune la o parte; 3. intr-o alta farfurie amesteca oul batut usor cu ...
 Frittata cu somon afumat si marar Frittata cu somon afumat si marar
Se amesteca bine ouale cu smantana, mararul, sare si piper. Somonul se taie fasii subtiri si se adauga la ou. Se topeste untul intr-o tigaie teflonata si se toarna compozitia de ou si peste. Se ridica din cand in cand omleta cu o paleta, lasand sa se ...
 Chiftelute de peste Chiftelute de peste
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pestele maruntit cu robotul, se condimenteaza si se prajeste amestecand mereu. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga 1 ou, mararul tocat, pasta de ardei iute, iar la sfarsit pesmet, pana ...
 Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline
Am pregatit 4 bucati de ton, le-am condimentat cu sare, piper, maghiran, tarhon, nucsoara si le-am stropit cu ulei de masline. Am incalzit un vas si am pus bucatile de ton la fript fara a mai adauga ulei (e suficient cel cu care a fost stropit ...
 Rasol de peste Rasol de peste
se pun legumele la fier in apa cu putin ulei si sare .dupa ce  fierb se scop pe un platou si se pune la fier pestele (dat cu sare) ciupercile le-am facut la cuptor cu sare si usturoi .hreanul se da pe razatoare mica  se ameste ca putin otet ...
 Pastrav in crusta de malai Pastrav in crusta de malai
Se spala fileurile si se sterg cu un prosop de hartie. Se taie in bucati de trei degete de late, se dau prin faina, prin ouale batute si apoi prin malai. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.Pentru mamaliga, se pune ...
 Fish fingers - crochete de peste Fish fingers - crochete de peste
Intr-un castron faceti un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata . Fileul se taie pe latime in fasii de 1 cm. Il dam prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet .Il puneti la prajit in ulei incins, dupa 2-3 minute il intoarceti si il ...
 Peste la cuptor Peste la cuptor
1.  Se incinge cuptorul pina la temperatura de 200C. 2.  Se curata bine pestele de pelita si de oasele mari.Se sareaza pe ambele parti . Se curata cateii de usturoi si se taie feliute. 3. Se inveleste tava cu hirtie de aluminiu si ...
 Peste la capac Peste la capac
Fileurile se spala, se sterg,se taie in jumatate, se ung cu ulei si se condimenteaza. Se ia o oala, se umple cam trei sferturi cu apa, apoi se aseaza deasupra capacul cu manerul in jos, adica in apa. Capacul se unge cu ulei si in el se ...
 Chiftelute cu peste afumat Chiftelute cu peste afumat
Pestele crud se fierbe in apa cu putina sare si putin otet. Cand e gata se curata de oase. La fel se curta si pestele afumat. Se pun la robot, se adauga si oul, condimentele, praful de usturoi, ceapa rasa pe razatoarea mica si se mixeaza bine. Pasta ...
 Rulada de ton cu crema de masline Rulada de ton cu crema de masline
Se scurge pestele de ulei apoi se stoarce sucul de la 2 lamai peste peste si se amesteca bine Maslinele,mararul,margarina RAMA se amesteca bine si se fac pasta Se pune intr-o forma de chec un strat de ton si se preseaza bine apoi pasta de masline si ...
 Stiuca in scutec de bacon Stiuca in scutec de bacon
-1.Se curata stiuculita de solzi si  intestine,se indeparteaza urechile si se spala in mai multa ape reci,apoi cu un cutit bine ascutit i se indeparteaza sira spinarii cu o parte din oase,dar cu mare grija sa nu taiem pielea si se indulceste cu ...
 Cod alb cu sos de lamaie si cartofi in buzunar Cod alb cu sos de lamaie si cartofi in buzunar
Se pregateste pestele, se spala cartofii. Se pun cartofii la fiert cu sare. Se rade lamaia fin, se toaca fin patrunjelul si separat si mararul. Se face un amestec din coaja de lamaie, sucul la o lamaie, tot mararul tocat si 1/4 din patrunjelul tocat ...
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu marar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z