SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu suc de rosii

Macrou marinat
Se pregateste trunchiul de macrou , se pala si se taie egal , sa arate bine in farfurie.Se taie ceapa bucati mai maricele, de vreo 2-3 cm si se pune la inabusit in apa si ulei. ...
 Peste pe pat de legume la cuptor Peste pe pat de legume la cuptor
Se taie legumele de marime potrivita, cartofii, morcovii si ceapa rondele, iar ardeii se taie felii pe lungimea lor. Tava se unge cu un pic de ulei de masline si apoi se pun legumele in tava, peste legume se pune pestele care se asezoneaza cu ...
 Pui cu creveti si vin rosu dulce Pui cu creveti si vin rosu dulce
Se pune ceapa la calit in uleiul incins, apoi se pune puiul impreuna cu apa si se lasa sa fiarba pentru 20-30 minute pana cand puiul este aproximativ facut. Daca folositi ciuperci proaspete, cum am facut eu, cel mai bine e sa le fierbeti separat ...
 Crap umplut Crap umplut
Aveam un crap de vreo 3 kg si nu stiam ce sa fac cu el. L-am spalat si curatat si l-am "masat" pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta inclusiv burtica si l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare ...
 Crap cu sos de rosii si usturoi Crap cu sos de rosii si usturoi
Pestele se curata, se spala si se aseaza intr-o tava mai adanca. Eu am pus hartie de copt, sa nu lipeasca sau sa se arda pestele. Cartofii se curata, se spala, se taie in patru si se aseaza in tava, langa peste. Se prepara un sos din usturoiul pisat, ...
 Peste cu sos de rosii Peste cu sos de rosii
Punem o cratita cu apa cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa sa clocoteasca se pune sucul de rosii si foile de dafin la fiert..Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba ...
 Crap pe varza Crap pe varza
Cureti pestele de solzi si intestine, il speli repede sub jet de apa rece, il crestezi din loc in loc si-l presari cu sare si piper. Varza o tai julien, o freci cu putina sare si o asezi intr-o tava unsa cu ulei, asezi deasupra pestele, acoperi cu ...
 Plachie dobrogeana Plachie dobrogeana
SE CURATA ,SE SPALA SI SE USUCA PESTELE,SE CRESTEAZA ,SE CONDIMENTEAZA CU SARE SI PIPER ,SE DA PRIN FAINA SI SE PRAJESTE IN ULEI INCINS. CEAPA SE CURATA,SE TAIE MARUNT SI SE PUNE LA CALIT IN ALTA TIGAIE .CAND DEVINE AURIE, SE ADAUGA SUCUL DE ...
 Chefal cu legume Chefal cu legume
Chefalul l-am taiat bucati, l-am asezat intr-un vas de lut, l-am stropit cu ulei de masline, cimbru, sare piper si putin vin alb sec. In jurul lui am pus cartofii cubulete, mazarea, morcovul rondele subtiri si putin ardei gras, am turnat sucul de ...
 Calcan cu legume la cuptor Calcan cu legume la cuptor
cureti, speli si portionezi pestele iar legumele le tai dupa preferinta.ungi o tava termorezistenta cu ulei si pui legumele,presarate cu sare si piper.asezi deasupra pestele condimentat dupa gust,stropesti cu ulei si torni supa de legume si introduci ...
 Mancarica de mazare cu calcan Mancarica de mazare cu calcan
se spala si se portioneaza pestele apoi se da cu un praf de sare.intr-o cratita cu gura cat mai larga se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu uleiul,apoi se adauga mazarea si cartofii taiati cuburi sau felii,se toarna supa si se lasa sa ...
 Pangasius pe pat de legume Pangasius pe pat de legume
Pregatim mai intai patul pestelui :) Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri. Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii ...
 Saramura de peste Saramura de peste
Apa se fierbe un clocot, impreuna cu sarea, ca aceasta sa se dizolve. Pune ardeii in apa, apoi rosiile si lasa sa se racoreasca putin. Pune pestele in saramura si lasa-l minim 15 minuteinainte de a-l devora cu niste mamaliguta. ...
 Macrou marinat Macrou marinat
Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic). ...
 Calamari umpluti la cuptor Calamari umpluti la cuptor
Aprindeti cuptorul la 180°. Spalati calamarii si curatatii bine, taiati tentaculele si taiatile marunt. Intr-o tigaie puneti la calit usturoiul taiat fin ,apoi adaugati tentaculele taiate si amestecati putin apoi adaugati sucul de rosii, mai ...
 Zargan in sos marinat Zargan in sos marinat
Asezam pestele intr-un vas termorezistent, il stropim cu ulei de masline, il condimentam, apoi turnam peste peste sucul de rosii. Deasupra punem cateva felii de lamaie, fara coaja, pentru a nu da un gust amar sosului. Usturoiul se zdrobeste si se ...
 Crap umplut cu orez Crap umplut cu orez
Se curata pestele de solzi, se eviscereaza, se spala bine si se scurge de apa. Se presara cu sare si piper, apoi se umple cu orezul si se coase sau se prinde cu scobitori. Se pune intr-o tava mai inalta, se adauga sucul de rosii, zaharul, pasta de ...
 Peste cu legume in oala minune Peste cu legume in oala minune
Cureti, speli, portionezi si condimentezi pestele. Cureti legumele si le speli. Tai ceapa solzisori, iar morcovii in rondele subtiri. In oala sub presiune torni uleiul, apoi asezi in straturi pestele, ceapa si morcovii. Deasupra torni sucul de rosii ...
 Crap ca la  Cormoran Crap ca la Cormoran
Curatati crapul de solzi, eviscerati-l, spalati-l bine cu multa apa rece, apoi taiati-l pe spate, de la cap pana la coada si desfaceti-l in doua.Pune-ti pestele intr-o tava mare si stropiti-l pe toate partile cu ulei.Presarati-l cu sare si piper, ...
 Crap cu legume Crap cu legume
Speli pestele si-l fierbi in apa cu sare. Cureti morcovul, radacina de patrunjel, telina si ardeiul gras, le tai marunt si inabusi in ulei pana se inmoaie. Cureti mazarea si fasolea verde, le fierbi in apa clocotita cu sare, iar in alt vas fierbi ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu suc de rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z