SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste

 Orez cu peste Orez cu peste
Nu trebuie sa fi neaparat pescar, ca sa savurezi un file de cod, alaturi de o garnitura de orez si legume ! ...
 Saramura de guvid Saramura de guvid
Guvizii mici sau mari ,atat de ravniti de rabdatorii pescari pe malul marii, devin plini de savoare numai in saramura cu legume a gospodinelor ! ...
 Salau cu capere Salau cu capere
Doritorii pestelui de apa dulce cunosc gustul inconfundabil al salaului ; daca il mai asociezi si cu cateva capere , succesul tau este garantat ! ...
 Peste cu rosii Peste cu rosii
Sezonul rosiilor de gradina e la final, asa ca profitati pe ultima suta de metri de niste rosii proaspete. Si cum puteti face asta mai bine, daca nu alaturi de cea mai sanatoasa carne, cea de peste. Va venim astfel in ajutor si va facem cadou o reteta sanatoasa de peste cu rosii. Savurati-o fara regrete. E sanatoasa, rapid de facut si are doar 295 de calorii. ...
 Peste umplut cu orez si legume Peste umplut cu orez si legume
V-ati saturat de combinatia carne-cartofi? Daca da, aceasta reteta vine sa diversifice putin. Va propunem sa incercati pestele umplut cu orez si legume. Deloc complicata, aceasta reteta ne aduce aminte parca de zona asiatica datorita acestei combinatii de orez. Reusim sa extragem din aceasta reteta tot ce este mai sanatos. Pestele pentru fosfor, legumele pentru vitamine si orezul pentru albumine, vitamine si minerale. ...
 Peste cu branza Peste cu branza
Pestele poate fi pregatit intr-o mie de feluri, insa alaturi de branza sau cascaval acesta primeste o aroma si mai gustoasa. Daca nu ati incercat pana acum aceasta combinatie de peste si branza, va invitam sa o faceti chiar acum. Va propunem o reteta simpla, cu mult mai delicioasa decat retetele de peste regasite in meniurile de specialitate. ...
 Peste la gratar cu salata Peste la gratar cu salata
Vremea de afara inca ne mai permite sa facem cate un gratar in aer liber, asa ca de ce sa nu profitam. Daca sunteti in cautare de o reteta noua, usoara si foarte gustoasa, incercati pestele la gratar si salata. Pe cat de simplu, pe atat de bun si gustos! ...
 Peste alb fiert in sos de vin Peste alb fiert in sos de vin
Nu va nelinistiti daca nu ati gasit inca reteta perfecta. Va propunem peste alb fiert in sos de vin pentru zilele deosebite. Intr-o zi cu invitati la masa sau cu un prilej deosebit, veti avea cu aceasta reteta, un succes asigurat. Nu ezitati insa sa incercati aceasta reteta si cu alta ocazie, cum ar fi o cina in familie sau pur si simplu, una din zilele acelea cand nu aveti idee ce sa gatiti. ...
 Chiftele de ton Chiftele de ton
Tocmai ati ajuns acasa de la serviciu, nu stiti ce sa gatiti si sunteti si in criza de timp? Nu va speriati. Retata de chiftele de ton va scoate din incurcatura imediat. Chiftelele de ton va asigura o masa rapida si gustoasa, fara prea multe batai de cap. Avantajul lor este ca le puteti pregati chiar si din timp pentru a le depozita in pungi de plastic, la congelator. Le puteti apoi scoate la nevoie din congelator pentru a le praji. ...
Peste pane cu salata
Pestele se spala, se lasa la scurs sau se tapeteaza cu un servet absorbant, se taie felii subtiri si se pune intr-un vas mai mare. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu un praf de sare si putin piper. se acopera si se lasa 10-15 min deoparte. ...
Macrou marinat
Se pregateste trunchiul de macrou , se pala si se taie egal , sa arate bine in farfurie.Se taie ceapa bucati mai maricele, de vreo 2-3 cm si se pune la inabusit in apa si ulei. ...
Peste grecesc
Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se aseaza intr-o farfurie adanca. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. ...
Pastravi in aspic
Se fierb pastravii ca pentru rasol si se lasa sa se raceasca in zeama in care au fiert. Se scurg, se aseaza la rand pe o farfurie lunga. ...
Nisetru in aluat
Se sterge bine pestele si se taie in fasii groase de 1 cm. Se sareaza usor. Separat se face un aluat subtire de clatite, inlocuind laptele cu ulei. Se inmoaie feliile in aluat si se prajesc in unt. ...
Ghiveci de peste
Pestele se curata si se taie in bucati si se sareaza. Se face un sos din rosiile taiate si inabusite in ulei cu o ceapa tocata marunt. Celelalte legume se taie rondele, iar fasolea se taie in lung si se inabuse bine in ulei impreuna cu verdeata, mazarea si boabele de piper ...
Galuste de stiuca cu smantana
Se scot oasele si se trece carnea prin masina, impreuna cu ceapa cruda, painea muiata in lapte. Se adauga piper, sare, oua, verdeata tocata foarte fin si faina. Se amesteca totul bine si se fac galuste. ...
Crap cu smantana
Se curata crapul, se goleste, se sareaza si se pipereaza atat pe dinauntru, cat si pe dinafara. ...
Crap marinaresc
Se curata pestele, se goleste, se taie de-a lungul sirei spinarii, apoi in felii late de 4 cm. Se sareaza si se lasa sa stea. Se curata arpagicul si se inabusa cu unt pana se rumeneste. ...
Crap grecesc
Se scot oasele pestelui cu un cutit ascutit si se cresteaza pentru a fi impanat cu opt felioare dintr-o lamaie curatita de coaja si de camasa alba. ...
Crap evreiesc
Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putin apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cand acestea sunt fierte, se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. ...
1-1011-2021-3031-4041-50
Filtreaza retetele
Ingredient:
pesmet (64) ou (61) telina (59)
busuioc (59) malai (55) rozmarin (52)
ceapa verde (52) salau (45) cascaval (44)
lapte (43) oregano (42) suc de rosii (40)
mustar (37) file de peste (36) coriandru (35)
bulion (34) tarhon (33) zahar (31)
ghimbir (30) vegeta (30) ton (29)
maioneza (25) capere (25) praz (25)
verdeata (24) file de cod (23) branza (23)
mazare (22) menta (22) menta (22)
curry (21) iaurt (20) porumb (20)
piper boabe (20) maghiran (20) amidon (18)
spanac (18) salvie (17) suc de lamaie (16)
salata verde (16) margarina (16) pui (16)
sofran (16) mere (16) dovlecei (14)
suc de lamaie (14) miere (14) broccoli (12)
sos de soia (12) frisca (12) leustean (12)
struguri (12) nuca (11) nucsoara (10)
hrean (10) varza (10) susan (10)
icre (10) apa minerala (10) bacon (10)
parmezan (9) castraveti (9) fenicul (9)
fasole verde (9) galbenus (8) gogosar (8)
conopida (8) ienibahar (8) ardei kapia (8)
pastarnac (8) paste (8) portocale (8)
gris (7) chimen (7) vin rosu (6)
vinete (6) migdale (5) branza de vaci (5)
scortisoara (5) gelatina (5) arpagic (5)
sunca (5) coaja de lamaie (4) piept de pui (4)
ketchup (4) sparanghel (4) supa de pui (4)
alune (3) franzela (3) feta (3)
aluat (3) sfecla rosie (3) mac (3)
smantana dulce (3) taietei (3) stafide (3)
telemea (3) caise (2) sardele (2)
leurda (2) spaghetti (2) slanina (2)
loboda (2) rom (2) cuisoare (2)
tortellini (2) albus (2) foi de placinta (2)
gaina (2) nuca de cocos (2) harissa (2)
ridichi (2) coacaze (1) coaja de portocala (1)
guvid (1) supa instant (1) kaiser (1)
gorgonzola (1) macaroane (1) salam (1)
ananas (1) branza topita (1) banane (1)
ceapa ciorii (1) anason (1) cognac (1)
macrou in ulei (1) untura (1) sunca presata (1)
lipii (1) anchois (1) fidea (1)
andive (1) carnati (1) stevie (1)
mango (1) cardamon (1) praf de copt (1)
kiwi (1) castraveti murati (1) whisky (1)
ficat (1) wasabi (1) flie salau (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z