SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu maioneza

Peste pane cu salata
Pestele se spala, se lasa la scurs sau se tapeteaza cu un servet absorbant, se taie felii subtiri si se pune intr-un vas mai mare. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu un praf de sare si putin piper. se acopera si se lasa 10-15 min deoparte. ...
Salata de zarzavat cu raci
se prepara o salata ruseasca (a la rus) din zarzavat fiert si maioneza.se amesteca cu cozile de raci fierte si curatate , se potriveste de sare, piper si acreala. ...
Rosii umplute cu piure de salau
Rosiile se spala si se taie in jumatati. li se inlatura mijlocul si se stropesc cu sosul pregatit din ulei,otet,sare si piper. ...
 File de pangasius pane cu sos remoulade File de pangasius pane cu sos remoulade
Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri  cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. ...
 Salata cu surimi Salata cu surimi
PREPARARE: Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, fierbem ouale, scurgem bine porumbul din conserva, taiem marunt ceapa, castravetii si ouale fierte. Intr-un bol mare amestecam toate ingredientele si decoram cu felii de ...
 Salata de fructe de mare cu maioneza Salata de fructe de mare cu maioneza
Se fierb fructele de mare in apa,sare,foi de dafin,rozmarin,boabe de piper,cam 5 minute. Se face o maioneza dupa reteta pe care o agreati,in care adaugati 1-2 Lg de ketchup,2 Lg de smantana.,4 catei de usturoi zdrobiti cu presa. Se amesteca ...
 PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI
Ca deobicei tot pestele  cu carnea rosie are pelita foarte groasa, deaceia in primul rind , se curata pestele  de pelita si se taie in felii de grosimea de 1.5.- 2 cm . Intr-un vas se adauga pestele  taiat feliute, maioneza , ...
  Pasta de peste pe pat de ardei copti Pasta de peste pe pat de ardei copti
Într-o tigaie se caleste o ceapa mica si un catel de usturoi. Se adauga frunza de dafin, cimbru si patrunjelul tocat. Se adauga putina apa si se continua fierberea  timp de 15 min. Se fierbe, nu se prajeste. Se adauga si pestele continuad ...
 Tort cu sunca sau creveti, by Lea Tort cu sunca sau creveti, by Lea
se amesteca ingredientele Tortul se poate face pe paine toast feliata sau pe blat de paine. Paine se unge cu un strat subtire de unt pe urma se da cu comp.1 si comp.2, repetati procedeul pana cand aveti 3 straturi. Daca tortul se va consuma seara se ...
 Pasta de ton cu maioneza si gris Pasta de ton cu maioneza si gris
     Scurgi uleiul  din conservele de ton.      Pregatesti maioneza dintr-un galbenus, o lingura de mustar , un praf de sare de lamaie si 200 ml ulei.      Fierbi 200 ml apa cu putina sare, apoi ...
 Peste in suba Peste in suba
Pentru inceput se fierb toate legumele si cele 4 oua (separat, normal), iar ceapa se toaca fin. Se pune intr-un vas yena, un rand de peste marinat afumat (fara oase) eu folosesc Matias, se gaseste la cutii in hypermarketuri, peste care se pune ceapa ...
 Corabioare cu ton si hering Corabioare cu ton si hering
luam lamaile le spalam,le taiem pe jumatate si scoatem miezul. conserva de ton o scurgem bine de ulei si amestecam cu lingura de maioneza si obtinem o pasta peste care adaugam cateva picaturi de zeama din lamaie.umplem fiecare corabioara cu pasta ...
 Pastrav cu salata de fasole verde Pastrav cu salata de fasole verde
Cureti, eviscerezi si speli bine pastravii. ii lasi la scurs, apoi ii treci printr-un amestec de faina, malai si sare. ii prajesti in uleiul incins, la foc mic. Scoti pestii pe servetele si ii pastrezi la cald.Speli, cureti si rupi in bastonase ...
 Rosii umplute cu ton Rosii umplute cu ton
Pui ouale la fiert si intre timp cureti castravetii de coaja si ii tai marunt. Desfaci conservele, scurgi uleiul si pui tot pestele intr-un castron. Il maruntesti foarte bine cu furculita si il amesteci cu castravetii, branza de vaci, sarea, piperul, ...
 Pastrav cu maioneza Pastrav cu maioneza
Eviscerati si curatati pastravii, apoi spalati-i bine cu multa apa rece. Curatati morcovul, telina si ceapa, spalati-le, dupa care taiati in bastonase telina si morcovul, iar ceapa lasati-o intreaga. Puneti legumele la fiert in 1 I apa cu 1 lingurita ...
 Rulouri de somon fume cu creveti si maioneza Rulouri de somon fume cu creveti si maioneza
Puneti la fiert 1 litru de apa cu 1 lingurita sare. Cand apa incepe sa fiarba in clocot, puneti crevetii decorticati si fierbeti-i 3-4 minute la foc mare. Scoateti-i apoi pe o farfurie si lasati-i sa se scurga de apa. Topiti untul intr-o tigaie si ...
 Somon cu ciuperci Somon cu ciuperci
Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat de sare, se acopera cu un strat de ciuperci si se da la cuptorul in prealabil incins pentru 20 minute. Se acopera pestele cu un strat de maioneza si se ...
 PESTE RASOL PESTE RASOL
Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.Daca folositi file de peste,doar il spalati.Pestele si zarzavatul se poate fierbe in apa sau la aburi.In apa in care au fiert zarzavaturile punem, sare,condimente ,foi de dafin si vin, ...
 Ciuperci umpute cu carne de crab Ciuperci umpute cu carne de crab
Proces tehnologic de preparare: ciupercile se curata si se spala. Se pregateste o farsa din carnea de crab tocata, maioneza, mustarul, pesmet, ou, sare si piper. Se frig pe grill ciupercile dupa care se umplu cu aceasta farsa si de dau ca cuptor. Se ...
 Chiftelute din carne de crab Chiftelute din carne de crab
Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou, sare, piper, pesmet. Se formeaza chiftelute presate si se frig pe grill. Se servesc calde sau reci. ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu maioneza
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z