SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu faina

 Orez cu peste Orez cu peste
Nu trebuie sa fi neaparat pescar, ca sa savurezi un file de cod, alaturi de o garnitura de orez si legume ! ...
 Saramura de guvid Saramura de guvid
Guvizii mici sau mari ,atat de ravniti de rabdatorii pescari pe malul marii, devin plini de savoare numai in saramura cu legume a gospodinelor ! ...
 Salau cu capere Salau cu capere
Doritorii pestelui de apa dulce cunosc gustul inconfundabil al salaului ; daca il mai asociezi si cu cateva capere , succesul tau este garantat ! ...
 Peste cu branza Peste cu branza
Pestele poate fi pregatit intr-o mie de feluri, insa alaturi de branza sau cascaval acesta primeste o aroma si mai gustoasa. Daca nu ati incercat pana acum aceasta combinatie de peste si branza, va invitam sa o faceti chiar acum. Va propunem o reteta simpla, cu mult mai delicioasa decat retetele de peste regasite in meniurile de specialitate. ...
 Peste alb fiert in sos de vin Peste alb fiert in sos de vin
Nu va nelinistiti daca nu ati gasit inca reteta perfecta. Va propunem peste alb fiert in sos de vin pentru zilele deosebite. Intr-o zi cu invitati la masa sau cu un prilej deosebit, veti avea cu aceasta reteta, un succes asigurat. Nu ezitati insa sa incercati aceasta reteta si cu alta ocazie, cum ar fi o cina in familie sau pur si simplu, una din zilele acelea cand nu aveti idee ce sa gatiti. ...
 Chiftele de ton Chiftele de ton
Tocmai ati ajuns acasa de la serviciu, nu stiti ce sa gatiti si sunteti si in criza de timp? Nu va speriati. Retata de chiftele de ton va scoate din incurcatura imediat. Chiftelele de ton va asigura o masa rapida si gustoasa, fara prea multe batai de cap. Avantajul lor este ca le puteti pregati chiar si din timp pentru a le depozita in pungi de plastic, la congelator. Le puteti apoi scoate la nevoie din congelator pentru a le praji. ...
Peste pane cu salata
Pestele se spala, se lasa la scurs sau se tapeteaza cu un servet absorbant, se taie felii subtiri si se pune intr-un vas mai mare. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu un praf de sare si putin piper. se acopera si se lasa 10-15 min deoparte. ...
Peste grecesc
Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se aseaza intr-o farfurie adanca. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. ...
Nisetru in aluat
Se sterge bine pestele si se taie in fasii groase de 1 cm. Se sareaza usor. Separat se face un aluat subtire de clatite, inlocuind laptele cu ulei. Se inmoaie feliile in aluat si se prajesc in unt. ...
Galuste de stiuca cu smantana
Se scot oasele si se trece carnea prin masina, impreuna cu ceapa cruda, painea muiata in lapte. Se adauga piper, sare, oua, verdeata tocata foarte fin si faina. Se amesteca totul bine si se fac galuste. ...
Crap marinaresc
Se curata pestele, se goleste, se taie de-a lungul sirei spinarii, apoi in felii late de 4 cm. Se sareaza si se lasa sa stea. Se curata arpagicul si se inabusa cu unt pana se rumeneste. ...
Crap unplut cu ciuperci
Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. ...
Crap prajit
Pestele se curata, se goleste si se spala. Se taie in felii groase de 3-4 cm, se sareaza, se trec feliile prin faina sau malai si se prajesc in ulei incins, la foc mic. ...
 SOMON CU BROCCOLI SOMON CU BROCCOLI
1.Broccoli se desface in buchetele si se fierbe in apa sarata timp de 8 minute.Se scurge. 2.Taieteii se fierb in apa sarata  potrivit instructiunilor de pe pachet. 3.Se topeste untul,se adauga faina,se caleste usor,se toarna vinul si smantana si ...
 PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA
1.Se prepara "piscotul " de cascaval.Galbenusurile se freaca spuma cu sare, nucsoara rasa si cu untul.Se adauga faina si cascavalul ras ,apoi se incorporeaza albusurile batute spuma. 2.Compozitia de mai sus se toarna intr-o tava  ...
 File de pangasius cu ciuperci File de pangasius cu ciuperci
Ciupercile se pun in apa 30 de min, apoi se curata si se taie felii, iar ceapa se toaca marunt. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se pun ciupercile , se acopera cu un capac. Cand au lasat apa se pune ceapa si la fel se lasa sa fiarba cu capac ...
 File de pangasius pane cu sos remoulade File de pangasius pane cu sos remoulade
Fileul de pangasius se condimenteaza; ouale le frecam cu un pic de sare si piper (optional si delicat) apoi adaugam 3 linguri  cu varf de faina si laptele. Intr-o tigaie adaugam ulei suficient sa se prajeasca fileul si lasam sa se incinga. ...
 Sprot prajit Sprot prajit
am dat pestele prin faina si l-am pus la prajit ...l-am servit cu castraveti murati dar ar fi mers f bine cu un mujdei de usturoi..l-am servit cu un vin alb..o bunatate... ...
 Fish fingers - magia bucatariei americane Fish fingers - magia bucatariei americane
1. Taie fileul de peste in bucati de 2-3 centrimetri grosime. 2. Amesteca pesmetul, sarea, piperul, cascavalul ras,patrunjelul, mararul, paprica si usturoiul intr-o farfurie si pune la o parte; 3. intr-o alta farfurie amesteca oul batut usor cu ...
 Merluciu cu salsa bearnesa Merluciu cu salsa bearnesa
Se condimenteaza merluciu pe ambele parti cu sare piper si praf de usturoi si se lasa asa 10-15 min sa intre condimentele in peste.Apoi se da prin faina si se pune la prajit in ulei pana se rumeneste pe o parte si pe cealalta. ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu faina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z