SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu apa minerala

 Fish fingers - crochete de peste Fish fingers - crochete de peste
Intr-un castron faceti un amestec din: apa, faina, sare , piper, boia, verdeata . Fileul se taie pe latime in fasii de 1 cm. Il dam prin compozitia cu faina, apoi prin pesmet .Il puneti la prajit in ulei incins, dupa 2-3 minute il intoarceti si il ...
 Raci fierti Raci fierti
speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la ...
 Peste crocant Peste crocant
Se sareaza si se pipereaza rondelele de peste Se amesteca bine faina cu apa minerala si cu sare (am facut de post si nu am pus ou) apoi se trec bucatile de peste prin acesta compozitie apoi prin fulgi de porumb zdrobiti si apoi se prajesc in ulei Se ...
 Salata de icre cu ceapa verde Salata de icre cu ceapa verde
Se prepara un gris mai gros care se lasa la racit foarte bine. Icrele se pun intr+un castron de mixer, se adauga putin cate putin din grisul racit, ulei si zeama de lamaie. Daca iese compozitia prea groasa, se mai subtiaza cu apa minerala foarte ...
 Rulouri pane de file de pangasius Rulouri pane de file de pangasius
Se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper fileurile. Se face un amestec din ouale batute bine , faina ,marar taiat marunt si cateva piucaturi apa minerala de consistenta unei smantani mai subtiri. Se presara pe ...
 Salata de icre Salata de icre
Eu am folosit icre pe care le-am tinut in frigider o saptamana cu sare si acoperite cu ulei (nu le-am cumparat, le-am strans de la peste) Le-am scos din pielita aceea subtire cu un cutit si le-am pus intr-un vas. Am preparat grisul (Am pus apa pe foc ...
 Pastrav in crusta de pesmet Pastrav in crusta de pesmet
Pastravul curatat, spalat, se presara cu sare si zeama de lamaie, se lasa 10 minute. Stergi pestele cu prosop de hartie, il treci prin pesmet si il prajesti in tigaia cu ulei incins, pe ambele parti. Il scurgi pe servet de hartie, servesti ...
 PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME
Pestele se portioneaza(mie mi-au iesit 12 bucati),se aseaza pe un servetel sa absoarba surplusul de apa,se da prin faina,prin aluatul facut ca pentru snitele din ou,faina si apa minerala si se prajeste in ulei incins.Se caleste ceapa cu delikat,se ...
 Stavrizi la gratar Stavrizi la gratar
Stavrizii se curata, se spala, se zvanta, se tin la marinat cca 30-40 de min in solutia de marinat, dupa care se pun pe gratarul uns cu putin unt si se frig pe ambele parti.Stavrizii la gratar se pot servi natur cu lamaie sau impreuna cu un sos ...
 Ceatal prajit cu mujdei de usturoi Ceatal prajit cu mujdei de usturoi
Ceatalul ademeneste si innebuneste toti turistii vara pe litoral cu mirosul si gustul lui unic...Este un peste marin,micut,dar mai mare decat hamsia si se foloseste chiar la obtinerea vestitului "ansoa"...Se scot urechile cu grija si se trage in ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu apa minerala
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z