Peste cu branza
Pestele poate fi pregatit intr-o mie de feluri, insa alaturi de branza sau cascaval acesta primeste o aroma si mai gustoasa. Daca nu ati incercat pana acum aceasta combinatie de peste si branza, va invitam sa o faceti chiar acum. Va propunem o reteta simpla, cu mult mai delicioasa decat retetele de peste regasite in meniurile de specialitate.
...
Peste cu sos de smantana si rom
Pasul 1: Se pune intr-un vas apa cu un pic de sare si ulei de masline la fiert (pentru spaghete). Cum pestele l-am cumparat gata curatat, trecem la prepararea lui. Intr-un castron am batut un ou cu un pic de sare si condimente si am uns bine pestele ...
Pastrav cu migdale
Pastravii curatati i-am asezat intr-o tava, i-am condimentat simplu cu sare, piper si i-am stropit cu putin ulei, zeama de lamaie si apa si i-am pus la cuptor vreme de o ora. Si in timp ce ei se lasau patrunsi de caldura cuptorului eu am trecut la ...
File de pastrav in crusta de migdale
Curatati, spalati si scurgeti fileul de pastrav, apoi stergeti-l cu servetele absorbante. Presarati-l cu sare si piper, dupa care dati-l prin. Treceti-l, prin ouale batute, dupa care tavaliti-l bine prin migdalele macinate. Prajiti pestele astfel ...
Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe
Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza cu condiment pentru sayadieh.Se stropeste cu sucul de lamaie si se lasa sa stea cca 1 ora.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie anti aderenta si se ...
1