SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste cu tarhon

 Rulada de somon afumat cu legume si sos tartar Rulada de somon afumat cu legume si sos tartar
1.Se pun legumele la fiert in apa cu sare. 2.Se fierb 2 oua timp de 9 minute pentru ca galbenusul de ou sa se pastreze foarte galben.Dupa fierbere, se racesc sub jet de apa rece si se curata. 3.Se taie marunt ceapa, castraveciorii,caperele si ...
 File de cod cu cartofi si tarhon File de cod cu cartofi si tarhon
Se curata fileul, se spala si se lasa la scurs. Se taie in bucati , se sareaza , se  pipereaza,l.Se curata cartofii, se taie rondele si se pun la fiert cu o lingurita de sare circa 10 min, dupa ce au inceput sa dea in clocot. Se scurg, se lasa ...
 Macrou invelit in staniol Macrou invelit in staniol
Pestii se curata bine de negreala. Se da cu chili, tarhon si sare iar apoi se umple cu toate legumele taiate. Ardeiul eu l-am taiat cubulete, rosiile rondele iar ceapa julien. Cantitatea legumelor este dupa gust. Inainte de a pune pestele pe folie, ...
 Merluciu cu salsa bearnesa Merluciu cu salsa bearnesa
Se condimenteaza merluciu pe ambele parti cu sare piper si praf de usturoi si se lasa asa 10-15 min sa intre condimentele in peste.Apoi se da prin faina si se pune la prajit in ulei pana se rumeneste pe o parte si pe cealalta. ...
 Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline
Am pregatit 4 bucati de ton, le-am condimentat cu sare, piper, maghiran, tarhon, nucsoara si le-am stropit cu ulei de masline. Am incalzit un vas si am pus bucatile de ton la fript fara a mai adauga ulei (e suficient cel cu care a fost stropit ...
 Somon cu cartofi prajiti si salata rucola. Somon cu cartofi prajiti si salata rucola.
Dupa ce am spalat si curatat pestele il bagam la cuptor, pentru 30 de minute.intr=o tava de yena.Daca tava nu are capac putem pune o folie de aluminiu,este foarte important ca somonul sa se faca in abur. Dupa 20 de minute scoatem tava din cuptor si ...
 Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe. Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.
Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute ...
 File de crap cu sos salsa si ciuperci. File de crap cu sos salsa si ciuperci.
Fileul de crap se spala si se pune intr-o tava de yena.Pestele il dam bine cu ulei de masline extravirgin,adaugam si cescuta de vin alb,apoi punem ce condimente ne plac mai mult.Eu am pus un praf de sare,un praf de piper roz care este mai putin ...
 Pastrav pane la cuptor Pastrav pane la cuptor
Pastravii nu mai miscau, altfel nici n-as fi avut curajul sa-i prind de coada... Intai am condimentat pestii bine spalati cu sare, si piper, apoi i-am tavalit succesiv prin faina, ou si pesmet. I-am aruncat pe urma intr-o tava impreuna cu cativa ...
 Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman Scrumbie cu cartofi taranesti in vas roman
Curatam cartofii,ii taiem cubulete,ii asezam in vasul roman cu capac,adaugam condimentele dorite(eu pun boia de ardei dulce,tarhon uscat si rozmarin uscat,sare si piper roz proaspat macinat.Bagam vasul cu cartofi la cuptor pentru cel putin 60 de ...
 Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras. Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras.
Curatam si spalam cartofii,apoi ii vom pune in tava yena, ii vom asezona cu condimentele mai sus mentionate(fiecare pune ce condimente doreste).Vom baga tava la cuptor pentru 50 de minute.Dupa 50 de minute scoatem tava si vom pune 200 gr de cascaval ...
 Pastrav la cuptor pe pat de legume Pastrav la cuptor pe pat de legume
 Preparare : se taie legumele rondele si se condimenteaza si se adauga uleiul . Le asezam intr-un vas termorezistent.  Asezam apoi pastravii peste legume. In prealabil i-am crestat ( iau o forma frumoasa apoi la cuptor ) si i-am facut cu ...
 File de salau in crusta de ierburi aromata File de salau in crusta de ierburi aromata
Din unt, faina, 100g zahar si 2 galbenusuri framantati un aluat ti impartiti-l in doua parti egale. Ungeti o tava cu unt, puneti o foaie de aluat, apoi deasupra acesteia intindeti uniform umplutura care se face astfel: galbenusurile ramase ...
 Cod in sos de castraveti Cod in sos de castraveti
Prajiti fileurile de cod pe amble parti, in ulei si apoi scoateti-le pe servetele pentru a absorbi grasimea de prisos. Curatati castravetele de coaja, taiati-l in felii mai groase si puneti-le la fiert in 2 linguri apa adaugata in vinul alb. Cand ...
 Stiuca picanta Stiuca picanta
Curatati stiuca de solzi si intestine, spalati-o si stergetj-o.Taiati marunt plantele aromate si amestecati-le cu ardeiul iute, taiat in rondele, ceapa si rosia, taiate in cubulete, zaharul, maslinele macinate fin sau taiate marunt, sare si piper. ...
 Somon in aluat Somon in aluat
Cu 2 ore inainte sa gatesti preparatul, scoti aluatul din congelator, il desfaci din ambalaj si-l lasi sa se dezghete la temperatura camerei.Toci verdeturile si le amesteci cu 2 oua si painea inmuiata in lapte si presata bine.Pe o planseta presarata ...
 Terina de somon Terina de somon
Se taie gelatina in bucati mici (cu o foarfeca) si se scufunda in 50 ml de apa rece, lasandu-se la topit. Se toarna apoi intr-o tigaita, se adauga 50  ml de apa si se amesteca constant, la 70° C. Cand gelatina s-a topit, se ia tigaia de pe ...
 File de cod cu tarhon File de cod cu tarhon
Speli fileurile si le lasi la scurs pe hartie absorbanta. Amesteci pesmetul cu sare, piper si tarhon si pudrezi fileurile cu acest amestec. Le rumenesti pe ambele parti in tigaia in care ai topit untul.Servesti cu felii de lamaie si cu garnitura de ...
 Peste cu orez si ciuperci Peste cu orez si ciuperci
Cureti pestele si il despici in doua. Fiecare jumatate o tai in bucati mai late si le sarezi. Cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei. Adaugi apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi il lasi sa fiarba timp de 10 minute, impreuna cu 2 lingurite de ...
 Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti
Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care le dorim,rosiile taiate si presaram si 2 lingurite de ulei din samburi de struguri,apoi il dam la cuptor,pentru 30 de minute.Separat firbem apa pe care ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste cu tarhon
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z