SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare

 Mancare de ciuperi cu pipote Mancare de ciuperi cu pipote
Cureti ceapa si ciupercile, le tai marunt, apoi auresti ceapa in ulei impreuna cu ciupercile maruntite. Speli bine maruntaiele de pasare si le adaugi peste ciuperci o data cu un pahar de apa, dupa care lasi mancarea sa fiarba inabusit. In acest timp ...
 Mancare de conopida cu piept de pui Mancare de conopida cu piept de pui
Speli pieptul de pui, il tai bucati si-l pui sa fiarba inabusit in apa cu uleiul. Cand carnea e bine fiarta, adaugi conopida spalata si desfacuta in buchetele.In acest timp oparesti rosiile, le tai marunt si le adaugi in mancare impreuna cubulionul, ...
 Mancare de bame cu pui Mancare de bame cu pui
Pui borsul la fiert, apoi speli bamele, le cureti de codite si le adaugi in oala sa fiarba in bors.Le lasi cam 30-40 minute, apoi le dai deoparte. Apoi cureti ceapa, o tai marunt si o rumenesti in margarina topita. Speli si pieptul de pui, il tai ...
 Pulpe de pui cu ciuperci Pulpe de pui cu ciuperci
Cureti cartoful si morcovii, tai felii subtiri cartoful, iar morcovii rondele. Scurgi ciupercile de zeama si le treci sub un jet de apa rece, apoi speli carnea si o crestezi ca sa se pãtrundã mai bine.Asezi intr-o tava unsa cu ulei ...
 Pui la cuptor umplut cu ficatei Pui la cuptor umplut cu ficatei
Speli bine puiul, il parlesti pe flacara ca sa capete o culoare frumoasa si il speli bine inca o data.Speli bine si ficateii iar kaizerul il tai felii subtiri. Presari apoi in interiorul puiuluii sare, piper si oregano dupa gust, il umpli cu ficatii ...
 Pui umplut cu mar si ciuperci Pui umplut cu mar si ciuperci
Cureti si speli bine puiul, il treci prin flacara de la aragaz ca sa se parleasca si il speli inca o data. Ungi puiul in interior cu ulei, condimentezi cu cimbru si piper si potrivesti de sare.Speli bine ciupercile, le tai felii si umpli pe ...
 Friptura de curcan Friptura de curcan
Speli bine carnea, o asezi intr-o tava termorezistenta, o presari cu sare si piper si o lasi deoparte aproximativ 30 de minute.Torni apoi in tava putin ulei, vin si apa, potrivesti de sare si piper si dai totul la cuptor, la foc potrivit, dar acoperi ...
 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Iei pielita de pe piept, il dezosezi si il tai in doua.Bati bucatile de carne ca pentru snitele, le condimentezi si pe fiecare intinzi carnea tocata amestecata cu ouale.Le rulezi , le tavalesti prin faina si le rumenesti bine in ulei..La masa, aduci ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de frigarui dietetice de legume Ciocanele de pui cu garnitura de frigarui dietetice de legume
Cureti foarte bine si parlesti la falcara aragazului carnea de pui si apoi o pui la fiert circa 10 minute.Zeama care a rezultat o pastrezi pentru sos.Ciocanelele le pui la cuptor pana cand se rumenesc frumos.Cureti toate legumele, le tai cubulete sau ...
 Ciulama de pui Ciulama de pui
Se spala bine pulpele de pui si se pun la fiert in apa rece cu morcovul , cartoful si ceapa intregi.Dupa ce s-au fiert se scot din supa obtinuta,care se potriveste de sare si piper, se dezoseaza si se toaca mai mare.Intr-un vas se pune faina la ...
 Ciulama de pui 2 Ciulama de pui 2
Cureti morcovul, pastaranacul si ceapa si le fierbi impreuna cu pieptul de pui si lingurita de Biovegetai intr-o oala cu apa. Dupa ce carnea a fiert, o scoti si o tai bucati cat mai mici. Cat timp fierbe carnea prepari sosul alb astfel: pui sa se ...
 Snitele de pui cu susan Snitele de pui cu susan
Pieptul se spala, se usuca pe un sevet si se taie bucati subtiri. Intr-un castron se bat ouale cu apa si 2 linguri de faina, pana iese un aluat cam ca de clatite. Bucatile de carne se  condimenteaza pe ambele parti , se dau prin faina ...
 Gogosari umpluti cu carne Gogosari umpluti cu carne
Alegi si speli orezul si il lasi in apa calda pentru 15-20 minute ca sa se umfle. Speli gogosani si ii cureti de cotoare. Treci carnea prin masina de tocat si o amesteci cu ceapa si orezul.Potrivesti de sare si piper si cu aceasta compozitie umpli ...
 Piept de pui cu smantana si ciuperci Piept de pui cu smantana si ciuperci
Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei , apoi se adauga pieptul de pui taiat cuburi. Carnea se caleste pana isi schimba culoarea. Concentratul de ciuperci se dizolva intr-o ceasca cu apa si se toarna peste carne. Se lasa pe foc pana ce e gata ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii
 Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, putin vin alb, sare, piper si vegeta si le dai la cuptor. Intre timp, alegi orezul, il speli si-l pui la fiert in apa cu vegeta. Pe celalalt ochi al ...
 Snitel in trei variante Snitel in trei variante
Speli cu atentie carnea de pui si o usuci cu un prosop de bucatarie. Apoi tai pieptii de pui in doua si fiecare bucata inca o data o tai in doua si vei avea astfel 8 portii. Bati usor cu ciocanul pentru came fiecare bucata. Pui faina, pesmetul si ...
 Aripioare crocante Aripioare crocante
 Amesteci intr-un castron untul cu boiaua si usturoiul pisat. Treci apoi prin masina de nuci sticksurile si alunele si le adaugi sare si piper dupa gust. Dai aripioarele de pui (spalate bine si scurse), mai intai prin compozitia de unt, apoi ...
 Perisoare gratinate Perisoare gratinate
Tocati carnea si painea inmuiata si stoarsa bine. Amestecati-le cu ceapa tocata cat mai marunt, 2 oua, sare si piper, dupa gust. Modelati din compozitia bine omogenizata perisoare pe care puneti-le intr-o tava unsa cu unt. Puneti tava la cuptor ...
 Pui cu ardei  la cuptor Pui cu ardei la cuptor
Carnea se spala, se usuca. Usturoiul curatat se piseaza. Uleiul se amesteca cu usturoiul, sucul si coaja de lamaie, votca, sosul Tabasco si se unge bine carnea. Se acopera si se lasa 1 ora sa stea. Apoi se sareaza, pipereaza, se asaza intr-o tava, se ...
 Pui cu sos alb si conopida Pui cu sos alb si conopida
Speli carnea, tai in doua fiecare bucata si le rumenesti in unt. Cureti ceapa toare, iar conopida o speli, o desfaci in buchetele si o pui la fiert separat in apa cu sare. Dupa ce s-a rumenit carnea, o scoti pe o farfurie si pui sa se caleasca in ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare - Pagina 3
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z