SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare

 Piept de pui in cuib de cartofi Piept de pui in cuib de cartofi
Speli pieptul de pui si il tai fasii foarte subtiri. Condimentezi fasiile de pui cu 1 lingurita de concentrat cu gust de gaina si treci fasiile de pui prin ou batut, amestecat cu oregano sau cimbru, prin faina si pesmet si le pui la prajit in ulei ...
 Pui cu biscuiti la cuptor Pui cu biscuiti la cuptor
Zdrobesti biscuitii si ii amesteci cu chilii. Speli carnea si o stergi. Bati albusul si il amesteci cu apa. Dai carnea prin albus, apoi prin biscuiti si o asezi intr-o tava. Stropesti cu unt si dai tava la cuptor, la foc potrivit pentru 1 ora. Pofta ...
 Pui cu spanac Pui cu spanac
Pieptul de pui il tai in doua si condimentezi cu sare si piper fiecare felie, apoi cu oregano.Ungi apoi feliile de carne cu putin ulei de masline si le pui pe gratar.Intorci pieptul de pui sa se patrunda pe ambele parti.Speli spanacul, il usuci ...
 Burgeri cu pui si mere Burgeri cu pui si mere
Amesteci carnea tocata cu ceapa, pesmetul, merele, verdeturile, sarea si piperul si amesteci bine. Iti umezesti bine mainile si imparti mixtura in 4 parti egale si le modelezi ca burgerii. Ii lasi la rece timp de 1 ora sa se intareasca. Intr-o tigaie ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Speli aripioarele si le lasi sa se scurga. Pui faina intr-un vas, nu foarte adanc, albusurile intr-un al doilea vas, iar pesmetul in al treilea vas. In pesmet amesteci boiaua, piperul, praful de usturoi si de ceapa (le gasesti in comert) si sare ...
 Pulpe la gratar Pulpe la gratar
Speli pulpele, le dezosezi si le condimentezi bine cu sare, piper si condimente pentru gratar din carne de pui. Le lasi sa stea deoparte timp de 40 de minute, sa se patrunda bine, apoi le pui pe gratar. Pulpele dezosate se patrund mai bine si sunt ...
 Piept de rata in foi de varza Piept de rata in foi de varza
Se curata ceapa si ciupercile si le toci marunt. Se pun intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se inabusesc ciupercile. Se adauga si 3-4 linguri de apa. Apoi se adauga patrunjelul tocat fin, mustarul si potrivesti de sare si piper. Se oparesc frunzele de ...
 Pui picant Pui picant
Incalzesti intr-o tigaie fara grasime coriandrul, chimenul si piperul, apoi le pisezi, le amesteci cu scortioasa, boiaua, usturoiul zdrobit si coaja de lamaie.Adaugi peste aceste condimente putin ulei, pasta de tomate si omogenizezi.Sarezi puiul ( ...
 Chiftelute de pui cu cartofi Chiftelute de pui cu cartofi
Se trecea carnea de pui prin masina de tocat impreuna cu morcovul, ceapa, si cartoful.Se adauga si patrunjelul tocat, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper, dupa gust si le amesteci bine pana cand se omogenizeaza.Din amestecul obtinut se formeaza ...
 Piept de pui umplut cu carnaciori Piept de pui umplut cu carnaciori
Speli pieptul de pui, il usuci cu un servet de hartie si il tai in 6 felii.Acoperi cu o folie de plastic bucatile de carne, si cu un ciocanel de snitele bati cu atentie fiecare felie de carne.Condimentezi cu sare si piper si le presari cu parmezan ...
 Piept de pui cu susan Piept de pui cu susan
Speli bucatile de piept, le crestezi si le presari cu condimente pentru pui.Asezi pieptii de pui intr-un vas si torni berea peste ele,Acoperi vasul si il introduci la frigider cateva ore.Scoti bucatile de carne din bere, le lasi pe un gratar pentru a ...
 Rulada de pui cu fistic Rulada de pui cu fistic
Se spala pieptul de pui.O parte din pieptul de pui ( 250 g ) se da prin masina de tocat.Se prepara o umplutura din piept de pui tocat, oua, smantana, ciuperci, fistic crud, cimbru si cognac. Se umple pieptul de pui dezosat, se ruleaza in plastic si ...
 Mancare de mazare cu pui Mancare de mazare cu pui
Puiul se spala, se portioneaza, se prajeste in ulei, apoi se pune intr-un vas si se lasa deoparte.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.Se stinge cu un litru de apa si se adauga mazarea. Dupa ce aceasta fierbe, se adauga rosiile decojite si ...
 Mancare de gutui cu carne de pui Mancare de gutui cu carne de pui
Carnea se fierbe, apoi se scurge si se prajeste in putin ulei. Dupa ce se rumeneste, se asaza pe o farfurie si se tine deoparte. Faina se amesteca intr-un vas cu zeama de supa (apa in care a fiert carnea). Gutuile se spala, se curata de cotoare, apoi ...
 Rata pe varza Rata pe varza
Pasarea curatata si spalata se freaca bine cu sare si cu untura de rata. Se lasa o ora sa se fragezeasca, apoi se rumeneste pe toate partile in untura. Se stropeste cu vin, se presara cimbru deasupra si se lasa la cuptor. Varza se toaca si se caleste ...
 Pui cu rosii si smantana Pui cu rosii si smantana
Puiul se portioneaza, se sareaza, se pipereaza, se da prin faina si se pune la prajit. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din tigaie si se pune deoparte. In uleiul ramas se caleste cateva minute ceapa tocata marunt. Se stinge apoi cu 150 ml apa si se ...
 Snitel de pui Snitel de pui
Carnea se taie in felii subtiri, se bate putin si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ouale se bat cu un praf de sare. Bucatile de carne de dau prin ou, prin faina, apoi din nou prin ou. Se pun in ulei incins si se prajesc la foc mic, pana ...
 Cuscus cu pui Cuscus cu pui
Prajesti pulpele in putin ulei, adaugi usturoiul taiat bucati, boia, piper si sare dupa gust.Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.Scoti pulpele, le dezosezi si asezi  carnea intr-o tigaie, cu tot cu sos.Tai ardeiul si ceapa bucati ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z