SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare

 Ficat de pui cu garnitura de cartofi Ficat de pui cu garnitura de cartofi
Acest preparat este o gustare calda care alaturi de un pahar cu vin alb poate da o nota buna, inceputului unei petreceri intre prieteni. ...
Aripioare cu masline si ciuperci
Iti propun un preparat, pe cat de usor de realizat pe atat de delicios si aspectuos.Cu siguranta dupa cele 50 de minute necesare pentru prepararea lui, imi vei multumi si te vei mandri in fata prietenilor cu minunatul platou incarcat cu aripioare rumene, ciuperci, masline , felii de lamaie..........Ti-am trezit curiozitatea ? Atunci hai la treaba ! ...
Pui cu nuca si mere
Carnea de pui impreuna cu savoarea fructelor tropicale, este o experienta exotica de care nu te vei mai satura in zilele insorite de vara ! ...
 Aripioare de pui cu varza de Brussels Aripioare de pui cu varza de Brussels
Daca doresti un preparat usor de digerat, recomandat si de putinele calorii pe care le contine, atunci foloseste garnitura perfecta : varza de Brussels pentru aripioarele de pui. Apreciaza acest preparat si ...mentineti silueta ! ...
 Pui umplut cu sarmalute Pui umplut cu sarmalute
Un ospat pluricarnivor : carne de pui, de vita si de porc . Acest preparat surpriza, pe care il voi numi simplu : trei in unu, ascunde discret intr-un pui, sarmalute in foi de vita, umplute cu carne de vita in amestec cu carne de porc. Cu o garnitura de legume preparatul este gata ! ...
 Tocanita de pui cu cartofi Tocanita de pui cu cartofi
Usor de realizat , acest preparat plin de aroma si culoare, te poate scoate din incurcatura cand familia este infometata si de prea mult timp nu dispui! ...
Pui cu ardei iute si coriandru
Carnea de pui este foarte sanatoasa, dar are de multe ori acel gust sec. De aceea gospodinele apeleaza mereu la condimente, sosuri, fructe sau legume pentru a prepara carnea de pui si pentru a-i gasi acea aroma aparte. Pentru a scapa de \"vesnica reteta de pui simplu la cuptor\", va recomand o reteta de pui picant cu condimente. Foarte bun si usor de preparat, puiul cu condimente este sanatos si foarte aratos. ...
 Pui cu caise Pui cu caise
Daca pana nu demult alaturarea de carne cu fructe era ceva de neconceput, azi aceasta combinatie este intalnita in toate restaurantele lumii, fiind folosita cu incredere atat de bucatari cat si de gospodine. Fata de alt tip de carne, carnea de pui are avantajul de a fi folosita in combinatie cu toate fructele. Azi, va recomand o reteta de carne de pui cu caise. O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. ...
 Pui cu ciuperci si cognac Pui cu ciuperci si cognac
Aveti musafiri la masa? Vreti sa facem impresie buna? Atunci, reteta de pui cu ciuperci si cognac este cea mai potrivita. Foarte sofisticata, dar usor de facut, aceasta reteta va poate scoate din incurcatura la orice masa festiva, asigurandu-va numai laude din partea invitatilor. ...
 Pui cu orez si mere Pui cu orez si mere
Daca va doriti ceva nou, sanatos si foarte interesant ca si aroma incercati reteta pe care v-o propun azi. Pui cu orez si mere, este o combinatie mai ciudata, dar care nu trebuie ignorata. Necesita putin mai multa munca, dar efortul este rasplatit din plin la final. Acesta mancare nu trebuie sa lipseasca de la o masa importanta sau de ce nu, de la o masa in familie petrecuta alaturi de cei dragi. ...
 Pui cu usturoi Pui cu usturoi
Daca vreti ca puiul sa primeasca o aroma deosebita si in acelasi timp foarte sanatoasa, apelati la usturoi. Pe langa ca acesta merge de bine alaturi de pui, taiand gustul sec al puiului, este si foarte sanatos si recomandat in dieta noastra zilnica. Chiar daca va temeti de mirosul de usturoi dupa mancare, nu ezitati sa pregatiti pui cu usturoi. Alegeti o zi de duminica, atunci cand nu sunteti nevoite sa iesiti din casa. Faceti-va aceasta placere pentru ca cu siguranta nu veti regreta. ...
 Rosii umplute cu carne de pasare Rosii umplute cu carne de pasare
Toata lumea stie sa aleaga o supa, un preparat pe baza de carne sau un desert. Problema vine la aperitiv cand nu stii niciodata daca aperitivul e cel potrivit. Impresioneaza indeajuns? E destul de consistent? E aratos? Intrebari pe care gospodinele cu siguranta si le adreseaza. Desigur, fiecare gospodina are aperitivele ei preferate, pe care le face la fiecare ocazie speciala. Daca v-ati plictisit de aperitivele pregatite pana acum, incercati rosiile umplute cu carne de pasare. Delicioase, acestea indeplinesc si cele mai importante criterii:sunt aratoase, consistente si \"cuceritoare\". ...
 Pui cu gutui Pui cu gutui
V-ati obisnuit probabil cu gutuile dintr-un compot sau dintr-un gem gustos. Daca pana acum nu v-ati gandit niciodata sa le folositi alaturi de carnea de pui nu e prea tarziu nici acum. Puteti sa ne urmati reteta de pui cu gutui si sa va bucurati de o aroma aparte, nemaintalnita, dar pe care cu siguranta o veti dori pe viitor. ...
Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana. ...
Aripioare picante de pui
Fierbeti aripioarel intr-o oala cu apa cat sa le acopere si lasati-le sa se raceasca. Supa rezultata strcurati-o si degresati-o. Scoateti oasele de la aripioare fara sa rupeti rpea mult carnea. ...
Ficatei in aluat
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumenesc ficateii, dar nu numai dupa ce s-au trecut prin putina faina. Se parat, se amesteca bine smantana cu mustarul.Se potriveste dupa gust cu sare si piper. ...
Pui cu hrean
Se spala carnea, se sterge apoi se freaca cu sare si piper. Apoi se pune in tava cu apa si ulei si bag-o la cuptor pentru 20 de minute. ...
Fasole verde cu pui
Se curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert in apa clocotita. ...
Rulouri de pui cu legume
1.Se caleste ceapa taiata intr-o lingura de unt intr-o tigaie apoi se adauga ouale batute.Se adauga legumele dezghetate.Se potriveste de sare si de piper. ...
fundulite colorate cu piept de pui
Pieptul se taie in fasii subtiri. Legumele se taie fasii subtiri.Se ia o tigaie teflon se pune putin ulei si fasiile de piept, se tine tigaia la foc potrivit, doar cat sa se albeasca carnea. ...
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z