SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu boia

Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana. ...
Porumbei fripti
Se curata prorumbei si se spala, se da sare si piper dupa gust.Se invelesc cu felioare de slanina si se pun la cuptor intr-o tava tapetat cu un (cca 30 g). ...
 Orez cu ciocanele Orez cu ciocanele
Speli bine ciocanelele de pui si le lasi la scurs. Cureti si tai fasii ardeiul si rondele morcovii. Pui totul la calit, in tigaie sau wok. Lasi 10 minute, pana se rumenesc putin ciocanelele.Adaugi orezul si piperul, amestecand, si lasi pe foc pana se ...
 Sufleu de paine cu pui Sufleu de paine cu pui
Dezosezi pieptul de pui, apoi il tai bucati ca pentru snitele si le lasi deoparte. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei pana se aureste, adaugi si bucatile de pui si le lasi sa se rumeneasca impreuna.Pui si sare, piper si condimente dupa ...
 Aripioare crocante Aripioare crocante
 Amesteci intr-un castron untul cu boiaua si usturoiul pisat. Treci apoi prin masina de nuci sticksurile si alunele si le adaugi sare si piper dupa gust. Dai aripioarele de pui (spalate bine si scurse), mai intai prin compozitia de unt, apoi ...
 Mancarica de pui cu ciuperci Mancarica de pui cu ciuperci
Pentru inceput curatam ceapa si  o taiem nici prea marunt nici prea mare dupa care o punem intr-o cratita la foc mic la calit.Adaugam boia, apoi ardelul rosu taiat cuburi.Dupa ce ceapa si-a schimbat putin culoarea se pun pulpele care trebuie ...
 Papricas de pui Papricas de pui
Dezosezi pieptul de pui, il tai in bucati potrivite si-l rumenesti in ulei, dupa care il scoti si-l lasi deoparte. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in uleiul in care ai rumenit carnea. Dupa 4-5 minute adaugi boiaua dulce, piperul si ...
 Pui cu fructe Pui cu fructe
Speli pieptul de pui bine si il pui la zvantat. Il prajesti timp de 8 minute in ulei incins. Adaugi condimentele, mai lasi putin, apoi racesti si tai cuburi carnea de pui. Kiwi il cureti si il tai in felii groase.Cureti portocalele si le desfaci in ...
 Pane de aripioare umplute Pane de aripioare umplute
Speli aripioarele, le stergi prin presare cu servetele de bucatarie, faci mici taieturi sub piele si introduci dupa dorinta: bucati de kaiser, ansoa, masline, ciuperci micute etc. Faci un amestec din malai, sare si piper si treci aripioare-le prin ...
 Piept de pui in sos dulce acrisor Piept de pui in sos dulce acrisor
Tai pieptul de pui felii si le bati pe fiecare in parte. Adaugi sare, piper, boia, cimbru si patrunjel. Le pui la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.Oparesti legumele in urmatoarea ordine: fasolea verde, ceapa rosie, ardeiul, morcovul, cartofii, rosia, ...
 Pulpe mediteraneene Pulpe mediteraneene
Se spala pulpele, se usuca, se dau cu sare, se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii, ardeiul si ceapa se curata si se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incing trei linguri de ulei si se calesc legumele 5 minute.Se adauga vinul si un pahar cu ...
 Chiftelute de orez Chiftelute de orez
Fierbi orezul cu apa, de 3 ori mai multa decat cantitatea de orez, pana se leaga foarte bine. Dupa ce a fiert, pui untul topit, sare, piper, boia. Amesteci pana are consistenta unui aluat usor de modelat, apoi il lasi la rece. Separat, tai puiul ...
 Pulpe de pui cu linte si parmezan Pulpe de pui cu linte si parmezan
Pui lintea la inmuiat timp de 5 ore, apoi o scurgi si o fierbi 1/2 ora, la foc mic, in apa usor sarata, impreuna cu oregano si foile de dafin, avand grija ca, la sfarsitul fierberii, boabele sa ramana intregi.In acest timp, presari pulpele cu piper, ...
 Pui inabusit in sos de boia Pui inabusit in sos de boia
Speli puiul, il stergi si il tai in 6 bucati pe care le prajesti in unt. Apoi scoti bucatile de carne si le tii la cald. In untul ramas calesti ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugi bulionul, boiaua si faina. Treptat, adaugi supa si o lasi la ...
 Pui umplut cu paste si sunca Pui umplut cu paste si sunca
Prepararea acestei retete necesita doua etape. In primul rand se pregateste umplutura astfel: intr-un vas cu apa fiarta se adauga jumatate de lingurita sare, iar cand clocoteste se introduc spaghetele la fiert. Se tin in apa conform instructiunilor ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Speli aripioarele si le lasi sa se scurga. Pui faina intr-un vas, nu foarte adanc, albusurile intr-un al doilea vas, iar pesmetul in al treilea vas. In pesmet amesteci boiaua, piperul, praful de usturoi si de ceapa (le gasesti in comert) si sare ...
 Pui picant Pui picant
Incalzesti intr-o tigaie fara grasime coriandrul, chimenul si piperul, apoi le pisezi, le amesteci cu scortioasa, boiaua, usturoiul zdrobit si coaja de lamaie.Adaugi peste aceste condimente putin ulei, pasta de tomate si omogenizezi.Sarezi puiul ( ...
 Cuscus cu pui Cuscus cu pui
Prajesti pulpele in putin ulei, adaugi usturoiul taiat bucati, boia, piper si sare dupa gust.Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.Scoti pulpele, le dezosezi si asezi  carnea intr-o tigaie, cu tot cu sos.Tai ardeiul si ceapa bucati ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu boia
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z