SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu ulei de masline

Pui cu ardei iute si coriandru
Carnea de pui este foarte sanatoasa, dar are de multe ori acel gust sec. De aceea gospodinele apeleaza mereu la condimente, sosuri, fructe sau legume pentru a prepara carnea de pui si pentru a-i gasi acea aroma aparte. Pentru a scapa de \"vesnica reteta de pui simplu la cuptor\", va recomand o reteta de pui picant cu condimente. Foarte bun si usor de preparat, puiul cu condimente este sanatos si foarte aratos. ...
 Pui cu ciuperci si cognac Pui cu ciuperci si cognac
Aveti musafiri la masa? Vreti sa facem impresie buna? Atunci, reteta de pui cu ciuperci si cognac este cea mai potrivita. Foarte sofisticata, dar usor de facut, aceasta reteta va poate scoate din incurcatura la orice masa festiva, asigurandu-va numai laude din partea invitatilor. ...
 Pui cu usturoi Pui cu usturoi
Daca vreti ca puiul sa primeasca o aroma deosebita si in acelasi timp foarte sanatoasa, apelati la usturoi. Pe langa ca acesta merge de bine alaturi de pui, taiand gustul sec al puiului, este si foarte sanatos si recomandat in dieta noastra zilnica. Chiar daca va temeti de mirosul de usturoi dupa mancare, nu ezitati sa pregatiti pui cu usturoi. Alegeti o zi de duminica, atunci cand nu sunteti nevoite sa iesiti din casa. Faceti-va aceasta placere pentru ca cu siguranta nu veti regreta. ...
 Pui cu ardei  la cuptor Pui cu ardei la cuptor
Carnea se spala, se usuca. Usturoiul curatat se piseaza. Uleiul se amesteca cu usturoiul, sucul si coaja de lamaie, votca, sosul Tabasco si se unge bine carnea. Se acopera si se lasa 1 ora sa stea. Apoi se sareaza, pipereaza, se asaza intr-o tava, se ...
 Piept de curcan cu mere Piept de curcan cu mere
Se taie carnea felii. Uleiul se amesteca cu zeama de grepfrut (sau zeama de lamaie), mustarul, mierea, patrunjelul, cimbrul sl piperul alb macinat. Carnea se inmoaie in acest bait. Se taie doua mere rondele mai groase si se stratifica cu carnea ...
 Sparanghel cu piept de pui Sparanghel cu piept de pui
Se curata si se spala sparanghelul, se asaza unul langa altul, capatul lemnos se taie uniform. Aluatul se decongeleaza. Se fierbe sparanghelul 4 minute in apa cu zahar. Se leaga in manunchiuri mici si se pun in picioare in apa. Capul nu trebuie sa ...
 Pui cu mamaliga Pui cu mamaliga
Incingi cuptorul la 220 grade, pentru cine are cuptor cu gradatie sau la foc tare pentru un cuptor obisnuit. Pregatesti o mamaliga tare pe care o lasi la racit.Dupa ce s-a racit, tai mamaliga felii, pe care le vei aseza pe fundul unei tavi unse cu ...
 Pui cu ciuperci la microunde Pui cu ciuperci la microunde
Speli carnea de pui, o cureti de pielite si de grasime, o tai fasii si o sarezi. Speli si cureti ciupercile si le desfaci piciorusele. Intr-un vas de yena pui carnea de pui, apoi asezi ciupercile deasupra puiului, luand forma vasului. In mijloc asezi ...
 Piept de pui cu taietei Piept de pui cu taietei
Speli pieptul de pui, il cureti de piele, il frigi pe gratar si il tai fasii de un deget grosime.Fierbi pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, le scurgi si le pui intr-un vas.Tai ardeii julien si ii amesteci cu pastele, condimentezi cu sare, pui ...
 Ciocanele in sos de portocale Ciocanele in sos de portocale
Intr-un castron, amesteca sucul de portocale cu mierea si ghimbirul. Pune ciocanelele de pui condimentate si lasa-le la rece aproximativ 55-60 de minute. Separat, curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in ulei, dupa care rastoarn-o intr-un vas ...
 Pui cu ardei capia copti Pui cu ardei capia copti
Tai pieptul de pui cubulete, il condimentezi si il calesti in ulei de masline. Cureti si speli morcovul, ceapa si prazul si le tai rondele. Adaugi totul peste carne si pui si putina apa. Lasi totul pe foc sa fiarba. Adaugi maslinele (daca sunt verzi, ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Rulouri de pui cu muguri de pin Rulouri de pui cu muguri de pin
Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati-o in 6 felii. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.Amestecati intr-un castron branza de vaci cu cascavalul, dat pe razatoarea mare, ...
 Pui toscan Pui toscan
Dezosezi pulpele, le cureti de piele, le speli si le usuci bine. Tai pulpele de-a lungul, formand felii mai subtiri, pe care le poti bate mai usor. Intr-un bol, prepari pasta de rosii cu ceapa tocata fin, usturoiul pisat, sare si piper macinat. Ungi ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Pui intr-o tava uleiul de masline si ceapa taiata julien. Puiul il portionezi, il condimentezi cu sare si piper si il asezi in tava. Peste pui asezi cartofii taiati felii si condimentezi din nou cu sare si piper.Desfaci conopida buchetele, o speli ...
 Pui cu spanac Pui cu spanac
Pieptul de pui il tai in doua si condimentezi cu sare si piper fiecare felie, apoi cu oregano.Ungi apoi feliile de carne cu putin ulei de masline si le pui pe gratar.Intorci pieptul de pui sa se patrunda pe ambele parti.Speli spanacul, il usuci ...
 Pui picant Pui picant
Incalzesti intr-o tigaie fara grasime coriandrul, chimenul si piperul, apoi le pisezi, le amesteci cu scortioasa, boiaua, usturoiul zdrobit si coaja de lamaie.Adaugi peste aceste condimente putin ulei, pasta de tomate si omogenizezi.Sarezi puiul ( ...
 Chiftelute de pui cu cartofi Chiftelute de pui cu cartofi
Se trecea carnea de pui prin masina de tocat impreuna cu morcovul, ceapa, si cartoful.Se adauga si patrunjelul tocat, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper, dupa gust si le amesteci bine pana cand se omogenizeaza.Din amestecul obtinut se formeaza ...
 Piept de pui la gratar cu rosii si busuioc Piept de pui la gratar cu rosii si busuioc
Pieptul de pui la gratar e considerat de multi un fel fad, potrivit celor aflati la dieta. Dar nu si in combinatia urmatoare. Desi amestecul de rosii, mozarella, busuioc este servit de obicei pe paine prajita, sub forma de bruschete, alaturat puiului ...
 Pui inabusit in sos de rosii Pui inabusit in sos de rosii
Este ieftin, bun, usor de facut. O varianta cu influente italienesti a ostropelului romanesc. Condimentati carnea cu sare si piper. Puneti o cratita pe foc. Adaugati o lingura de ulei si, cand s-a incins, puneti puiul. Lasati-l cam 6-7 minute pe ...
12
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu ulei de masline
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z