SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare

 Rasol de pasare cu legume Rasol de pasare cu legume
Cureti legumele si pe cele mari le tai rondele. Fierbi pulpele de pui, iar dupa 10 minute adaugi morcovul, patrunjelul, telina, cartofii, dovlecelul, mazarea si un praf de sare. Dupa ce au fiert toate, scoti pe un platou carnea si legumele, le ...
 Pane de aripioare umplute Pane de aripioare umplute
Speli aripioarele, le stergi prin presare cu servetele de bucatarie, faci mici taieturi sub piele si introduci dupa dorinta: bucati de kaiser, ansoa, masline, ciuperci micute etc. Faci un amestec din malai, sare si piper si treci aripioare-le prin ...
 Gaina macedoneana Gaina macedoneana
Speli gaina si o pui la fiert intreaga impreuna cu morcovii, telina, ceapa, toate intregi.Dupa ce au fiert toate, scurgi gaina si o lasi sa se raceasca. O dezosezi si o tai cubulete (putin mai mari decat pentru salata boeuf). Amesteci cu baconul ...
 Pulpe de pui cu rosii si usturoi Pulpe de pui cu rosii si usturoi
Toci ceapa marunt si o pui la calit in putin ulei intr-o cratita. Cand s-a inmuiat ceapa, adaugi puiul. Lasi pe foc pana se rumeneste puiul, amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Adaugi rosiile, sare si piper. Lasi 5 minute sa dea un clocot, ...
 Pui cu ciuperci la microunde Pui cu ciuperci la microunde
Speli carnea de pui, o cureti de pielite si de grasime, o tai fasii si o sarezi. Speli si cureti ciupercile si le desfaci piciorusele. Intr-un vas de yena pui carnea de pui, apoi asezi ciupercile deasupra puiului, luand forma vasului. In mijloc asezi ...
 Anghinare cu pui Anghinare cu pui
Pune cartofii in coaja la fiert.Taie cozile anghinarelor, apoi frunzele de la exterior (varfurile cu ghimpi) pana ramane inima, cu cateva frunze tinere si fragede. Indeparteaza si mijlocul (puful) pana la fund si spala bine sub jet de apa rece.Pune ...
 Ciocanele de pui cu orez si legume Ciocanele de pui cu orez si legume
Cureti si speli bine ciocanelele, le presari pe toate partile cu condimente pentru pui si le lasi sa-si ia gustul pentru 20 minute.Le pui apoi intr-o cratita mai larga cu putin ulei si le dai la cuptor acoperite cu un capac, la foc potrivit, pentru ...
 Pui cu mazare Pui cu mazare
Cureti si speli bine puiul, il portionezi in 8-10 bucati si-l rumenesti putin in ulei incins. Toci marunt ceapa si o pui peste carne, sa se rumeneasca putin. Adaugi apoi mazarea spalata, bulionul si faina amestecata cu o cana de apa si lasi sa fiarba ...
 Rulada de pui cu cascaval afumat Rulada de pui cu cascaval afumat
Bati pieptul de pui cu ciocanul pentru snitel, presari condimente, il rulezi si-l lasi o ora la rece. Desfaci carnea, pui feli ile de cascaval, rulezi, fixezi cu scobitori rulada, apoi o dai prin faina, ou, pesmet si iarasi faina, ou, pesmet si ou si ...
 Rulouri de carne umplute Rulouri de carne umplute
Scoti cu grija carnea de pe oase si o bati cu ciocanul pentru carne. Tai pieptul in doua, astfel incat sa poti rula carnea si nu s-o impaturesti. Presari sare, piper si alte condimente care-ti plac si pe fiecare bucata de carne asezi urmatoarele: o ...
 Crochete de curcan Crochete de curcan
Speli bine aripile si le pui la fiert in apa cu sare. Cureti toate legumele, le adaugi in oala dupa ce ai luat spuma. Cand sunt foarte bine fierte, le scurgi, scoti carnita de pe oase si treci totul prin masina de tocat o data cu painea inmuiata in ...
 Piept de pui in sos dulce acrisor Piept de pui in sos dulce acrisor
Tai pieptul de pui felii si le bati pe fiecare in parte. Adaugi sare, piper, boia, cimbru si patrunjel. Le pui la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.Oparesti legumele in urmatoarea ordine: fasolea verde, ceapa rosie, ardeiul, morcovul, cartofii, rosia, ...
 Curcan cu orez si legume Curcan cu orez si legume
Rumenesti usor pieptul de curca in ulei bine incins, apoi il tai fasii si il asezi intr-o salatiera.In grasimea ramasa sotezi legumele, la foc iute, amestecand continuu sa nu se prinda de fundul vasului si sa ramana cat mai intregi.Adaugi orezul ...
 Rulada de curcan Rulada de curcan
Aplatizezi usor cu ciocanul de snitele feliile de carne, pe un tocator avand grija sa nu se rupa.Condimentezi carnea, o ungi cu mustar si o acopei cu feliile de bacon.Tai prazul, pe lungime in sferturi. Cureti merele de seminte si coaja si le tai ...
 Tigaie aromata Tigaie aromata
Rumenesti bucatile de piept de pui in ulei bine incins, apoi le scoti deoparte si le pastrezi calde. In grasimea ramasa,  calesti ceapa si usturoiul taiate rondele. Adaugi ardeii, dovlecelul si morcovul, taiate bucati mari.Cand incep sa se ...
 Pui cu ardei Pui cu ardei
Portionezi puiul, il rumenesti in ulei incins pe toate partile si il scoti deoparte, pastrandu-l cald.In grasimea ramasa in cratita calesti ceapa taiata rondele subtiri si cateii de usturoi. Adaugi ardeii curatati de seminte si vinisoare, taiati ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Cureti si toci ceapa, usturoiul,ciupercile si patrunjelul. Toate ingredientele le amesteci intr-un castron, adaugi morcovul ras si sosul de soia. Pui sare si piper si amesteci bine.Speli pulpele bine, le dezosezi, intinzi carnea si o condimentezi cu ...
 Piept de pui cu taietei Piept de pui cu taietei
Speli pieptul de pui, il cureti de piele, il frigi pe gratar si il tai fasii de un deget grosime.Fierbi pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, le scurgi si le pui intr-un vas.Tai ardeii julien si ii amesteci cu pastele, condimentezi cu sare, pui ...
 Pulpe mediteraneene Pulpe mediteraneene
Se spala pulpele, se usuca, se dau cu sare, se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii, ardeiul si ceapa se curata si se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incing trei linguri de ulei si se calesc legumele 5 minute.Se adauga vinul si un pahar cu ...
 Minirulouri in sos de vin Minirulouri in sos de vin
Curata morcovul si taie-l bastonase, dupa care caleste-l putin in ulei impreuna cu fasolea scursa bine. Separat, taie pieptul de pui in felii si bate-l usor cu ciocanul pentru snitele. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Pe fiecare felie, pune ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z