SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu pesmet

 Parjoale la rece Parjoale la rece
Taie cat mai marunt pastrama din piept de pui afumat si pune-o in vas adanc. Curata de coaja telina si da-o pe razatoarea fina. Stropeste-o din cand in cand cu sucul de lamaie si adaug-o in vas.Procedeaza la fel cu morcovii si taie marunt ceapa ...
 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Iei pielita de pe piept, il dezosezi si il tai in doua.Bati bucatile de carne ca pentru snitele, le condimentezi si pe fiecare intinzi carnea tocata amestecata cu ouale.Le rulezi , le tavalesti prin faina si le rumenesti bine in ulei..La masa, aduci ...
 Snitel in trei variante Snitel in trei variante
Speli cu atentie carnea de pui si o usuci cu un prosop de bucatarie. Apoi tai pieptii de pui in doua si fiecare bucata inca o data o tai in doua si vei avea astfel 8 portii. Bati usor cu ciocanul pentru came fiecare bucata. Pui faina, pesmetul si ...
 Rulada de pui cu cascaval afumat Rulada de pui cu cascaval afumat
Bati pieptul de pui cu ciocanul pentru snitel, presari condimente, il rulezi si-l lasi o ora la rece. Desfaci carnea, pui feli ile de cascaval, rulezi, fixezi cu scobitori rulada, apoi o dai prin faina, ou, pesmet si iarasi faina, ou, pesmet si ou si ...
 Chec din pui cu dovleac Chec din pui cu dovleac
Taie dovleacul cubulete, dupa care trage-l in unt.Trece carnea prin masina de tocat.Amestec-o usor cu paine inmuiata in lapte si stoarsa, ouale batute cu un praf de sare si piper, verdeata tocata si 2 linguri cu smantana.Adauga cubuletele de dovleac ...
 Gordon bleu Gordon bleu
Pieptul de pui se spala, se absoarbe excesul de apa si se portioneaza intai taiat pe mijloc, apoi fiecare parte in doua bucati care se desfac cu lama cutitului si se bat cu ciocanul de carne, formandu-se dreptunghiuri. Se sareaza si se pipereaza, ...
 Piept de pui in cuib de cartofi Piept de pui in cuib de cartofi
Speli pieptul de pui si il tai fasii foarte subtiri. Condimentezi fasiile de pui cu 1 lingurita de concentrat cu gust de gaina si treci fasiile de pui prin ou batut, amestecat cu oregano sau cimbru, prin faina si pesmet si le pui la prajit in ulei ...
 Burgeri cu pui si mere Burgeri cu pui si mere
Amesteci carnea tocata cu ceapa, pesmetul, merele, verdeturile, sarea si piperul si amesteci bine. Iti umezesti bine mainile si imparti mixtura in 4 parti egale si le modelezi ca burgerii. Ii lasi la rece timp de 1 ora sa se intareasca. Intr-o tigaie ...
 Aripioare picante Aripioare picante
Speli aripioarele si le lasi sa se scurga. Pui faina intr-un vas, nu foarte adanc, albusurile intr-un al doilea vas, iar pesmetul in al treilea vas. In pesmet amesteci boiaua, piperul, praful de usturoi si de ceapa (le gasesti in comert) si sare ...
 Piept de pui umplut cu carnaciori Piept de pui umplut cu carnaciori
Speli pieptul de pui, il usuci cu un servet de hartie si il tai in 6 felii.Acoperi cu o folie de plastic bucatile de carne, si cu un ciocanel de snitele bati cu atentie fiecare felie de carne.Condimentezi cu sare si piper si le presari cu parmezan ...
 Rulouri din piept de pui cu spanac si feta Rulouri din piept de pui cu spanac si feta
Pieptul de pui poate fi umplut cu aproape orice. Ne place insa aroma greceasca a acestui preparat usor si sanatos. Poate fi servit cu cartofi, orez sau cu salata. Incalziti cuptorul. Ungeti o foaie de hartie cerata intinsa pe o tava cu ulei de ...
 Chifetelute grecesti (keftedes) Chifetelute grecesti (keftedes)
Traditional, ele sunt facute din carne de miel sau vita. Varianta mea este din carne de curcan. Delicioase si cu mult mai sanatoase. Impreuna cu o lingura de tzatziki sunt un apritiv ideal. Cantitatile sunt pentru 16 chiftele. Inmuiati painea in ...
 File de curcan in crusta de parmezan File de curcan in crusta de parmezan
Sarati si piperati fileurile. Amestecati pesmetul cu parmezanul intr-un bol. In alt bol bateti albusurile. Dati fileurile prin ou, apoi prin amestecul de pesmet, indepartand surplusul. Puneti la incins o tigaie nonaderenta. Adaugati untul si ...
 Cordon Bleu de pui Cordon Bleu de pui
Ce poate fi mai bun decat carnea de pui umpluta cu sunca presata si branza topita? Un fel de mancare elegant, dar deloc dificil, care place tuturor. Varianta mea este mai dietetica intrucat produsul se coace la cuptor, nu se prajeste. Incingeti ...
 Rulouri de pui cu spanac si ricotta Rulouri de pui cu spanac si ricotta
Rulouri de piept de pui (rollatini) umplut cu spanac si acoperit de ricotta si sos de rosii si mozzarella topita. Delicios! Iti promit ca toata familia va fi incantata. Sunt foarte satioase, iar o salata ca garnitura este suficienta. Cantitatile sunt ...
 Burgeri de curcan Burgeri de curcan
Daca si copiii vostri se dau in vant dupa hamburgheri, incercati sa le oferiti acasa o alternativa sanatoasa. Micul meu truc pentru ca burgerii sa iasa suculenti si nu uscati, este sa adaug zucchini sau dovlecei rasi. Asa ii facem sa manance si ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu pesmet
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z