SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu cascaval

Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana. ...
 Rulou de pui cu ciuperci Rulou de pui cu ciuperci
Speli pieptul de pui, il usuci folosind un servet si il bati cu ajutorul unui ciocan pentru snitele. Tai pieptul in doua bucati, pe care le presari cu amestecul de condimente.Scurgi ciupercile din conserva. Tai in felii cascavalul. Pe fiecare bucata ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Sufleu de paine cu pui Sufleu de paine cu pui
Dezosezi pieptul de pui, apoi il tai bucati ca pentru snitele si le lasi deoparte. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei pana se aureste, adaugi si bucatile de pui si le lasi sa se rumeneasca impreuna.Pui si sare, piper si condimente dupa ...
 Pachetele de vinete cu piept de pui Pachetele de vinete cu piept de pui
Tai pe lungime felii late de 2 cm din peiptul de pui si le condimentezi cu sare, piper sau cu condimente speciale pentru pui.Apoi le pui la prajit cateva minute pana devin albe.Le scoti si le lasi asa pana pregatesti restul.Tai pe lungime si felii ...
 Pui cu mamaliga Pui cu mamaliga
Incingi cuptorul la 220 grade, pentru cine are cuptor cu gradatie sau la foc tare pentru un cuptor obisnuit. Pregatesti o mamaliga tare pe care o lasi la racit.Dupa ce s-a racit, tai mamaliga felii, pe care le vei aseza pe fundul unei tavi unse cu ...
 Pane de aripioare umplute Pane de aripioare umplute
Speli aripioarele, le stergi prin presare cu servetele de bucatarie, faci mici taieturi sub piele si introduci dupa dorinta: bucati de kaiser, ansoa, masline, ciuperci micute etc. Faci un amestec din malai, sare si piper si treci aripioare-le prin ...
 Rulada de pui cu cascaval afumat Rulada de pui cu cascaval afumat
Bati pieptul de pui cu ciocanul pentru snitel, presari condimente, il rulezi si-l lasi o ora la rece. Desfaci carnea, pui feli ile de cascaval, rulezi, fixezi cu scobitori rulada, apoi o dai prin faina, ou, pesmet si iarasi faina, ou, pesmet si ou si ...
 Rulouri de carne umplute Rulouri de carne umplute
Scoti cu grija carnea de pe oase si o bati cu ciocanul pentru carne. Tai pieptul in doua, astfel incat sa poti rula carnea si nu s-o impaturesti. Presari sare, piper si alte condimente care-ti plac si pe fiecare bucata de carne asezi urmatoarele: o ...
 Rulouri de pui cu muguri de pin Rulouri de pui cu muguri de pin
Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati-o in 6 felii. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.Amestecati intr-un castron branza de vaci cu cascavalul, dat pe razatoarea mare, ...
 Involtino Involtino
Bagi cartofii la cuptor. In timpul acesta, tai carnea fasii de 50 g (pentru un rulou mic ) si o bati cu ciocanul (e de preferat intr-o punga de plastic, deoarece in felul acesta se face subtire). Pui in fiecare rulou cate un degetel de mozzarela, ...
 Musaca de piure cu pui Musaca de piure cu pui
Prepari piureul din cartofi, 2 linguri margarina si lapte. Toci ceapa marunt si ardeiul cubulete. Dai cascavalul prin razatoare, iar pieptul de pui il dai prin masina de tocat. Calesti ceapa intr-o lingura de margarina, atat cat sa se inmoaie putin. ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Pui intr-o tava uleiul de masline si ceapa taiata julien. Puiul il portionezi, il condimentezi cu sare si piper si il asezi in tava. Peste pui asezi cartofii taiati felii si condimentezi din nou cu sare si piper.Desfaci conopida buchetele, o speli ...
 Piept de pui la cuptor cu crusta de rosii Piept de pui la cuptor cu crusta de rosii
Pieptul de pui se spala, se absoarbe de apa, se portioneaza in doua bucati taind pe linia mediana. Cartofii in coaja se spala bine si se pun la copt intr-un vas pentru cuptor. In acest timp intr-o tigaie neaderenta se topeste untul oprind putin ...
 Gordon bleu Gordon bleu
Pieptul de pui se spala, se absoarbe excesul de apa si se portioneaza intai taiat pe mijloc, apoi fiecare parte in doua bucati care se desfac cu lama cutitului si se bat cu ciocanul de carne, formandu-se dreptunghiuri. Se sareaza si se pipereaza, ...
 Pui umplut cu paste si sunca Pui umplut cu paste si sunca
Prepararea acestei retete necesita doua etape. In primul rand se pregateste umplutura astfel: intr-un vas cu apa fiarta se adauga jumatate de lingurita sare, iar cand clocoteste se introduc spaghetele la fiert. Se tin in apa conform instructiunilor ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu cascaval
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z