SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu bulion

Friptura de pui Ceha
Se curata si se spala puiul, se zvanta cu un servet curat,se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa. ...
 Pui cu sos de rosii Pui cu sos de rosii
Speli carnea, o dezosezi si o cureti de pielita. Tai fileurile obtinute in fasii, pe care le inabusi cu 150 ml ulei si putina apa.Intre timp, cureti, speli si toci marunt ceapa. Imediat o adaugi la inabusit, iar dupa ce devenit transparenta, torni ...
 Mancare de conopida cu piept de pui Mancare de conopida cu piept de pui
Speli pieptul de pui, il tai bucati si-l pui sa fiarba inabusit in apa cu uleiul. Cand carnea e bine fiarta, adaugi conopida spalata si desfacuta in buchetele.In acest timp oparesti rosiile, le tai marunt si le adaugi in mancare impreuna cubulionul, ...
 Mancarica de pui cu ciuperci Mancarica de pui cu ciuperci
Pentru inceput curatam ceapa si  o taiem nici prea marunt nici prea mare dupa care o punem intr-o cratita la foc mic la calit.Adaugam boia, apoi ardelul rosu taiat cuburi.Dupa ce ceapa si-a schimbat putin culoarea se pun pulpele care trebuie ...
 Mancarica rece de curcan Mancarica rece de curcan
Speli foarte bine aripile si le tai in bucati mai mici. Le pui la fiert 30 de minute, astfel meat sa fie cam 2-3 degete de apa peste bucatile de carne.Cureti ceapa, o tai nu prea marunt si o pui sa se inmoaie (untesti, e verbul bucovinean) in ulei. ...
 Pui cu mazare Pui cu mazare
Cureti si speli bine puiul, il portionezi in 8-10 bucati si-l rumenesti putin in ulei incins. Toci marunt ceapa si o pui peste carne, sa se rumeneasca putin. Adaugi apoi mazarea spalata, bulionul si faina amestecata cu o cana de apa si lasi sa fiarba ...
 Rulouri de carne umplute Rulouri de carne umplute
Scoti cu grija carnea de pe oase si o bati cu ciocanul pentru carne. Tai pieptul in doua, astfel incat sa poti rula carnea si nu s-o impaturesti. Presari sare, piper si alte condimente care-ti plac si pe fiecare bucata de carne asezi urmatoarele: o ...
 Tigaie aromata Tigaie aromata
Rumenesti bucatile de piept de pui in ulei bine incins, apoi le scoti deoparte si le pastrezi calde. In grasimea ramasa,  calesti ceapa si usturoiul taiate rondele. Adaugi ardeii, dovlecelul si morcovul, taiate bucati mari.Cand incep sa se ...
 Pui inabusit in sos de boia Pui inabusit in sos de boia
Speli puiul, il stergi si il tai in 6 bucati pe care le prajesti in unt. Apoi scoti bucatile de carne si le tii la cald. In untul ramas calesti ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugi bulionul, boiaua si faina. Treptat, adaugi supa si o lasi la ...
 Pui a la Basque Pui a la Basque
Pui la fiert pieptul de pui, il lasi apoi la scurs si il tai bucatele mai mici. Dupa aceea, tai zarzavatul bucatele mici si-l inabusi in ulei impreuna cu cubuletele de pui. Torni apa cat sa acopere tot continutul si-l lasi sa fiarba. Dupa ce scade ...
 Mancare de mazare cu pui Mancare de mazare cu pui
Puiul se spala, se portioneaza, se prajeste in ulei, apoi se pune intr-un vas si se lasa deoparte.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt.Se stinge cu un litru de apa si se adauga mazarea. Dupa ce aceasta fierbe, se adauga rosiile decojite si ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu bulion
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z