SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu patrunjel

 Ficat de pui cu garnitura de cartofi Ficat de pui cu garnitura de cartofi
Acest preparat este o gustare calda care alaturi de un pahar cu vin alb poate da o nota buna, inceputului unei petreceri intre prieteni. ...
 Tocanita de pui cu cartofi Tocanita de pui cu cartofi
Usor de realizat , acest preparat plin de aroma si culoare, te poate scoate din incurcatura cand familia este infometata si de prea mult timp nu dispui! ...
 Pui cu usturoi Pui cu usturoi
Daca vreti ca puiul sa primeasca o aroma deosebita si in acelasi timp foarte sanatoasa, apelati la usturoi. Pe langa ca acesta merge de bine alaturi de pui, taiand gustul sec al puiului, este si foarte sanatos si recomandat in dieta noastra zilnica. Chiar daca va temeti de mirosul de usturoi dupa mancare, nu ezitati sa pregatiti pui cu usturoi. Alegeti o zi de duminica, atunci cand nu sunteti nevoite sa iesiti din casa. Faceti-va aceasta placere pentru ca cu siguranta nu veti regreta. ...
 Rosii umplute cu carne de pasare Rosii umplute cu carne de pasare
Toata lumea stie sa aleaga o supa, un preparat pe baza de carne sau un desert. Problema vine la aperitiv cand nu stii niciodata daca aperitivul e cel potrivit. Impresioneaza indeajuns? E destul de consistent? E aratos? Intrebari pe care gospodinele cu siguranta si le adreseaza. Desigur, fiecare gospodina are aperitivele ei preferate, pe care le face la fiecare ocazie speciala. Daca v-ati plictisit de aperitivele pregatite pana acum, incercati rosiile umplute cu carne de pasare. Delicioase, acestea indeplinesc si cele mai importante criterii:sunt aratoase, consistente si \"cuceritoare\". ...
Fasole verde cu pui
Se curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert in apa clocotita. ...
curcan inabusit
Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de curcan pe care o prajim impreuna cu aceasta si cand zeama care o lasa carnea s-a evaporat adaugam marul curatat si taiat felii si varza creata taiata si ea subtire ca pentru salata. ...
Chiftelute din ficat de pasare
Ficatul de pasare se spala si se lasa in apa rece.Se schimba apa de 2-3 ori , apoi se pune la fiert intr-o oala mai mica cu apa si un praf de sare. ...
 Mancare de conopida cu piept de pui Mancare de conopida cu piept de pui
Speli pieptul de pui, il tai bucati si-l pui sa fiarba inabusit in apa cu uleiul. Cand carnea e bine fiarta, adaugi conopida spalata si desfacuta in buchetele.In acest timp oparesti rosiile, le tai marunt si le adaugi in mancare impreuna cubulionul, ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de frigarui dietetice de legume Ciocanele de pui cu garnitura de frigarui dietetice de legume
Cureti foarte bine si parlesti la falcara aragazului carnea de pui si apoi o pui la fiert circa 10 minute.Zeama care a rezultat o pastrezi pentru sos.Ciocanelele le pui la cuptor pana cand se rumenesc frumos.Cureti toate legumele, le tai cubulete sau ...
 Gogosari umpluti cu carne Gogosari umpluti cu carne
Alegi si speli orezul si il lasi in apa calda pentru 15-20 minute ca sa se umfle. Speli gogosani si ii cureti de cotoare. Treci carnea prin masina de tocat si o amesteci cu ceapa si orezul.Potrivesti de sare si piper si cu aceasta compozitie umpli ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii
 Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, putin vin alb, sare, piper si vegeta si le dai la cuptor. Intre timp, alegi orezul, il speli si-l pui la fiert in apa cu vegeta. Pe celalalt ochi al ...
 Pui cu ardei  la cuptor Pui cu ardei la cuptor
Carnea se spala, se usuca. Usturoiul curatat se piseaza. Uleiul se amesteca cu usturoiul, sucul si coaja de lamaie, votca, sosul Tabasco si se unge bine carnea. Se acopera si se lasa 1 ora sa stea. Apoi se sareaza, pipereaza, se asaza intr-o tava, se ...
 Pui muntenesc Pui muntenesc
Cureti si speli foarte bine puiul, il tai si-l pui sa se inabuseasca in ulei. Din cand in cand adaugi 1-2 linguri de apa. Cureti legumele si pui sa se inabuseasca ardeii taiati bastonase, vanata taiata cuburi mari, dovleceii si cartofii taiati ...
 Piept de curcan cu mere Piept de curcan cu mere
Se taie carnea felii. Uleiul se amesteca cu zeama de grepfrut (sau zeama de lamaie), mustarul, mierea, patrunjelul, cimbrul sl piperul alb macinat. Carnea se inmoaie in acest bait. Se taie doua mere rondele mai groase si se stratifica cu carnea ...
 Mancarica de pui cu ciuperci Mancarica de pui cu ciuperci
Pentru inceput curatam ceapa si  o taiem nici prea marunt nici prea mare dupa care o punem intr-o cratita la foc mic la calit.Adaugam boia, apoi ardelul rosu taiat cuburi.Dupa ce ceapa si-a schimbat putin culoarea se pun pulpele care trebuie ...
 Papricas de pui Papricas de pui
Dezosezi pieptul de pui, il tai in bucati potrivite si-l rumenesti in ulei, dupa care il scoti si-l lasi deoparte. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in uleiul in care ai rumenit carnea. Dupa 4-5 minute adaugi boiaua dulce, piperul si ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Speli pieptul de pui, il tai in bucati si le prajesti putin ulei, apoi le scoti pe o farfurie. Cureti morcovul, ceapa si telina, tai marunt ceapa si dai radacinoasele pe razatoare, apoi le calesti in ulei. Dupa ce s-au inmuiat, adaugi pasta de tomate ...
 Chiftelute de pui cu sos de smantana Chiftelute de pui cu sos de smantana
Cureti ceapa, o toci marunt, o calesti putin in ulei, apoi o treci prin masina de tocat impreuna cu pieptul de pui dezosat.Inmoi painea in lapte, o stroci, o adaugi peste carne impreuna cu oul si patrunjelul tocat fin, amesteci si formezi chiftelute ...
 Pui cu rosii castraveti si smantana Pui cu rosii castraveti si smantana
Cureti ceapa si castravetele, tai ceapa solzisori si castravetele fasii si le calesti in unt (sau margarina). Speli si carnea, o tai fasii, le presari cu vegeta si le adaugi peste ceapa. Dupa ce s-au rumenit, pui rosiile taiate cubulete, busuiocul si ...
 Pui cu mamaliga Pui cu mamaliga
Incingi cuptorul la 220 grade, pentru cine are cuptor cu gradatie sau la foc tare pentru un cuptor obisnuit. Pregatesti o mamaliga tare pe care o lasi la racit.Dupa ce s-a racit, tai mamaliga felii, pe care le vei aseza pe fundul unei tavi unse cu ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu patrunjel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z