SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare

 Ciocanele in sos de portocale Ciocanele in sos de portocale
Intr-un castron, amesteca sucul de portocale cu mierea si ghimbirul. Pune ciocanelele de pui condimentate si lasa-le la rece aproximativ 55-60 de minute. Separat, curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in ulei, dupa care rastoarn-o intr-un vas ...
 Ficatei de pui cu ciuperci Ficatei de pui cu ciuperci
Se curata ficateii, se spala si se asaza intr-o cratita cu uleiul si untul. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se adauga peste ficatei. Se calesc 10 minute, amestecand permanent ca sa nu se prinda.Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, ...
 Pui cu ardei capia copti Pui cu ardei capia copti
Tai pieptul de pui cubulete, il condimentezi si il calesti in ulei de masline. Cureti si speli morcovul, ceapa si prazul si le tai rondele. Adaugi totul peste carne si pui si putina apa. Lasi totul pe foc sa fiarba. Adaugi maslinele (daca sunt verzi, ...
 Pui taranesc Pui taranesc
Tai puiul in 6 si treci fiecare bucata prin ou si malai si le prajesti in unt fierbinte pana se rumenesc bine.Asezi intr-o cratita rosiile, ardeii taiati felii, ceapa taiata solzi si usturoiul tocat.Presari marar si pui bucatile de pui si 100 ml ...
 Chiftelute de orez Chiftelute de orez
Fierbi orezul cu apa, de 3 ori mai multa decat cantitatea de orez, pana se leaga foarte bine. Dupa ce a fiert, pui untul topit, sare, piper, boia. Amesteci pana are consistenta unui aluat usor de modelat, apoi il lasi la rece. Separat, tai puiul ...
 Pui cu dovlecei Pui cu dovlecei
Se rumenesc bucatile de carne in ulei, pe toate partile. Se adauga ceapa tocata marunt, morcovul taiat felii subtiri, ardeii taiati fasii si se calesc impreuna pana cand se inmoaie legumele. Se adauga cate putina apa ca sa nu se lipeasca.Se curata ...
 Piept de curcan cu sos alb Piept de curcan cu sos alb
Se spala si se taie pieptul de curcan in 7-8 felii potrivite, nici prea groase, dar nici prea subtiri, se condimenteaza cu sare si piper, se pun intr-o tava de yena, se ung cu unt si se stropesc cu putina apa.Cat timp pieptul de curcan se afla in ...
 Copanele cu susan Copanele cu susan
Se spala copanelele, se lasa sa se scurga pe un prosop absorbant de bucatarie, iar apoi se condimenteaza cu sare si piper si se trec prin susan.Se pune uleiul sa se incinga la foc potrivit intr-o cratita, iar apoi se pun copanelele sa se prajeasca.Se ...
 Chec din pui cu dovleac Chec din pui cu dovleac
Taie dovleacul cubulete, dupa care trage-l in unt.Trece carnea prin masina de tocat.Amestec-o usor cu paine inmuiata in lapte si stoarsa, ouale batute cu un praf de sare si piper, verdeata tocata si 2 linguri cu smantana.Adauga cubuletele de dovleac ...
 Tochitura de pui Tochitura de pui
Cureti ceapa si o tai in sferturi, iar costita fasii subtiri. Le pui sa se inabuse impreuna in 2 linguri cu ulei si putina apa.Fierbi pipotele. Cand sunt gata, le tai si le adaugi peste ceapa, impreuna cu ficatul. Lasi pe foc 10-15 minute, ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Pulpe de pui cu linte si parmezan Pulpe de pui cu linte si parmezan
Pui lintea la inmuiat timp de 5 ore, apoi o scurgi si o fierbi 1/2 ora, la foc mic, in apa usor sarata, impreuna cu oregano si foile de dafin, avand grija ca, la sfarsitul fierberii, boabele sa ramana intregi.In acest timp, presari pulpele cu piper, ...
 Rulouri de pui cu prune uscate Rulouri de pui cu prune uscate
Cureti prunele de samburi si le rehidratezi in rom diluat cu apa calduta. Speli carnea, o usuci folosind un servet si o bati cu ciocanul pentru snitele. Tai varza fideluta.Presari fiecare bucata de piept cu putina sare si condimente, apoi repartizezi ...
 Pui cu stafide si caise Pui cu stafide si caise
Speli pulpele si le crestezi din loc in loc, pentru a se patrunde mai bine. Cureti ceapa, o toci marunt si o inabusi in ulei si putina apa. Tai caisele in cubulete si le adaugi in cratita impreuna cu stafidele si curry. Intorci pulpele pe ambele ...
 Scoici cu piept de pui Scoici cu piept de pui
Intr-o oala pui la fiert pieptul de pui si apa mai multa. Lasi sa fiarba 25-30 de minute, dupa aceea il scoti cu o paleta si il lasi putin la racit. In zeama ramasa, pui pastele - scoici la fiert, cu putina sare, timp de 20 de minute. Amesteci din ...
 Pui inabusit in sos de boia Pui inabusit in sos de boia
Speli puiul, il stergi si il tai in 6 bucati pe care le prajesti in unt. Apoi scoti bucatile de carne si le tii la cald. In untul ramas calesti ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugi bulionul, boiaua si faina. Treptat, adaugi supa si o lasi la ...
 Rulade suedeze Rulade suedeze
Feliaza pieptul de pui cat sa poti inveli ouale in ele, sareaza-le si pipereaza-le. Fa o crema de branza cu chimen. Unge feliile de pui, pune  ouale, fa rulouri.Pune ciupercile, feliate, la oparit in apa cu sare si zeama de lamaie. Da in cateva ...
 Pui umplut cu orez si seminte Pui umplut cu orez si seminte
In doua linguri cu ulei, pune la calit ciupercile. Lasa-le sa se inmoaie, apoi adauga nucile si migdalele, in fine, adauga stafidele tinute in apa calduta.Cand ciupercile au scazut, adauga orezul. Lasa-l cinci minute pe foc, amestecand continuu, pana ...
 Pui in sos de ceapa Pui in sos de ceapa
Presarati carnea cu sare si piper si prajiti-o cate 2-3 minute pe fiecare parte in ulei. Tocati marunt ceapa si caliti-o in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati zeama de lamaie si faina desfacuta in 250 ml apa rece. Amestecati incontinuu pana ...
 Rulouri de pui cu muguri de pin Rulouri de pui cu muguri de pin
Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati-o in 6 felii. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.Amestecati intr-un castron branza de vaci cu cascavalul, dat pe razatoarea mare, ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z