SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu zahar

 Pui cu caise Pui cu caise
Daca pana nu demult alaturarea de carne cu fructe era ceva de neconceput, azi aceasta combinatie este intalnita in toate restaurantele lumii, fiind folosita cu incredere atat de bucatari cat si de gospodine. Fata de alt tip de carne, carnea de pui are avantajul de a fi folosita in combinatie cu toate fructele. Azi, va recomand o reteta de carne de pui cu caise. O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. ...
 Pui cu gutui Pui cu gutui
V-ati obisnuit probabil cu gutuile dintr-un compot sau dintr-un gem gustos. Daca pana acum nu v-ati gandit niciodata sa le folositi alaturi de carnea de pui nu e prea tarziu nici acum. Puteti sa ne urmati reteta de pui cu gutui si sa va bucurati de o aroma aparte, nemaintalnita, dar pe care cu siguranta o veti dori pe viitor. ...
Friptura creola
Bucatile pui se preajesc usor intr-o cratita cu ulei. Se aduga ceapa taiat julien, zaharul,sofranul,ardeiul iute tocat,sarea si piperul. ...
 Pui cu sos de rosii 2 Pui cu sos de rosii 2
Speli pieptul de pui, il tai bucatele si-l rumenesti intr-o tigaie cu ulei. Cand carnea este prajita, o scoti pe farfurie si o lasi deoparte.In uleiul incins prajesti apoi usturoiul taiat bucatele cu rosiile tocate,  apoi  adaugi mustarul, ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii
 Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, putin vin alb, sare, piper si vegeta si le dai la cuptor. Intre timp, alegi orezul, il speli si-l pui la fiert in apa cu vegeta. Pe celalalt ochi al ...
 Sparanghel cu piept de pui Sparanghel cu piept de pui
Se curata si se spala sparanghelul, se asaza unul langa altul, capatul lemnos se taie uniform. Aluatul se decongeleaza. Se fierbe sparanghelul 4 minute in apa cu zahar. Se leaga in manunchiuri mici si se pun in picioare in apa. Capul nu trebuie sa ...
 Pui cu smochine Pui cu smochine
Smochinele se tin in apa sa se tnmoaie. Se pune untul intr o cratita, pe foe mic si cand s-a tnfierbantat, se introduc bucatile de pui si ceapa tocata. Acoperi cu capac si fierbi in zeama pe care o lasa carnea. Dupa ce a scazut zeama, torni apa si ...
 Pui cu mazare Pui cu mazare
Cureti si speli bine puiul, il portionezi in 8-10 bucati si-l rumenesti putin in ulei incins. Toci marunt ceapa si o pui peste carne, sa se rumeneasca putin. Adaugi apoi mazarea spalata, bulionul si faina amestecata cu o cana de apa si lasi sa fiarba ...
 Piept de pui in sos dulce acrisor Piept de pui in sos dulce acrisor
Tai pieptul de pui felii si le bati pe fiecare in parte. Adaugi sare, piper, boia, cimbru si patrunjel. Le pui la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.Oparesti legumele in urmatoarea ordine: fasolea verde, ceapa rosie, ardeiul, morcovul, cartofii, rosia, ...
 Mancare de gutui cu carne de pui Mancare de gutui cu carne de pui
Carnea se fierbe, apoi se scurge si se prajeste in putin ulei. Dupa ce se rumeneste, se asaza pe o farfurie si se tine deoparte. Faina se amesteca intr-un vas cu zeama de supa (apa in care a fiert carnea). Gutuile se spala, se curata de cotoare, apoi ...
 Pui cu legume coapte Pui cu legume coapte
Pui si legume asezonate cu salvie, rozmarin si otet balsamic, toate coapte la cuptor. O cina sanatoasa si completa. Cantitatile sunt pentru 4 portii. Incingeti cuptorul la 250 de grade. Asezonati carnea cu sare si piper. Acoperiti cu hartie de ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu zahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z