SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Perisoare gratinate

Perisoare gratinate

Ingrediente - Perisoare gratinate

500 g piept dezosat de pasare
1 ceapa
1 felie paine
200g smantana
3oua
200 g rosii mici
1 conopida
unt
sare
piper
verdeata.
Mod de preparare - Perisoare gratinate
Tocati carnea si painea inmuiata si stoarsa bine.
Amestecati-le cu ceapa tocata cat mai marunt, 2 oua, sare si piper, dupa gust.
Modelati din compozitia bine omogenizata perisoare pe care puneti-le intr-o tava unsa cu unt.
 Puneti tava la cuptor si coaceti perisoarele, timp de 20 de minute.
Scoateti tava si puneti printre perisoare buchetele de conopida si rosii.
Turnati deasupra smantana batuta cu un ou, presarati cu verdeata si puneti din nou tava la cuptor pentru gratinare.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Perisoare gratinate
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z