Mancare de ciuperi cu pipote
Ingrediente - Mancare de ciuperi cu pipote
750 g ciuperci proaspete
500 g pipote si inimi
5 cepe
4 rosii
2 linguri ulei sau unt
1 pahar smantana
1 legatura verdeata
1 lingura faina
sare
piper
Mod de preparare - Mancare de ciuperi cu pipote
Cureti ceapa si ciupercile, le tai marunt, apoi auresti ceapa in ulei impreuna cu ciupercile maruntite.
Speli bine maruntaiele de pasare si le adaugi peste ciuperci o data cu un pahar de apa, dupa care lasi mancarea sa fiarba inabusit.
In acest timp oparesti rosiile, le decojesti si le tai felii.
Cand pipotele sunt bine fierte, pui rosiile, potrivesti gustul de sare si piper si lasi sa fiarba. Separat amesteci smantana cu faina , le adaugi in mancarea care fierbe , mai lasi 5-10 minute pe foc, apoi dai cratita deoparte si presari verdeata tocata.
Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu