SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu unt

Aripioare cu masline si ciuperci
Iti propun un preparat, pe cat de usor de realizat pe atat de delicios si aspectuos.Cu siguranta dupa cele 50 de minute necesare pentru prepararea lui, imi vei multumi si te vei mandri in fata prietenilor cu minunatul platou incarcat cu aripioare rumene, ciuperci, masline , felii de lamaie..........Ti-am trezit curiozitatea ? Atunci hai la treaba ! ...
Pui cu nuca si mere
Carnea de pui impreuna cu savoarea fructelor tropicale, este o experienta exotica de care nu te vei mai satura in zilele insorite de vara ! ...
 Aripioare de pui cu varza de Brussels Aripioare de pui cu varza de Brussels
Daca doresti un preparat usor de digerat, recomandat si de putinele calorii pe care le contine, atunci foloseste garnitura perfecta : varza de Brussels pentru aripioarele de pui. Apreciaza acest preparat si ...mentineti silueta ! ...
 Pui cu ciuperci si cognac Pui cu ciuperci si cognac
Aveti musafiri la masa? Vreti sa facem impresie buna? Atunci, reteta de pui cu ciuperci si cognac este cea mai potrivita. Foarte sofisticata, dar usor de facut, aceasta reteta va poate scoate din incurcatura la orice masa festiva, asigurandu-va numai laude din partea invitatilor. ...
Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana. ...
Rulouri de pui cu legume
1.Se caleste ceapa taiata intr-o lingura de unt intr-o tigaie apoi se adauga ouale batute.Se adauga legumele dezghetate.Se potriveste de sare si de piper. ...
Sufleu de ficat de pasare
Ficatul de pasare se curat si se spala iar dupa aceea se pune la prajit in 30 g unt bine incins.Se scruge si dupa ce s-a racit se da prin sita (blender) ...
Porumbei fripti
Se curata prorumbei si se spala, se da sare si piper dupa gust.Se invelesc cu felioare de slanina si se pun la cuptor intr-o tava tapetat cu un (cca 30 g). ...
Piure de pui
Pieptul de pui prajit sau fript se trece de 3 ori prin masina de tocat sau robot se adauga smantana, untul si painea inmuita in lapte si stoarsa. ...
 Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi
Speli pulpele de pui si le inabusi cu uleiul si putina apa, intorcandu-le pe ambele parti si completand cu apa ori de cate ori este nevoie.In timp ce se inabusa pulpele, cureti, speli si tai cartofii in jumatate, pe lungime. Ii adaugi la inabusit ...
 Piept de pui cu praz si orez Piept de pui cu praz si orez
Alegi orezul, il speli si il pui la fiert in 250 ml apa, cu 1 lingura ulei, boabele de piper si sare dupa gust. Din cand in cand, amesteci sa nu se lipeasca de cratita. Cand apa a scazut, stingi focul si pui deasupra felioare de unt. Acoperi vasul cu ...
 Piept de pui cu ciuperci si sos alb Piept de pui cu ciuperci si sos alb
Speli pieptul de pui si il usuci folosind un servet, il tai in felii groase de 1 cm, pe care le presari cu cimbru.Cureti ciupercile si ceapa. Speli bine ciupercile, apoi le tai in felii.Asezi feliile de carne pe gratarul incins si ai grija sa le ...
 Mancare de ciuperi cu pipote Mancare de ciuperi cu pipote
Cureti ceapa si ciupercile, le tai marunt, apoi auresti ceapa in ulei impreuna cu ciupercile maruntite. Speli bine maruntaiele de pasare si le adaugi peste ciuperci o data cu un pahar de apa, dupa care lasi mancarea sa fiarba inabusit. In acest timp ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de frigarui dietetice de legume Ciocanele de pui cu garnitura de frigarui dietetice de legume
Cureti foarte bine si parlesti la falcara aragazului carnea de pui si apoi o pui la fiert circa 10 minute.Zeama care a rezultat o pastrezi pentru sos.Ciocanelele le pui la cuptor pana cand se rumenesc frumos.Cureti toate legumele, le tai cubulete sau ...
 Ciulama de pui 2 Ciulama de pui 2
Cureti morcovul, pastaranacul si ceapa si le fierbi impreuna cu pieptul de pui si lingurita de Biovegetai intr-o oala cu apa. Dupa ce carnea a fiert, o scoti si o tai bucati cat mai mici. Cat timp fierbe carnea prepari sosul alb astfel: pui sa se ...
 Gogosari umpluti cu carne Gogosari umpluti cu carne
Alegi si speli orezul si il lasi in apa calda pentru 15-20 minute ca sa se umfle. Speli gogosani si ii cureti de cotoare. Treci carnea prin masina de tocat si o amesteci cu ceapa si orezul.Potrivesti de sare si piper si cu aceasta compozitie umpli ...
 Aripioare crocante Aripioare crocante
 Amesteci intr-un castron untul cu boiaua si usturoiul pisat. Treci apoi prin masina de nuci sticksurile si alunele si le adaugi sare si piper dupa gust. Dai aripioarele de pui (spalate bine si scurse), mai intai prin compozitia de unt, apoi ...
 Perisoare gratinate Perisoare gratinate
Tocati carnea si painea inmuiata si stoarsa bine. Amestecati-le cu ceapa tocata cat mai marunt, 2 oua, sare si piper, dupa gust. Modelati din compozitia bine omogenizata perisoare pe care puneti-le intr-o tava unsa cu unt. Puneti tava la cuptor ...
 Pui cu sos alb si conopida Pui cu sos alb si conopida
Speli carnea, tai in doua fiecare bucata si le rumenesti in unt. Cureti ceapa toare, iar conopida o speli, o desfaci in buchetele si o pui la fiert separat in apa cu sare. Dupa ce s-a rumenit carnea, o scoti pe o farfurie si pui sa se caleasca in ...
 Piept de curcan cu mere Piept de curcan cu mere
Se taie carnea felii. Uleiul se amesteca cu zeama de grepfrut (sau zeama de lamaie), mustarul, mierea, patrunjelul, cimbrul sl piperul alb macinat. Carnea se inmoaie in acest bait. Se taie doua mere rondele mai groase si se stratifica cu carnea ...
123
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu unt
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z