SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu smantana

Ficatei in aluat
Intr-o tigaie cu putin ulei se rumenesc ficateii, dar nu numai dupa ce s-au trecut prin putina faina. Se parat, se amesteca bine smantana cu mustarul.Se potriveste dupa gust cu sare si piper. ...
Pui cu hrean
Se spala carnea, se sterge apoi se freaca cu sare si piper. Apoi se pune in tava cu apa si ulei si bag-o la cuptor pentru 20 de minute. ...
curcan inabusit
Carnea o taiem fasii subtiri. Ceapa se taie marunt si o punem la calit in 50 ml ulei. Cand ceapa e calita adaugam carnea de curcan pe care o prajim impreuna cu aceasta si cand zeama care o lasa carnea s-a evaporat adaugam marul curatat si taiat felii si varza creata taiata si ea subtire ca pentru salata. ...
Piure de pui
Pieptul de pui prajit sau fript se trece de 3 ori prin masina de tocat sau robot se adauga smantana, untul si painea inmuita in lapte si stoarsa. ...
Friptura creola
Bucatile pui se preajesc usor intr-o cratita cu ulei. Se aduga ceapa taiat julien, zaharul,sofranul,ardeiul iute tocat,sarea si piperul. ...
 Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi Pui cu sos de fenicul si garnitura de cartofi
Speli pulpele de pui si le inabusi cu uleiul si putina apa, intorcandu-le pe ambele parti si completand cu apa ori de cate ori este nevoie.In timp ce se inabusa pulpele, cureti, speli si tai cartofii in jumatate, pe lungime. Ii adaugi la inabusit ...
 Mancare de ciuperi cu pipote Mancare de ciuperi cu pipote
Cureti ceapa si ciupercile, le tai marunt, apoi auresti ceapa in ulei impreuna cu ciupercile maruntite. Speli bine maruntaiele de pasare si le adaugi peste ciuperci o data cu un pahar de apa, dupa care lasi mancarea sa fiarba inabusit. In acest timp ...
 Piept de pui umplut Piept de pui umplut
Iei pielita de pe piept, il dezosezi si il tai in doua.Bati bucatile de carne ca pentru snitele, le condimentezi si pe fiecare intinzi carnea tocata amestecata cu ouale.Le rulezi , le tavalesti prin faina si le rumenesti bine in ulei..La masa, aduci ...
 Ciulama de pui 2 Ciulama de pui 2
Cureti morcovul, pastaranacul si ceapa si le fierbi impreuna cu pieptul de pui si lingurita de Biovegetai intr-o oala cu apa. Dupa ce carnea a fiert, o scoti si o tai bucati cat mai mici. Cat timp fierbe carnea prepari sosul alb astfel: pui sa se ...
 Piept de pui cu smantana si ciuperci Piept de pui cu smantana si ciuperci
Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei , apoi se adauga pieptul de pui taiat cuburi. Carnea se caleste pana isi schimba culoarea. Concentratul de ciuperci se dizolva intr-o ceasca cu apa si se toarna peste carne. Se lasa pe foc pana ce e gata ...
 Perisoare gratinate Perisoare gratinate
Tocati carnea si painea inmuiata si stoarsa bine. Amestecati-le cu ceapa tocata cat mai marunt, 2 oua, sare si piper, dupa gust. Modelati din compozitia bine omogenizata perisoare pe care puneti-le intr-o tava unsa cu unt. Puneti tava la cuptor ...
 Pui cu sos alb si conopida Pui cu sos alb si conopida
Speli carnea, tai in doua fiecare bucata si le rumenesti in unt. Cureti ceapa toare, iar conopida o speli, o desfaci in buchetele si o pui la fiert separat in apa cu sare. Dupa ce s-a rumenit carnea, o scoti pe o farfurie si pui sa se caleasca in ...
 Chiftelute de pui cu sos de smantana Chiftelute de pui cu sos de smantana
Cureti ceapa, o toci marunt, o calesti putin in ulei, apoi o treci prin masina de tocat impreuna cu pieptul de pui dezosat.Inmoi painea in lapte, o stroci, o adaugi peste carne impreuna cu oul si patrunjelul tocat fin, amesteci si formezi chiftelute ...
 Pulpe de pui cu rosii si smantana Pulpe de pui cu rosii si smantana
Cureti pulpele, le inabusi in ulei si din cand in cand torni cate putina apa. Cand sunt bine patrunse, pui rosiile decojite si tocate si le mai fierbi 15 minute. Le iei apoi de pe foc, adaugi smantana si verdeata tocata.Sunt delicioase cu mamaliguja ...
 Pui cu rosii castraveti si smantana Pui cu rosii castraveti si smantana
Cureti ceapa si castravetele, tai ceapa solzisori si castravetele fasii si le calesti in unt (sau margarina). Speli si carnea, o tai fasii, le presari cu vegeta si le adaugi peste ceapa. Dupa ce s-au rumenit, pui rosiile taiate cubulete, busuiocul si ...
 Pui cu dovlecei Pui cu dovlecei
Speli carnea, o usuci cu un servet de bucatarie, o tai bucati si le pui la prajit. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, le scoti pe servetele ca sa se scurga uleiul si in acelasi ulei pui la prajit faina, ceapa taiata marunt, insa le lasi numai ...
 Pui cu fructe Pui cu fructe
Speli pieptul de pui bine si il pui la zvantat. Il prajesti timp de 8 minute in ulei incins. Adaugi condimentele, mai lasi putin, apoi racesti si tai cuburi carnea de pui. Kiwi il cureti si il tai in felii groase.Cureti portocalele si le desfaci in ...
 Pui cu ciuperci la microunde Pui cu ciuperci la microunde
Speli carnea de pui, o cureti de pielite si de grasime, o tai fasii si o sarezi. Speli si cureti ciupercile si le desfaci piciorusele. Intr-un vas de yena pui carnea de pui, apoi asezi ciupercile deasupra puiului, luand forma vasului. In mijloc asezi ...
 Pui taranesc Pui taranesc
Tai puiul in 6 si treci fiecare bucata prin ou si malai si le prajesti in unt fierbinte pana se rumenesc bine.Asezi intr-o cratita rosiile, ardeii taiati felii, ceapa taiata solzi si usturoiul tocat.Presari marar si pui bucatile de pui si 100 ml ...
 Chec din pui cu dovleac Chec din pui cu dovleac
Taie dovleacul cubulete, dupa care trage-l in unt.Trece carnea prin masina de tocat.Amestec-o usor cu paine inmuiata in lapte si stoarsa, ouale batute cu un praf de sare si piper, verdeata tocata si 2 linguri cu smantana.Adauga cubuletele de dovleac ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu smantana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z