SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare

 Pui muntenesc Pui muntenesc
Cureti si speli foarte bine puiul, il tai si-l pui sa se inabuseasca in ulei. Din cand in cand adaugi 1-2 linguri de apa. Cureti legumele si pui sa se inabuseasca ardeii taiati bastonase, vanata taiata cuburi mari, dovleceii si cartofii taiati ...
 Piept de curcan cu mere Piept de curcan cu mere
Se taie carnea felii. Uleiul se amesteca cu zeama de grepfrut (sau zeama de lamaie), mustarul, mierea, patrunjelul, cimbrul sl piperul alb macinat. Carnea se inmoaie in acest bait. Se taie doua mere rondele mai groase si se stratifica cu carnea ...
 Aripi picante de pui cu ragu de rosii Aripi picante de pui cu ragu de rosii
Se curata si se spala aripile. Se amesteca uleiul cu mierea, ghimbirul si pasta de ardei iute, apoi carnea se trece prin aceasta marinata si se pastreaza acoperita timp de o noapte. A doua zi se curata cepele si se taie cubulete. Aripile se sareaza. ...
 Piept de pui cu sos de visine Piept de pui cu sos de visine
Carnea se sareaza, pipereaza. Orezul se fierbe. Pentru sos, visinele uscate se inmoaie pentru 1 ora in putina bere. Restul de bere se pune la fiert cu zaharul. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga visinele inmuiate cu zeama, scortisoara si se fierbe ...
 Sparanghel cu piept de pui Sparanghel cu piept de pui
Se curata si se spala sparanghelul, se asaza unul langa altul, capatul lemnos se taie uniform. Aluatul se decongeleaza. Se fierbe sparanghelul 4 minute in apa cu zahar. Se leaga in manunchiuri mici si se pun in picioare in apa. Capul nu trebuie sa ...
 Mancarica de pui cu ciuperci Mancarica de pui cu ciuperci
Pentru inceput curatam ceapa si  o taiem nici prea marunt nici prea mare dupa care o punem intr-o cratita la foc mic la calit.Adaugam boia, apoi ardelul rosu taiat cuburi.Dupa ce ceapa si-a schimbat putin culoarea se pun pulpele care trebuie ...
 Ragu de pui cu naut si ananas Ragu de pui cu naut si ananas
Se inmoaie nautul pentru o noapte in apa rece, a doua zi se fierbe in apa curata. Carnea se taie fasii, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara si se lasa sa stea putin. Se incinge uleiul intr-o tigaie mai adanca si se frige carnea, apoi se scoate ...
 Pui cu smochine Pui cu smochine
Smochinele se tin in apa sa se tnmoaie. Se pune untul intr o cratita, pe foe mic si cand s-a tnfierbantat, se introduc bucatile de pui si ceapa tocata. Acoperi cu capac si fierbi in zeama pe care o lasa carnea. Dupa ce a scazut zeama, torni apa si ...
 Mancarica rece de curcan Mancarica rece de curcan
Speli foarte bine aripile si le tai in bucati mai mici. Le pui la fiert 30 de minute, astfel meat sa fie cam 2-3 degete de apa peste bucatile de carne.Cureti ceapa, o tai nu prea marunt si o pui sa se inmoaie (untesti, e verbul bucovinean) in ulei. ...
 Papricas de pui Papricas de pui
Dezosezi pieptul de pui, il tai in bucati potrivite si-l rumenesti in ulei, dupa care il scoti si-l lasi deoparte. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in uleiul in care ai rumenit carnea. Dupa 4-5 minute adaugi boiaua dulce, piperul si ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Speli pieptul de pui, il tai in bucati si le prajesti putin ulei, apoi le scoti pe o farfurie. Cureti morcovul, ceapa si telina, tai marunt ceapa si dai radacinoasele pe razatoare, apoi le calesti in ulei. Dupa ce s-au inmuiat, adaugi pasta de tomate ...
 Chiftelute de pui cu sos de smantana Chiftelute de pui cu sos de smantana
Cureti ceapa, o toci marunt, o calesti putin in ulei, apoi o treci prin masina de tocat impreuna cu pieptul de pui dezosat.Inmoi painea in lapte, o stroci, o adaugi peste carne impreuna cu oul si patrunjelul tocat fin, amesteci si formezi chiftelute ...
 Pachetele de vinete cu piept de pui Pachetele de vinete cu piept de pui
Tai pe lungime felii late de 2 cm din peiptul de pui si le condimentezi cu sare, piper sau cu condimente speciale pentru pui.Apoi le pui la prajit cateva minute pana devin albe.Le scoti si le lasi asa pana pregatesti restul.Tai pe lungime si felii ...
 Pulpe de pui cu rosii si smantana Pulpe de pui cu rosii si smantana
Cureti pulpele, le inabusi in ulei si din cand in cand torni cate putina apa. Cand sunt bine patrunse, pui rosiile decojite si tocate si le mai fierbi 15 minute. Le iei apoi de pe foc, adaugi smantana si verdeata tocata.Sunt delicioase cu mamaliguja ...
 Plachie de pui Plachie de pui
Tai carnea in bucati, le dai prin faina si le prajesti usor. Apoi, calesti cepele pe rand in ulei, feliile de ardei gras si rosiile taiate felii, le stingi cu vin si adaugi sare, piper si dafin. Rastorni legumele intr-un vas care merge la cuptor, ...
 Pui cu rosii castraveti si smantana Pui cu rosii castraveti si smantana
Cureti ceapa si castravetele, tai ceapa solzisori si castravetele fasii si le calesti in unt (sau margarina). Speli si carnea, o tai fasii, le presari cu vegeta si le adaugi peste ceapa. Dupa ce s-au rumenit, pui rosiile taiate cubulete, busuiocul si ...
 Pui cu sos alb si salata de legume Pui cu sos alb si salata de legume
Speli si pui carnea la fiert in apa rece cu sare. In vase separate pui la fiert si legumele curatate si spalate si din care vei face o salata. Pui si un ou la fiert si din galbenusul acestuia plus unul crud faci maioneza. Carnea fiarta o tai cubulete ...
 Pui cu dovlecei Pui cu dovlecei
Speli carnea, o usuci cu un servet de bucatarie, o tai bucati si le pui la prajit. Dupa ce s-au rumenit pe toate partile, le scoti pe servetele ca sa se scurga uleiul si in acelasi ulei pui la prajit faina, ceapa taiata marunt, insa le lasi numai ...
 Pui cu mamaliga Pui cu mamaliga
Incingi cuptorul la 220 grade, pentru cine are cuptor cu gradatie sau la foc tare pentru un cuptor obisnuit. Pregatesti o mamaliga tare pe care o lasi la racit.Dupa ce s-a racit, tai mamaliga felii, pe care le vei aseza pe fundul unei tavi unse cu ...
 Pui cu fructe Pui cu fructe
Speli pieptul de pui bine si il pui la zvantat. Il prajesti timp de 8 minute in ulei incins. Adaugi condimentele, mai lasi putin, apoi racesti si tai cuburi carnea de pui. Kiwi il cureti si il tai in felii groase.Cureti portocalele si le desfaci in ...
1-1011-12
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z