SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Gogosari umpluti cu carne

Gogosari umpluti cu carne

Ingrediente - Gogosari umpluti cu carne

6 gogosari
1 piept de pui
1 ceapa
1 ceasca de orez
cateva fire de patrunjel
3-4 rosii pentru gatit
2 lingurite de faina
1 lingura de unt
sare
piper
ulei.
Mod de preparare - Gogosari umpluti cu carne
Alegi si speli orezul si il lasi in apa calda pentru 15-20 minute ca sa se umfle.
Speli gogosani si ii cureti de cotoare.
Treci carnea prin masina de tocat si o amesteci cu ceapa si orezul.
Potrivesti de sare si piper si cu aceasta compozitie umpli gogosani.
Ii asezi unul langa altul intr-o tava (sau o cratita), torni putin ulei si apa si dai la cuptor.
Cand sunt aproape gata (si carnea din umplutura este fiarta) torni langa ei sosul pe care-l pregatesti asa: pui untul sa se topeasca, in el adaugi rosiile curatate de coaja si trecute prin razatoare si faina.
Lasi sosul sa fiarba circa 10 minute, dupa care il torni langa gogosari.
Mai lasi putin tava la cuptor si sting focul.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Gogosari umpluti cu carne
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z