SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu vin

Piept de pui cu banane
Pieptul se taie ca pentru snitele si se bate usor cu ciocanul. Orezul se pune la fiert in apa cu sare. Fiecare bucata de carne se condimenteaza cu sare, deasupra se rade cascavalul, se pipereaza si se pune cate o bucata de banana. ...
Aripioare picante de pui
Fierbeti aripioarel intr-o oala cu apa cat sa le acopere si lasati-le sa se raceasca. Supa rezultata strcurati-o si degresati-o. Scoateti oasele de la aripioare fara sa rupeti rpea mult carnea. ...
Friptura de pui Ceha
Se curata si se spala puiul, se zvanta cu un servet curat,se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu untura incinsa. ...
 Piept de pui cu ciuperci si sos alb Piept de pui cu ciuperci si sos alb
Speli pieptul de pui si il usuci folosind un servet, il tai in felii groase de 1 cm, pe care le presari cu cimbru.Cureti ciupercile si ceapa. Speli bine ciupercile, apoi le tai in felii.Asezi feliile de carne pe gratarul incins si ai grija sa le ...
 Pui cu masline si ceapa verde Pui cu masline si ceapa verde
Speli pieptul, il usuci cu un servet, il cureti de pielite si il tai in fasii lungi, pe care le presari cu sare si cimbru.Cureti ceapa verde, o speli si o tai in bastonase de 2-3 cm. Speli maslinele, iar daca ti se par prea sarate, le crestezi si le ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Friptura de curcan Friptura de curcan
Speli bine carnea, o asezi intr-o tava termorezistenta, o presari cu sare si piper si o lasi deoparte aproximativ 30 de minute.Torni apoi in tava putin ulei, vin si apa, potrivesti de sare si piper si dai totul la cuptor, la foc potrivit, dar acoperi ...
 Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii
 Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, putin vin alb, sare, piper si vegeta si le dai la cuptor. Intre timp, alegi orezul, il speli si-l pui la fiert in apa cu vegeta. Pe celalalt ochi al ...
 Pui cu smochine Pui cu smochine
Smochinele se tin in apa sa se tnmoaie. Se pune untul intr o cratita, pe foe mic si cand s-a tnfierbantat, se introduc bucatile de pui si ceapa tocata. Acoperi cu capac si fierbi in zeama pe care o lasa carnea. Dupa ce a scazut zeama, torni apa si ...
 Mancarica rece de curcan Mancarica rece de curcan
Speli foarte bine aripile si le tai in bucati mai mici. Le pui la fiert 30 de minute, astfel meat sa fie cam 2-3 degete de apa peste bucatile de carne.Cureti ceapa, o tai nu prea marunt si o pui sa se inmoaie (untesti, e verbul bucovinean) in ulei. ...
 Plachie de pui Plachie de pui
Tai carnea in bucati, le dai prin faina si le prajesti usor. Apoi, calesti cepele pe rand in ulei, feliile de ardei gras si rosiile taiate felii, le stingi cu vin si adaugi sare, piper si dafin. Rastorni legumele intr-un vas care merge la cuptor, ...
 Rulouri de carne umplute Rulouri de carne umplute
Scoti cu grija carnea de pe oase si o bati cu ciocanul pentru carne. Tai pieptul in doua, astfel incat sa poti rula carnea si nu s-o impaturesti. Presari sare, piper si alte condimente care-ti plac si pe fiecare bucata de carne asezi urmatoarele: o ...
 Piept de pui in sos dulce acrisor Piept de pui in sos dulce acrisor
Tai pieptul de pui felii si le bati pe fiecare in parte. Adaugi sare, piper, boia, cimbru si patrunjel. Le pui la cuptor intr-o tava unsa cu ulei.Oparesti legumele in urmatoarea ordine: fasolea verde, ceapa rosie, ardeiul, morcovul, cartofii, rosia, ...
 Pui cu ardei Pui cu ardei
Portionezi puiul, il rumenesti in ulei incins pe toate partile si il scoti deoparte, pastrandu-l cald.In grasimea ramasa in cratita calesti ceapa taiata rondele subtiri si cateii de usturoi. Adaugi ardeii curatati de seminte si vinisoare, taiati ...
 Pulpe de pui umplute Pulpe de pui umplute
Cureti si toci ceapa, usturoiul,ciupercile si patrunjelul. Toate ingredientele le amesteci intr-un castron, adaugi morcovul ras si sosul de soia. Pui sare si piper si amesteci bine.Speli pulpele bine, le dezosezi, intinzi carnea si o condimentezi cu ...
 Pulpe mediteraneene Pulpe mediteraneene
Se spala pulpele, se usuca, se dau cu sare, se prajesc bine pe ambele parti. Gogosarii, ardeiul si ceapa se curata si se taie julien. Intr-o cratita mai mare se incing trei linguri de ulei si se calesc legumele 5 minute.Se adauga vinul si un pahar cu ...
 Minirulouri in sos de vin Minirulouri in sos de vin
Curata morcovul si taie-l bastonase, dupa care caleste-l putin in ulei impreuna cu fasolea scursa bine. Separat, taie pieptul de pui in felii si bate-l usor cu ciocanul pentru snitele. Condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Pe fiecare felie, pune ...
 Ficatei de pui cu ciuperci Ficatei de pui cu ciuperci
Se curata ficateii, se spala si se asaza intr-o cratita cu uleiul si untul. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete si se adauga peste ficatei. Se calesc 10 minute, amestecand permanent ca sa nu se prinda.Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Ciocanele cu miere Ciocanele cu miere
Cureti ciocanelele de piele, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-o tava mai mica, unsa cu ulei. Torni o cana cu apa, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci la cuptor aproximativ 20-30 de minute. Intr-un vas, amesteci mierea cu ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu vin
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z