SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare

Retete Preparate din carne de pasare cu lamaie

Aripioare cu masline si ciuperci
Iti propun un preparat, pe cat de usor de realizat pe atat de delicios si aspectuos.Cu siguranta dupa cele 50 de minute necesare pentru prepararea lui, imi vei multumi si te vei mandri in fata prietenilor cu minunatul platou incarcat cu aripioare rumene, ciuperci, masline , felii de lamaie..........Ti-am trezit curiozitatea ? Atunci hai la treaba ! ...
 Aripioare de pui cu varza de Brussels Aripioare de pui cu varza de Brussels
Daca doresti un preparat usor de digerat, recomandat si de putinele calorii pe care le contine, atunci foloseste garnitura perfecta : varza de Brussels pentru aripioarele de pui. Apreciaza acest preparat si ...mentineti silueta ! ...
Pui cu ardei iute si coriandru
Carnea de pui este foarte sanatoasa, dar are de multe ori acel gust sec. De aceea gospodinele apeleaza mereu la condimente, sosuri, fructe sau legume pentru a prepara carnea de pui si pentru a-i gasi acea aroma aparte. Pentru a scapa de \"vesnica reteta de pui simplu la cuptor\", va recomand o reteta de pui picant cu condimente. Foarte bun si usor de preparat, puiul cu condimente este sanatos si foarte aratos. ...
 Parjoale la rece Parjoale la rece
Taie cat mai marunt pastrama din piept de pui afumat si pune-o in vas adanc. Curata de coaja telina si da-o pe razatoarea fina. Stropeste-o din cand in cand cu sucul de lamaie si adaug-o in vas.Procedeaza la fel cu morcovii si taie marunt ceapa ...
 Pui cu ardei  la cuptor Pui cu ardei la cuptor
Carnea se spala, se usuca. Usturoiul curatat se piseaza. Uleiul se amesteca cu usturoiul, sucul si coaja de lamaie, votca, sosul Tabasco si se unge bine carnea. Se acopera si se lasa 1 ora sa stea. Apoi se sareaza, pipereaza, se asaza intr-o tava, se ...
 Sparanghel cu piept de pui Sparanghel cu piept de pui
Se curata si se spala sparanghelul, se asaza unul langa altul, capatul lemnos se taie uniform. Aluatul se decongeleaza. Se fierbe sparanghelul 4 minute in apa cu zahar. Se leaga in manunchiuri mici si se pun in picioare in apa. Capul nu trebuie sa ...
 Mancarica rece de curcan Mancarica rece de curcan
Speli foarte bine aripile si le tai in bucati mai mici. Le pui la fiert 30 de minute, astfel meat sa fie cam 2-3 degete de apa peste bucatile de carne.Cureti ceapa, o tai nu prea marunt si o pui sa se inmoaie (untesti, e verbul bucovinean) in ulei. ...
 Piept de pui cu taietei Piept de pui cu taietei
Speli pieptul de pui, il cureti de piele, il frigi pe gratar si il tai fasii de un deget grosime.Fierbi pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, le scurgi si le pui intr-un vas.Tai ardeii julien si ii amesteci cu pastele, condimentezi cu sare, pui ...
 Pui marinat cu orez aromat Pui marinat cu orez aromat
Curatati 1 ceapa si morcovul, taiati-le marunt in cubulete sau feliute.Puneti legumele taiate intr-un vas cu vinul, dafinul, cuisoarele, scortisoara, sarea si piperul, ierburile aromate taiate marunt si fierbeti-le 3 minute. Lasati marinata obtinuta ...
 Pulpe de pui cu linte si parmezan Pulpe de pui cu linte si parmezan
Pui lintea la inmuiat timp de 5 ore, apoi o scurgi si o fierbi 1/2 ora, la foc mic, in apa usor sarata, impreuna cu oregano si foile de dafin, avand grija ca, la sfarsitul fierberii, boabele sa ramana intregi.In acest timp, presari pulpele cu piper, ...
 Pui inabusit in sos de boia Pui inabusit in sos de boia
Speli puiul, il stergi si il tai in 6 bucati pe care le prajesti in unt. Apoi scoti bucatile de carne si le tii la cald. In untul ramas calesti ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugi bulionul, boiaua si faina. Treptat, adaugi supa si o lasi la ...
 Rulade suedeze Rulade suedeze
Feliaza pieptul de pui cat sa poti inveli ouale in ele, sareaza-le si pipereaza-le. Fa o crema de branza cu chimen. Unge feliile de pui, pune  ouale, fa rulouri.Pune ciupercile, feliate, la oparit in apa cu sare si zeama de lamaie. Da in cateva ...
 Pui in sos de ceapa Pui in sos de ceapa
Presarati carnea cu sare si piper si prajiti-o cate 2-3 minute pe fiecare parte in ulei. Tocati marunt ceapa si caliti-o in ulei. Cand incepe sa se rumeneasca, adaugati zeama de lamaie si faina desfacuta in 250 ml apa rece. Amestecati incontinuu pana ...
 Rulouri de pui cu muguri de pin Rulouri de pui cu muguri de pin
Curatati carnea de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o. Taiati-o in 6 felii. Bateti-le usor cu ciocanul de snitele si presarati-le cu sare si piper.Amestecati intr-un castron branza de vaci cu cascavalul, dat pe razatoarea mare, ...
 Pui picant Pui picant
Incalzesti intr-o tigaie fara grasime coriandrul, chimenul si piperul, apoi le pisezi, le amesteci cu scortioasa, boiaua, usturoiul zdrobit si coaja de lamaie.Adaugi peste aceste condimente putin ulei, pasta de tomate si omogenizezi.Sarezi puiul ( ...
 File de curcan in crusta de parmezan File de curcan in crusta de parmezan
Sarati si piperati fileurile. Amestecati pesmetul cu parmezanul intr-un bol. In alt bol bateti albusurile. Dati fileurile prin ou, apoi prin amestecul de pesmet, indepartand surplusul. Puneti la incins o tigaie nonaderenta. Adaugati untul si ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de pasare cu lamaie
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z