SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Dulceata de visine Dulceata de visine
Visinele se spala si se scot samburii. Se pun intr-o cratita adanca impreuna cu zaharul si zeama de la o lamaie. Cealalata jumatate de lamaie se taie bucatele subtiri si se pune peste visine. Se fierbe la foc mic, amestecand din cand in cand. Eu am ...
 Tarta cu crema de lamaie si bezea Tarta cu crema de lamaie si bezea
Avem nevoie de o forma cu pereti detasabili de 22 cm. Se unge forma cu putin ulei si se incalzeste cuptorul. Biscuitii se maruntesc, eu i-am facut la blender, apoi se amesteca cu albusul batut spuma. Se aseaza cu mana in forma si se ridica putin si ...
 Dulceata ecologica de cirese galbene Dulceata ecologica de cirese galbene
Se spala ciresele, se curata de codite, se scot samburii. O farfurie adanca plina cu varf cu cirese fara samburi, un 1kg. zahar si 1pahar cu apa se pun la fiert la foc iute la inceput (in jurul a 10 minute, cam pina incepe sa fiarba), apoi la foc ...
 Compot de cirese Compot de cirese
Se pun ciresele in borcan. Eu umplu borcanul cu cirese. Apoi pun 3 linguri de zahar si completez cu apa pina se umple borcanul. Se inchide cu capacul si se pune la fiert intr-o cratita cu apa (pina la capac sa fie nivelul apei din cratita). Focul ...
 Colacei dulci Colacei dulci
In prima etapa punem untul si zaharul intr-un castron peste care turnam 125 ml apa clocotita si lasam pana se topesc complet untul si zaharul,iar amestecul se raceste complet. In etapa a doua dizolvam drojdia in 25 ml apa calduta amestecata cu o ...
 Desert cu zahar ars Desert cu zahar ars
Gelatina se hidrateaza cu citeva linguri de apa. Zaharul se topeste,doar pana capata o culoare aurie. Apoi se adauga putina apa (atentie la aburi) si se tine pe foc pana se dizolva zaharul ars. Se ia de pe foc, se raceste putin, apoi se adauga ...
 Dulceata ecologica de caise Dulceata ecologica de caise
Puneti apa intr-un vas in care dizolvati doua linguri de praf de var. Curatati caisele de coaja si puneti-le in acest vas pentru a se intari, lesandu-le aici circa o ora. Se scot din apa de var, se spala si le se scot samburii cu ajutorul unui bat de ...
 Tort belcolade Tort belcolade
Se prepara intai blatul, albusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma, apoi se adauga pe rand galbenusurile amestecand in continuu iar la final Crem Ole de ciocolata. Se unge tava cu putin ulei se pune compozitia si se da la foc mic 15 minute. ...
 Tort de ciocolata alba si zmeura Tort de ciocolata alba si zmeura
Blatul : Ciocolata si untul se topesc, dar separat.Albusurile se bat spuma cu 50 gr. zahar. Galbenusurile se bat spuma si ele cu restul de 50 gr. zahar.In amestecul de albusuri se incorporeaza galbenusurile, untul topit, ciocolata topita si varful de ...
 Bavareza dulce-amaruie Bavareza dulce-amaruie
Galbenusurile le frecam cu zaharul, adaugam esenta, adaugam zaharul vanilat si amidonul. Adaugam laptele caldut si mixam in continuare pana se omogenizeaza bine. Punem compozitia pe foc sa se incalzeasca putin. Se va unfla. Gelatina se pune in apa la ...
 Tiramisu Tiramisu
Luati un bol sau o farfurie mijlocie, cu un diametru de circa 20-25 cm , si aranjati pe ea piscoturile , asezandu-le unele peste altele . Indulciti cafeaua cu 2 linguri de zahar. Turnati cafeaua peste piscoturi , avand grija ca stratul de deasupra sa ...
 Tarta cu mure Tarta cu mure
Mai intai trebuie sa ungeti cu putin unt o forma de tarta cu fundul detasabil si diametrul de 28 cm. Ca sa faceti aluatul , amestecati untul , zaharul pudra si sarea , adaugand apoi faina, semintele de vanilie , coaja de lamaie si galbenusurile - de ...
 Dulceata ecologica de pepene galben Dulceata ecologica de pepene galben
Se taie pepenele felii, se curata de coaja si se taie in cuburi mai maricele.Ca masura cuburile sa fie o farfurie adanca plina cu varf. Cuburile se pun intr-o cratita ca sa fie cat mai intinse si se stropesc cu zeama de la o lamaie. Se lasa asa o ...
 TARTE CU MERE SI MIGDALE TARTE CU MERE SI MIGDALE
1.Intr-un bol, se freaca untul cu zaharul.Se adauga oul , esenta de vanilie, se amesteca bine, apoi se pune faina si migdalele macinate.Se continua amestecarea pana cand compozitia devine spumoasa.Se acopera bolul  si se pune la rece, in ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Se pun la topit 5 linguri de zahar din cele 15. Dupa ce se topeste se intinde zaharul topit pe marginea cratitii si apoi se lasa pana se raceste de tot. Intre timp se bat ouale cu restul de linguri de zahar si cu esenta. Apoi se adauga si laptele ...
Cuburi ciocolatoase
Blatul este cel de la prajitura Amandina,e blatul cu care ma inteleg :)) cel mai bine... Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul ...
 Vaffe cu mere si scortisoara Vaffe cu mere si scortisoara
Amestecam untul, zaharul, ouale, amidonul si laptele cu mixerul. Faina o amestecam cu praful de copt si o punem in compozitie. Adaugam si marul razuit cu scrortisoara. Aparatul de vaffe se incinge la temperatura medie. Se unge cu o pensula cu putin ...
 Mini-strudele cu mere si scortisoara Mini-strudele cu mere si scortisoara
Taiem merele si le razuim. Eu le-am razuit la robot. Punem zaharul si zaharul vanilat, scortisoara si esenta de rom. Ungem foile de placinta cu ulei si le punem una peste alta pana cand terminam tot pachetul. Dupa aceea punem pe deasupra amestecul de ...
 RULADA CU DOVLEAC RULADA CU DOVLEAC
1.Se preincalzeste cuptorul la 190*C.Se captuseste o tava de 38cm.x25cm. cu hartie de copt,care se unge si se infaineaza. 2.Intr-un castron mare,se amesteca faina ,ouale,praful de copt, bicarbonatul de sodiu,scortisoara,cuisoarele si sarea.Se bate ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Reteta prajiturii este aceeasi ca la prajitura cu caise si prajitura cu capsuni. Mai intai spalam visinele, le scoatem samburii si le presaram cu o cescuta de zahar. Trebuie sa le lasam asa cateva ore pana se indulcesc putin, se topeste zaharul si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) untura (75)
vin (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) porumb (45) mure (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) chimen (7)
sunca (7) fidea (7) feta (6)
ceapa verde (6) pui (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
pepene verde (3) serbet (3) salam (2)
cimbru (2) vegeta (2) verdeata (2)
piept de pui (2) boia (2) sunca presata (2)
lipii (2) praz (2) branza topita (2)
ienibahar (2) broccoli (2) ardei gras (2)
mozzarella (2) spaghetti (1) gogosar (1)
ardei iute (1) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) liquor (1) sos de caramel (1)
slanina (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 20
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z