SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Compot de cirese

Compot de cirese

Ingrediente - Compot de cirese


pentru un borcan de 800 ml compot
3 linguri de zahar
cirese
apa
Mod de preparare - Compot de cirese
Se pun ciresele in borcan. Eu umplu borcanul cu cirese. Apoi pun 3 linguri de zahar si completez cu apa pina se umple borcanul. Se inchide cu capacul si se pune la fiert intr-o cratita cu apa (pina la capac sa fie nivelul apei din cratita). Focul trebuie sa fie potrivit si se lasa un sfert de ora dupa ce apa din cratita incepe sa dea in clocot. Se inchide aragazul, se acopera cratita cu un capac si se lasa pina se raceste apa din ea.
Nu va speriati daca se ridica ciresele in borcan, sau nu se topeste zaharul.
TIPS. Valabil pentru orice tip de compot: de cirese negre, de visine, de caise, de prune, de gutui, de struguri ... In functie de cat de acre sint fructele se mai poate adauga o lingura de zahar ..
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Compot de cirese
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z