SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste

Ciorba ca n Ardeal
Carnea cu ceapa taiata marunt se pun la fiert. Spumezi ciorba cu atentie. Faci o tocatura din slanina afumata si tarhon, cam cat un polonic. Lasi sa fiarba bine. ...
Oua in foi de ceapa
Acasa noi facem ouala in Vinerea Mare. Dupa ce am ales oua frumoase si le`am spalat bine, le punem la fiert in apa cu sare, nu prea mult, cam 10 minute. ...
Oua mozaic
O alta modalitate de a obtine niste oua frumoase cu care sa va laudati este aceasta. Taiati intr-un castron coala de indigo fasiutze, cam 1 cm/2 mm.Taiati si o mana de frunze de ceapa marunt. Amestecati`le bine. ...
Cuib de viespi
Intotdeauna fac cozonac de sarbatori si , ramanandu-mi aluat, fac aceste cuiburi de viespi. Bunica mea, mentorul meu, facea asa de sarbatori, iar eu le savuram, acum e randul fiicei mele sa se linga pe degetele. ...
Piept de miel cu ciuperci
Dati pieptul prin masina de tocat si taiati ficatul feliute. Caliti in ulei ceapa tocata marunt pana se inmoaie si amestecati`o cu carnea tocata. Adaugati oul , patrunjelul tocat marunt, sare si piper. ...
Medalion de miel
Fierbeti carnea, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Dati carnea apoi prin masina de tocat, iar morcovul taiati`l rondele. Amestecati carnea tocata cu pesmet, ou, lapte, sare si piper, dupa gust. ...
Pasca cu branza de vaca
Cele indicate pt umplutura se amesteca bine pana formeaza o pasta omogena. Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata se face un sul lung si gros de un deget care se aseaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). ...
Pasca cu smantana
La noi se face pasca cu toate ingredientele posibile. Aceasta pasca este mai pretentioasa avand un gust mai greu, daca nu esti obisnuit cu mancarea de Ardeal. ...
Colac vienez
Se freaca untul cu zaharul si vanilia pana se face ca o spuma si se lasa la rece. Se intinde din aluat o foiaie patrata de grosimea unui deget. ...
Papricas de miel cu boia
Carnea taiata bucati se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa taiat pestisori. Mielul fiind o carne mai uscata, unsoarea ii da grasimea necesara. ...
Miel cu masline
In cratita cu ulei fierbinte se prajeste carnea, se adauga ceapa taiata solzi, vinul, 3 ling apa, bulionul, sarea, zaharul, ienibaharul, dafinul, maslinele spalate si intepate cu acul. ...
Miel pane
Pieptul de miel se taie bucati potrivite , se sareaza si se lasa sa stea 15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rand bucatile, se dau prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. ...
Musaca de dovlecei cu piept de miel
Se rad dovleceii de coaja si se taie felii de grosimea unui deget care se sareaza si se lasa sa se scurga 10 minute. ...
Miel cu tarhon
Se prajeste carnea taiata bucati in untura pana se ingalbeneste. Se adauga ceapa rasa pe razatoarea mare si faina. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca, se adauga 4 linguri de apa, zeama de la rosii, sarea si tarhonul taiat marunt. ...
Salata verde
La noi, de Paste, nu lipseste de pe masa banala salata verde de casa. Este racoroasa si merge de minune cu mielul, indiferent cum e preparat. ...
Miel in sos de iaurt
Bucatile de carne de miel se prajesc in unt. Cand s-au rumenit putin, se adauga cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta (daca este nevoie se mai adauga putina apa). ...
Ghiveci cu carne de miel
Se taie carnea in bucati mari si se prajeste in untura pana se rumeneste. Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. ...
Praz cu miel
Aceasta reteta o facea mama unei colege de`a mele , de loc din Oltenia, ea nu punea ceapa, dar eu am imbunatatit-o intr`un an si mi s-a parut mai buna asa. ...
Oua cu model
Cauti frunze frumoase de buruieni, de trifoi, de traista ciobanului... ce gasesti si tu. Le cureti de praf , atentie sa nu rupi frunzele. ...
Rinichi cu smantana
Se curata rinichii de pielita, se taie pe lungime, se scoate grasimea de la mijloc, se taie in fasii subtiri si se pun cu apa rece la foc, lasandu`se sa clocoteasca de doua - trei ori. Se strecoara si se spala bine in apa calduta. ...
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z