SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu unt

Figurine din biscuiti si nuci
Se da prin masina de nuca biscuitii si nucile.Separat se face un sirop din zahar,apa,esenta de rom si coaja de lamaie.Se adauga amestecul de nuca si biscuite in acest sirop pana se obtine o pasta care se poate modela. ...
Miel cu legume
Ceafa de miel se desprinde in bucati cu os cu tot.Se sareaza si se pipereaza.Se incinge uleiul intr-o cratita si se rumeneste carnea pe toate partile. ...
Ciulama de miel
Carnea se spala si se taie bucati(cate 2 bucati de persoana) care se pun la fiert in apa rece su sare.Cand s-a format spuma aceasta se aduna cu spumiera,apoi se adauga ceapa morcovii si patrunnjelul tocate marunt. ...
Tort la castron
Blatul: faci un blat din 8 oua, 8 linguri faina si 8 de zahar + 1 praf de copt.Il dai la cuptor si cand se raceste il tai in doua pe lungimea lui si pui dulceata intre ele , un strat subtire ( eu pun de capsuni, caise sau crema de ciocolata finetti!). ...
Sos de legume cu pulpa de miel
Sub pielea copanelor se pun unt si felii de usturoi. Deasupra se unge cu ulei, sare, piper.Se dau la cuptor sa se rumeneasca. ...
Traista taranului
Cotletul de miel se bate pana devine subtire, se condimenteaza si se pune la gratar. Cand este gata se pune pe o frigaruie de lemn ca un plic. ...
Portofel
Faci un aluat din unt, untura, faina, sare, 2 galbenusuri si smantana. Il framanti bine, il pui in folie si il lasi o zi la frigider. ...
Piept de miel cu ciuperci
Dati pieptul prin masina de tocat si taiati ficatul feliute. Caliti in ulei ceapa tocata marunt pana se inmoaie si amestecati`o cu carnea tocata. Adaugati oul , patrunjelul tocat marunt, sare si piper. ...
Pasca cu branza de vaca
Cele indicate pt umplutura se amesteca bine pana formeaza o pasta omogena. Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata se face un sul lung si gros de un deget care se aseaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). ...
Colac vienez
Se freaca untul cu zaharul si vanilia pana se face ca o spuma si se lasa la rece. Se intinde din aluat o foiaie patrata de grosimea unui deget. ...
Miel in sos de iaurt
Bucatile de carne de miel se prajesc in unt. Cand s-au rumenit putin, se adauga cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta (daca este nevoie se mai adauga putina apa). ...
Rinichi cu smantana
Se curata rinichii de pielita, se taie pe lungime, se scoate grasimea de la mijloc, se taie in fasii subtiri si se pun cu apa rece la foc, lasandu`se sa clocoteasca de doua - trei ori. Se strecoara si se spala bine in apa calduta. ...
Farsmac
Carnea se fierbe bine in apa. Se lasa sa se raceasca si se da prin masina impreuna cu pestele curatat de oase si cu cartofii fierti. Se adauga faina, sarea, piperul, apoi galbenusurile, smantana si untul topit. ...
Cozonaci moldovenesti
Peste drojdia amestecata cu o lingurita de zahar se toarna 3 linguri de lapte caldut si 2-3 linguri de faina. Se amesteca totul batand cu lingura de lemn, se acopera si se lasa la loc cald. ...
 Crochete din carne de miel Crochete din carne de miel
Speli carnea si o tai bucatele, apoi o rumenesti intr-o lingura de unt sau margarina si cand e gata o scoti pe o farfurie. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in untul in care ai rumenit carnea. Treci apoi carnea impreuna cu ceapa calita prin ...
 Gogosele de cartofi Gogosele de cartofi
Cureti cartofii si ii pui la fiert in apa cu sare. Separat, pui la fiert apa cu untul si cand da in clocot adaugi faina si amesteci repede. Mai fierbi 2-3 minute si dai sosul deoparte. Dupa ce au fiert cartofii, ii treci prin masina de tocat (sau ii ...
 Rosii umplute cu ficat de miel Rosii umplute cu ficat de miel
Speli rosiile, le tai un capacel, le scoti miezul, le presari cu sare si le lasi sa se scurga pe o farfurie. Inmoi painea in lapte, o storci si o dai deoparte pana pregatesti ficatul. Speli si cureti ficatul, il fierbi in apa cu sare si cand e gata ...
 Anghemaht de miel Anghemaht de miel
Cureti carnea, o speli bine si o pui la fiert intr-o oala cu apa in care ai pus si condimentul. Dupa ce a fiert bine, o strecori si o lasi deoparte pana pregatesti sosul. Rumenesti faina in unt, stingi cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea si-l ...
 Miel cu spanac Miel cu spanac
Speli si cureti bine carnea de miel, o tai in bucati potrivite si o pui sa se rumeneasca intr-o cratita, in untul topit. Separat, pui la fiert o oala cu apa in care vei opari spanacul. Cureti ceapa, o tai marunt, o adaugi peste carne, o calesti ...
 Miel cu ciuperci Miel cu ciuperci
Prajesti carnea taiata in bucataele in unt, adaugi si ceapa taiata marunt, ciupercile spalate si taiate felii subtiri si le lasi sa se caleasca.Cand totul se rumeneste, adaugi sarea, torni zeama de carne si lasi sa fiarba pana scade.Inainte sa iei ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu unt
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z