SiteDeBucate » Preparate pentru Paste » Pasca cu branza de vaca

Pasca cu branza de vaca

Ingrediente - Pasca cu branza de vaca

Aluat de cozonac
umplutura :
500 gr branza de vaca
100 gr stafide
4 oua
1 ling unt
zahar dupa gust
coaja de lamaie rasa
un varf de sare
Mod de preparare - Pasca cu branza de vaca
Cele indicate pt umplutura se amesteca bine pana formeaza o pasta omogena. Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata se face un sul lung si gros de un deget care se aseaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). Se intinde umplutura peste foaie , fara sa se acopere sulul de pe margine.
Se mai fac 2 suluri de coca care se aseaza crucis peste umplutura si se ung cu putin ou, dupa ce pasca a crescut putin la loc caldut. Se pune la cuptor sa se coaca. Se scoate din forma dupa ce s-a racit bine.
Timp de preparare: 60 minute
Complexitate: medie


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pasca cu branza de vaca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z