SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu lamaie

Pasca din branza fara aluat
Bate albusurile spuma cu zaharul. Adauga apoi galbenusurile unul cate unul. Toarna margarina topita si racita putin. ...
Salata de Paste
1.Se fierb ouale in apa sarata.Se pun ouale fierte in apa rece ,se lasa sa se raceasca si se taie in 4. ...
Cotlete de miel
Carnea se taie bucati cu tot cu os.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul,piperul macinat,sucul de lamaie si sare.Bucatile de carne se freaca cu aceasta marinata si se lasa la frigider o ora. ...
Figurine din biscuiti si nuci
Se da prin masina de nuca biscuitii si nucile.Separat se face un sirop din zahar,apa,esenta de rom si coaja de lamaie.Se adauga amestecul de nuca si biscuite in acest sirop pana se obtine o pasta care se poate modela. ...
Pasca cu crema de alune
1.Galbenusurile se freaca cu zahar,sare si zahar vanilat.1 lingura de zahar se amesteca cu drojdia si coaja rasa de lamaie pana devine o pasta alifioasa.Peste aceasta maia se toarna laptele caldut si se framanta cu faina si galbenusurile adaugate..Se lasa sa creasca. ...
Coronita Pastelui
1.Se cerne faina si se face o gropita la mijloc.Drojdia se topeste cu zaharul si putin lapte caldut.Se adauga in gropita drojdia cu laptele,sarea,oul si margarina.Se lasa sa creasca 30 minute ...
Medalion de miel
Fierbeti carnea, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Dati carnea apoi prin masina de tocat, iar morcovul taiati`l rondele. Amestecati carnea tocata cu pesmet, ou, lapte, sare si piper, dupa gust. ...
Pasca cu branza de vaca
Cele indicate pt umplutura se amesteca bine pana formeaza o pasta omogena. Se intinde din aluat o foaie groasa cat un creion si se aseaza intr-o tava de copt. Din alta bucata se face un sul lung si gros de un deget care se aseaza imprejurul formei (lipit de peretii ei). ...
Papricas de miel cu boia
Carnea taiata bucati se prajeste intr-o cratita cu untura si ceapa taiat pestisori. Mielul fiind o carne mai uscata, unsoarea ii da grasimea necesara. ...
Cozonaci moldovenesti
Peste drojdia amestecata cu o lingurita de zahar se toarna 3 linguri de lapte caldut si 2-3 linguri de faina. Se amesteca totul batand cu lingura de lemn, se acopera si se lasa la loc cald. ...
 Salata de cruditati cu pastrav afumat Salata de cruditati cu pastrav afumat
Cureti ridichea, morcovul si marul, le speli si le dai pe razatoarea mare. Amesteci salata cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust si o asezi pe un platou. Tai pastravul bucati si-l asezi peste salata, incercand pe cat posibil sa-i reconstitui ...
 Pasta de somon Pasta de somon
Tai marunt somonul, ii indepartezi oasele, il stropesti cu putina zeama de lamaie si amesteci bine cu o furculita sau cu mixerul pana obtii o pasta omogena. Tai fin mararul, il adaugi in pasta de somon impreuna cu smantana, potrivesti gustul de sare ...
 Pastrav cu pesmet si susan Pastrav cu pesmet si susan
Cureti bine pastravii, ii speli cu apa rece, ii usuci cu un servet, ii presari cu sare si ii lasi astfel 30 de minute. Pui apoi pe farfurii separate oul batut, faina, pesmetul si susanul. Treci un pastrav prin faina, ou si pesmet, iar pe celalalt ...
 Pasca umpluta cu branza si budinca Pasca umpluta cu branza si budinca
Scurgi bine branza, apoi o amesteci cu 4 oua, smantana, 4 linguri zahar pudra, praful de budinca si stafidele.Separat, faci un aluat din 3 linguri faina, 1 galbenus, 1 lingura margarina, 1/2 praf de copt stins cu zeama de lamaie, 2 linguri zahar ...
 Anghemaht de miel Anghemaht de miel
Cureti carnea, o speli bine si o pui la fiert intr-o oala cu apa in care ai pus si condimentul. Dupa ce a fiert bine, o strecori si o lasi deoparte pana pregatesti sosul. Rumenesti faina in unt, stingi cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea si-l ...
 Macrou la cuptor Macrou la cuptor
Cureti si speli bine macroul si-l pui intr-o tava cu putin ulei si 1 ceasca de apa. Cureti morcovul, il tai bucati pe lungime si-l adaugi in tava. Potrivesti gustul de sare si piper, mai pui cateva felii de lamaie, foile de dafin si dai pestele la ...
 Colacei de Paste Colacei de Paste
Cerni faina intr-un castron mare. In mijlocul ei, intr-o adancitura, adaugi drojdia faramitata, o lingura de zahar si 100 ml de lapte caldut. Amesteci cu putina faina de pe margini, acoperi cu un prosop si lasi sa creasca 10 minute.Adaugi in castron ...
 Rasol la cuptor Rasol la cuptor
Cureti rasoalele de pielite si tendoane, le speli si le fierbi in apa cu sare 45 de minute, avand grija sa indepartezi spuma formata.Scoti rasoalele din zeama in care au fiert, le asezi intr-o tava si torni peste ele supa de carne, o lingura de ...
 Caleidoscop multicolor Caleidoscop multicolor
Bati albusurile spuma cu esenta de vanilie si zaharul vanilat. Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi albusurile batute. Pui faina, praful de copt si coaja de lamaie. Torni compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata si coci in cuptorul ...
 Merengue cu crema Merengue cu crema
Freci untul spuma cu zaharul, adaugi galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare.Adaugi 350 g ciocolata topita si esenta de vanilie.Bati 6 albusuri spuma cu un praf de sare si le incorporezi usor in compozitie, amestecand cu o spatula de jos ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu lamaie
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z