SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu carne de miel

Papricas de miel
Se curata carnea de miel de pielite,se spala si se taie bucati.Se sareaza si se pipereaza carnea,apoi se prajeste in ulei. ...
Chiftelute de carne de miel
Carnea dintr-o pulpa de miel se dezoseaza si se taie bucatele mici.Se caleste o ceapa taiata marunt,se inmoaie in lapte sau apa putina paine,patrunjelul se toaca si se trec toate prin masina de tocat carne. ...
Frigarui din carne de miel
Se pune orezul la fiert in apa cu sare.Se fierbe acoperit timp de 25 de minute pana se umfla si se inmoaie.Apoi se pune intr-o sita si se spala. ...
Ciulama de miel
Carnea se spala si se taie bucati(cate 2 bucati de persoana) care se pun la fiert in apa rece su sare.Cand s-a format spuma aceasta se aduna cu spumiera,apoi se adauga ceapa morcovii si patrunnjelul tocate marunt. ...
Rulada din carne de miel
Carnea se toaca la masina cu sita fina.Se pun la fiert 2 oua timp de 3 minute.Dupa ce s-au fiert le punem sub jet de apa rece si le curatam de coaja.De asemenea si morcovii se curata si se fierb 20 minute in apa. ...
Portofel
Faci un aluat din unt, untura, faina, sare, 2 galbenusuri si smantana. Il framanti bine, il pui in folie si il lasi o zi la frigider. ...
Miel cu tarhon
Se prajeste carnea taiata bucati in untura pana se ingalbeneste. Se adauga ceapa rasa pe razatoarea mare si faina. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca, se adauga 4 linguri de apa, zeama de la rosii, sarea si tarhonul taiat marunt. ...
Miel in sos de iaurt
Bucatile de carne de miel se prajesc in unt. Cand s-au rumenit putin, se adauga cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta (daca este nevoie se mai adauga putina apa). ...
Farsmac
Carnea se fierbe bine in apa. Se lasa sa se raceasca si se da prin masina impreuna cu pestele curatat de oase si cu cartofii fierti. Se adauga faina, sarea, piperul, apoi galbenusurile, smantana si untul topit. ...
 Crochete din carne de miel Crochete din carne de miel
Speli carnea si o tai bucatele, apoi o rumenesti intr-o lingura de unt sau margarina si cand e gata o scoti pe o farfurie. Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in untul in care ai rumenit carnea. Treci apoi carnea impreuna cu ceapa calita prin ...
 Miel la tava Miel la tava
Carnea se spala si se portioneaza,se sterge bine, se unge cu untura si se condimenteaza.Se pune intr-o tava incapatoare, se toarna putina apa deasupra si se da la cuptor. Din cand in cand se mai pune apa. Cand e aproape gata carnea, se pun si ...
 Friptura de miel cu vin si tarhon Friptura de miel cu vin si tarhon
Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi.Se pune la prajit impreuna cu ceapa tocata marunt in 2 linguri cu ulei, presarandu-se cu sare si piper dupa gust si punand cate putina apa calda pana se fragezeste.Intr-o alta cratita se pregateste sosul: ...
 Sarmalute de miel in foi de vita Sarmalute de miel in foi de vita
Se spala carnea, se sterge si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un castron si peste ea se adauga cepele tocate marunt,orezul spalat bine si scurs,sare si piper.Se amesteca bine compozitia si se da deoparte.Urmeaza sa oparim frunzele de vita ...
 Miel cu spanac Miel cu spanac
Speli si cureti bine carnea de miel, o tai in bucati potrivite si o pui sa se rumeneasca intr-o cratita, in untul topit. Separat, pui la fiert o oala cu apa in care vei opari spanacul. Cureti ceapa, o tai marunt, o adaugi peste carne, o calesti ...
 Ostropel din carne de miel Ostropel din carne de miel
Tai carnea bucati, o inabusi in ulei, apoi o scoti si o fierbi separat cu putina supa de carne sau apa. In grasimea ramasa de la inabusit, pui ceapa tocata, faina, le prajesti putin si stingi cu putina supa in care a fiert carnea. Adaugi bulionul si ...
 Miel cu praz si masline Miel cu praz si masline
Tai carnea in bucati mici si o pui intr-o cratita cu ulei sa se inabuse. Din cand in cand, intorci bucatile de carne ca sa nu se prinda de cratita. Tai prazul in bucati de 3 cm (numai partea alba), il oparesti bine, il scurgi si il pui peste carne. ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se portioneaza. Ceapa uscata se toaca marunt. Carnea si ceapa se calesc in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa se pun, pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de circa 3 cm lungime, ceapa verde, cu cozi cu ...
 Drob in crusta de bacon Drob in crusta de bacon
Amesteci carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si patru oua crude. Calesti partea alba de lai praz taiata marunt, adaugi verdeata sil lasi la rece.Asezi feliile de bacon transversal, fundul unei forme, intercaland intre ele frunze ...
 Papricas de miel Papricas de miel
Cureti carnea de miel de pielite, o speli, o tai in bucati, o sarezi si o prajesti in ulei. Apoi scoti carnea si, in uleiul ramas, calesti ceapa, curatata si taiata marunt. Stingi apoi cu bulion desfacut in apa. Pui carnea in acest sos si potrivesti ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu carne de miel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z