SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu marar

Rulada din carne de miel
Carnea se toaca la masina cu sita fina.Se pun la fiert 2 oua timp de 3 minute.Dupa ce s-au fiert le punem sub jet de apa rece si le curatam de coaja.De asemenea si morcovii se curata si se fierb 20 minute in apa. ...
Salata verde
La noi, de Paste, nu lipseste de pe masa banala salata verde de casa. Este racoroasa si merge de minune cu mielul, indiferent cum e preparat. ...
Miel in sos de iaurt
Bucatile de carne de miel se prajesc in unt. Cand s-au rumenit putin, se adauga cateva linguri de apa si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta (daca este nevoie se mai adauga putina apa). ...
 Paste cu varza rosie Paste cu varza rosie
Tocati varza fideluta si caliti-o intr-o cratita, in ulei, impreuna cu morcovul dat pe razatoarea mare si cu ceapa taiata julienne, pana ce acestea se inmoaie. Adaugati 300ml apa fierbinte, semintele de fenicul si potriviti de sare si piper. Lasati ...
 Drob de miel Drob de miel
Cureti bine maruntaiele, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, fierbi numai 3 oua pentru 10 minute ca sa-ti iasa tari. Inmoi feliile de paine in lapte, apoi le scurgi bine, iar separat cureti si speli verdeata. Dupa ce au fiert bine si ...
 Salata de somon cu orez Salata de somon cu orez
Pui la fiert orezul cu 1 cana de apa si vegeta pentru 25 de minute, iar separat fierbi putin conopida in apa cu sare. Cand sunt gata, strecori conopida, o pasezi si o amesteci cu orezul. Tai marunt somonul, indepartezi oasele, il adaugi peste orez o ...
 Pasta de somon Pasta de somon
Tai marunt somonul, ii indepartezi oasele, il stropesti cu putina zeama de lamaie si amesteci bine cu o furculita sau cu mixerul pana obtii o pasta omogena. Tai fin mararul, il adaugi in pasta de somon impreuna cu smantana, potrivesti gustul de sare ...
 Friptura de miel in pergament Friptura de miel in pergament
Cureti usturoiul si il pisezi bine, iar separat storci lamaia. Cureti apoi pulpa de miel, o speli bine si o ungi cu ulei, zeama de lamaie, usturoi pisat si presari sare si piper dupa gust. Infasori pulpa de miel in pergament sau in hartie de copt, o ...
 Chiftelute de miel Chiftelute de miel
Carnea se spala, se sterge si se taie cuburi.Se da prin masina de tocat si se pune intr-un castron.In 2 linguri cu ulei se calesc ceapa  si usturoiul tocat marunt. Apoi se adauga la carne impreuna cu ouale batute ca pentru omleta,painea ...
 Sarmalute de miel in foi de vita Sarmalute de miel in foi de vita
Se spala carnea, se sterge si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un castron si peste ea se adauga cepele tocate marunt,orezul spalat bine si scurs,sare si piper.Se amesteca bine compozitia si se da deoparte.Urmeaza sa oparim frunzele de vita ...
 Pastrav cu pesmet si susan Pastrav cu pesmet si susan
Cureti bine pastravii, ii speli cu apa rece, ii usuci cu un servet, ii presari cu sare si ii lasi astfel 30 de minute. Pui apoi pe farfurii separate oul batut, faina, pesmetul si susanul. Treci un pastrav prin faina, ou si pesmet, iar pe celalalt ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se portioneaza. Ceapa uscata se toaca marunt. Carnea si ceapa se calesc in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa se pun, pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de circa 3 cm lungime, ceapa verde, cu cozi cu ...
 Drob in crusta de bacon Drob in crusta de bacon
Amesteci carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si patru oua crude. Calesti partea alba de lai praz taiata marunt, adaugi verdeata sil lasi la rece.Asezi feliile de bacon transversal, fundul unei forme, intercaland intre ele frunze ...
 Terina de curcan Terina de curcan
Cureti ficateii si pipotele, le speli si le fierbi 15 minute in apa cu sare, apoi le scurgi de zeama si le lasi la racit.Tai pieptul in doua, pe lungime, il bati usor cu ciocanul de snitele, avand grija sa nu se rupa. Pudrezi cu sare si piper.Dai ...
 Chec aperitiv cu verdeata Chec aperitiv cu verdeata
Stropesti feliile de paine cu lapte, apoi le tai cuburi. Tai cubulete sunca si cascavalul si le amesteci.Separat, bati ouale, adaugi ceapa verde, si verdeata, taiate bucati, adaugi sare si piper si torni compozitia peste celelalte ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
 Drob de miel Drob de miel
Speli maruntaiele de miel si prapurele, iar acesta din urma il tii le rece timp de 30-40 de minute. Cureti ceapa si verdeturile, le speli si le tai marunt. Pui maruntaiele la fiert in apa clocotita cu sare, indepartand spuma. Lasi sa se raceasca si ...
 Rulada din pulpa de miel Rulada din pulpa de miel
Dezosezi pulpa de miel din spate pe care o bati bine cu ciocanul pentru a se intinde cat mai mult. Calesti ceapa, toci apoi carnea prin sita marunta, pui in tocatura sare, piper, verdeata si omogenizezi compozitia cu 2 albusuri. Separat, bati cu ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Portionezi carnea in circa 20 de bucati. Cureti ceapa uscata si o tai marunt. Calesti carnea impreuna cu ceapa in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa, pui pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ...
 Drob in crusta Drob in crusta
Pune ficatul si pieptul de pui la fiert in apa cu putina sare, foile de dafin si cateva boabe de piper. Aduna spuma. Cand s-au fiert, da de pe foc si lasa la racit cinci minute.Taie cubulete foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat, iar restul ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu marar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z