SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu usturoi

Berbecut la tava
Curata ceapa, se taie solzisori si se aseaza pe fundul unei tavi.Se spala pulpa de berbecut, se curata de pielite, se transeaza daca este prea mare apoi se aseaza peste ceapa din tava ...
Iepure la protap
Iepurele dupa ce se taie, se curata de maruntaie si se lasa minim o zi sa se usuce bine. Dupa se impaneaza cu costita afumata si se pune pe protap. ...
Cotlete de miel
Carnea se taie bucati cu tot cu os.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul,piperul macinat,sucul de lamaie si sare.Bucatile de carne se freaca cu aceasta marinata si se lasa la frigider o ora. ...
Miel cu legume
Ceafa de miel se desprinde in bucati cu os cu tot.Se sareaza si se pipereaza.Se incinge uleiul intr-o cratita si se rumeneste carnea pe toate partile. ...
Sos de legume cu pulpa de miel
Sub pielea copanelor se pun unt si felii de usturoi. Deasupra se unge cu ulei, sare, piper.Se dau la cuptor sa se rumeneasca. ...
Salata verde
La noi, de Paste, nu lipseste de pe masa banala salata verde de casa. Este racoroasa si merge de minune cu mielul, indiferent cum e preparat. ...
Ghiveci cu carne de miel
Se taie carnea in bucati mari si se prajeste in untura pana se rumeneste. Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. ...
 Friptura de miel in pergament Friptura de miel in pergament
Cureti usturoiul si il pisezi bine, iar separat storci lamaia. Cureti apoi pulpa de miel, o speli bine si o ungi cu ulei, zeama de lamaie, usturoi pisat si presari sare si piper dupa gust. Infasori pulpa de miel in pergament sau in hartie de copt, o ...
 Chiftelute de miel Chiftelute de miel
Carnea se spala, se sterge si se taie cuburi.Se da prin masina de tocat si se pune intr-un castron.In 2 linguri cu ulei se calesc ceapa  si usturoiul tocat marunt. Apoi se adauga la carne impreuna cu ouale batute ca pentru omleta,painea ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Cureti si speli bine pulpa de miel, apoi cureti si tai felii cateii de usturoi.Crestezi din loc in loc pulpa de miel, o impanezi cu usturoi, o ungi cu miere ca sa prinda o culoare frumoasa la copt si o asezi intr-o tava in care ai pus putin ulei si o ...
 Costite de miel cu vin ciuperci si sos de usturoi Costite de miel cu vin ciuperci si sos de usturoi
Costitele se spala si se portioneaza.Se pun intr-o tava mare de cuptor cu putin ulei, se condimenteaza si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Ciupercile se curata si se trec pe sub un jet de apa, se scurg, se toaca si se pun in tava peste carne cand ...
 Ostropel din carne de miel Ostropel din carne de miel
Tai carnea bucati, o inabusi in ulei, apoi o scoti si o fierbi separat cu putina supa de carne sau apa. In grasimea ramasa de la inabusit, pui ceapa tocata, faina, le prajesti putin si stingi cu putina supa in care a fiert carnea. Adaugi bulionul si ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se portioneaza. Ceapa uscata se toaca marunt. Carnea si ceapa se calesc in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa se pun, pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de circa 3 cm lungime, ceapa verde, cu cozi cu ...
 Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca
Ficatul de gasca impreuna cu usturoiul se pun in lapte pentru cateva ore. Ananasul se curata, se taie felii si se pune intr-o tigaie de teflon, ca sa se rumeneasca. Se condimenteaza cu piper rosu. Se bat feliile de piept de curcan cu batatorul de ...
 Pulpa glasata Pulpa glasata
Cureti carnea, o speli, o usuci bine si o asezi intr-un vas potrivit ca marime. Amesteci toate ingredientele  pentru  sosul marinat, torni peste carne si lasi vasul la rece de seara pana dimineata. Intorci carnea o data sau de doua ori, ...
 Rasol la cuptor Rasol la cuptor
Cureti rasoalele de pielite si tendoane, le speli si le fierbi in apa cu sare 45 de minute, avand grija sa indepartezi spuma formata.Scoti rasoalele din zeama in care au fiert, le asezi intr-o tava si torni peste ele supa de carne, o lingura de ...
 Rasol de vitel in crusta picanta Rasol de vitel in crusta picanta
Cureti rasolul de pielite, il speli, il zvanti cu un prosop si il asezi intr-o tava.Separat, inmoi felia de paine in putina apa (sau supa de carne), storci, o sfarami cu furculita si o amesteci, intr-un castron, cu jumatate din unt, ceapa rasa, ...
 Arpagic cu miel Arpagic cu miel
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Cureti si pisezi usturoiul. Speli carnea, o asezi intr-un vas si o freci bine cu zeama de lamaie, cu usturoi pisat si cu cimbru.Peste carne pui felii subtiri de slanina afumata. Torni in vas uleiul si supa si pui 2 lingurite de condimente pentru ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu usturoi
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z