SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu lapte

Cotlete de miel
Carnea se taie bucati cu tot cu os.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul,piperul macinat,sucul de lamaie si sare.Bucatile de carne se freaca cu aceasta marinata si se lasa la frigider o ora. ...
Pasca cu crema de alune
1.Galbenusurile se freaca cu zahar,sare si zahar vanilat.1 lingura de zahar se amesteca cu drojdia si coaja rasa de lamaie pana devine o pasta alifioasa.Peste aceasta maia se toarna laptele caldut si se framanta cu faina si galbenusurile adaugate..Se lasa sa creasca. ...
Coronita Pastelui
1.Se cerne faina si se face o gropita la mijloc.Drojdia se topeste cu zaharul si putin lapte caldut.Se adauga in gropita drojdia cu laptele,sarea,oul si margarina.Se lasa sa creasca 30 minute ...
Tort la castron
Blatul: faci un blat din 8 oua, 8 linguri faina si 8 de zahar + 1 praf de copt.Il dai la cuptor si cand se raceste il tai in doua pe lungimea lui si pui dulceata intre ele , un strat subtire ( eu pun de capsuni, caise sau crema de ciocolata finetti!). ...
Traista taranului
Cotletul de miel se bate pana devine subtire, se condimenteaza si se pune la gratar. Cand este gata se pune pe o frigaruie de lemn ca un plic. ...
Portofel
Faci un aluat din unt, untura, faina, sare, 2 galbenusuri si smantana. Il framanti bine, il pui in folie si il lasi o zi la frigider. ...
Medalion de miel
Fierbeti carnea, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Dati carnea apoi prin masina de tocat, iar morcovul taiati`l rondele. Amestecati carnea tocata cu pesmet, ou, lapte, sare si piper, dupa gust. ...
Miel pane
Pieptul de miel se taie bucati potrivite , se sareaza si se lasa sa stea 15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rand bucatile, se dau prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. ...
Cozonaci moldovenesti
Peste drojdia amestecata cu o lingurita de zahar se toarna 3 linguri de lapte caldut si 2-3 linguri de faina. Se amesteca totul batand cu lingura de lemn, se acopera si se lasa la loc cald. ...
 Drob de miel Drob de miel
Cureti bine maruntaiele, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, fierbi numai 3 oua pentru 10 minute ca sa-ti iasa tari. Inmoi feliile de paine in lapte, apoi le scurgi bine, iar separat cureti si speli verdeata. Dupa ce au fiert bine si ...
 Rosii umplute cu ficat de miel Rosii umplute cu ficat de miel
Speli rosiile, le tai un capacel, le scoti miezul, le presari cu sare si le lasi sa se scurga pe o farfurie. Inmoi painea in lapte, o storci si o dai deoparte pana pregatesti ficatul. Speli si cureti ficatul, il fierbi in apa cu sare si cand e gata ...
 Colac mare Colac mare
Amesteci drojdia cu 2 linguri de zahar, 1 lingura faina si o ceasca de lapte cald si lasi maiaua sa creasca 15 minute. Cand e gata o adaugi peste faina. Pui laptele cu zaharul ramas pe foc si lasi pana se topeste. Framanti apoi aluatul adaugand ...
 Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca
Ficatul de gasca impreuna cu usturoiul se pun in lapte pentru cateva ore. Ananasul se curata, se taie felii si se pune intr-o tigaie de teflon, ca sa se rumeneasca. Se condimenteaza cu piper rosu. Se bat feliile de piept de curcan cu batatorul de ...
 Colacei de Paste Colacei de Paste
Cerni faina intr-un castron mare. In mijlocul ei, intr-o adancitura, adaugi drojdia faramitata, o lingura de zahar si 100 ml de lapte caldut. Amesteci cu putina faina de pe margini, acoperi cu un prosop si lasi sa creasca 10 minute.Adaugi in castron ...
 Impletitura cu seminte Impletitura cu seminte
Amesteci drojdia cu o lingura de zahar, doua linguri de faina si doua de lapte pana obtii un aluat, pe care il lasi la loc cald circa doua ore ca sa creasca.Asezi faina, sarea, uleiul, laptele si zaharul intr-un castron mare, adaugi maiaua dospita si ...
 Chec aperitiv cu verdeata Chec aperitiv cu verdeata
Stropesti feliile de paine cu lapte, apoi le tai cuburi. Tai cubulete sunca si cascavalul si le amesteci.Separat, bati ouale, adaugi ceapa verde, si verdeata, taiate bucati, adaugi sare si piper si torni compozitia peste celelalte ...
 Cozonac cu stafide si migdale Cozonac cu stafide si migdale
Drojdia o amesteci cu laptele caldut, o lingura de zahar, doua linguri de faina si lasi sa creasca la loc cald 30 de minute.Freci untul cu restul de zahar, adaugi galbenusurile, nucsoara, sarea si esenta de vanilie. Pui faina intr-un bol, adaugi ...
 Floare aromata Floare aromata
Bati spuma untul cu zaharul, esenta, coaja de portocala si sarea pana se topeste zaharul. Adaugi pe rand galbenusurile. Amesteci faina cu praful de copt si adaugi in compozitie alternativ cate o lingura de faina si o lingura de lapte. Amesteci pana ...
 Deliciu cu mere Deliciu cu mere
Amesteci faina cu praful de copt, nucsoara si scortisoara. Bati oul ca pentru omleta si-l amesteci cu uleiul si laptele, apoi adaugi mierea. Amesteci bine si torni compozitia peste amestecul de faina. Mixezi pana se omogenizeaza totul. Adaugi ...
 Mielusel nins Mielusel nins
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugi 200 g zahar si zaharul vanilat. Cand s-a dizolvat zaharul, adaugi zeama de lamaie si mai bati putin. Freci untul cu 100 g zahar, adaugi albusurile amestecand usor, apoi galbenusurile pe rand, laptele, ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu lapte
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z