SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu patrunjel

Iepure la protap
Iepurele dupa ce se taie, se curata de maruntaie si se lasa minim o zi sa se usuce bine. Dupa se impaneaza cu costita afumata si se pune pe protap. ...
Salata de Paste
1.Se fierb ouale in apa sarata.Se pun ouale fierte in apa rece ,se lasa sa se raceasca si se taie in 4. ...
Friptura de miel cu ciuperci champignon
Pulpa bine curatata se sareaza,se feraca bine cu boia,se pune in tava cu ulei incins si se prajeste pe ambele parti.Se scoate apoi din tava si se pune la calit ceapa,ciupercile si patrunjelul. ...
Papricas de miel
Se curata carnea de miel de pielite,se spala si se taie bucati.Se sareaza si se pipereaza carnea,apoi se prajeste in ulei. ...
Chiftelute de carne de miel
Carnea dintr-o pulpa de miel se dezoseaza si se taie bucatele mici.Se caleste o ceapa taiata marunt,se inmoaie in lapte sau apa putina paine,patrunjelul se toaca si se trec toate prin masina de tocat carne. ...
Ciulama de miel
Carnea se spala si se taie bucati(cate 2 bucati de persoana) care se pun la fiert in apa rece su sare.Cand s-a format spuma aceasta se aduna cu spumiera,apoi se adauga ceapa morcovii si patrunnjelul tocate marunt. ...
Sos de legume cu pulpa de miel
Sub pielea copanelor se pun unt si felii de usturoi. Deasupra se unge cu ulei, sare, piper.Se dau la cuptor sa se rumeneasca. ...
Portofel
Faci un aluat din unt, untura, faina, sare, 2 galbenusuri si smantana. Il framanti bine, il pui in folie si il lasi o zi la frigider. ...
Piept de miel cu ciuperci
Dati pieptul prin masina de tocat si taiati ficatul feliute. Caliti in ulei ceapa tocata marunt pana se inmoaie si amestecati`o cu carnea tocata. Adaugati oul , patrunjelul tocat marunt, sare si piper. ...
Medalion de miel
Fierbeti carnea, impreuna cu morcovul in apa cu sare. Dati carnea apoi prin masina de tocat, iar morcovul taiati`l rondele. Amestecati carnea tocata cu pesmet, ou, lapte, sare si piper, dupa gust. ...
Musaca de dovlecei cu piept de miel
Se rad dovleceii de coaja si se taie felii de grosimea unui deget care se sareaza si se lasa sa se scurga 10 minute. ...
Ghiveci cu carne de miel
Se taie carnea in bucati mari si se prajeste in untura pana se rumeneste. Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. ...
 Drob de miel Drob de miel
Cureti bine maruntaiele, le speli si le pui la fiert in apa cu sare. Separat, fierbi numai 3 oua pentru 10 minute ca sa-ti iasa tari. Inmoi feliile de paine in lapte, apoi le scurgi bine, iar separat cureti si speli verdeata. Dupa ce au fiert bine si ...
 Rosii umplute cu ficat de miel Rosii umplute cu ficat de miel
Speli rosiile, le tai un capacel, le scoti miezul, le presari cu sare si le lasi sa se scurga pe o farfurie. Inmoi painea in lapte, o storci si o dai deoparte pana pregatesti ficatul. Speli si cureti ficatul, il fierbi in apa cu sare si cand e gata ...
 Drob in crusta de bacon Drob in crusta de bacon
Amesteci carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si patru oua crude. Calesti partea alba de lai praz taiata marunt, adaugi verdeata sil lasi la rece.Asezi feliile de bacon transversal, fundul unei forme, intercaland intre ele frunze ...
 Terina de curcan Terina de curcan
Cureti ficateii si pipotele, le speli si le fierbi 15 minute in apa cu sare, apoi le scurgi de zeama si le lasi la racit.Tai pieptul in doua, pe lungime, il bati usor cu ciocanul de snitele, avand grija sa nu se rupa. Pudrezi cu sare si piper.Dai ...
 Rasol de vitel in crusta picanta Rasol de vitel in crusta picanta
Cureti rasolul de pielite, il speli, il zvanti cu un prosop si il asezi intr-o tava.Separat, inmoi felia de paine in putina apa (sau supa de carne), storci, o sfarami cu furculita si o amesteci, intr-un castron, cu jumatate din unt, ceapa rasa, ...
 Pulpa de iepure cu ciuperci Pulpa de iepure cu ciuperci
Cureti bine pulpele de iepure, le pudrezi cu sare, piper, le freci cu boia si le dai la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Lasi sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si le scoti din tava.In grasimea din tava, calesti ceapa tocata marunt, ...
 Pui cu ciuperci si smantana Pui cu ciuperci si smantana
Speli pieptul de pui si-l portionezi dupa dorinta. Ciupercile le speli foarte bine si le tai felii. Prajesti bucatile de pui in ulei, le scoti si le lasi la cald. In grasimea in care ai prajit puiul calesti ceapa taiata julien, adaugi ciupercile, ...
 Rosii umplute cu pasta de masline Rosii umplute cu pasta de masline
Tai rosiile in jumatate, pe orizontala, le golesti de miez si le lasi sa se scurga cu taietura in jos.Intre timp, toci maslinele, le amesteci cu branza de vaci, ardeiul gras taiat cubulete, uleiul de masline si smantana. Potrivesti gustul cu sare si ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu patrunjel
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z