SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste

 Friptura de miel in pergament Friptura de miel in pergament
Cureti usturoiul si il pisezi bine, iar separat storci lamaia. Cureti apoi pulpa de miel, o speli bine si o ungi cu ulei, zeama de lamaie, usturoi pisat si presari sare si piper dupa gust. Infasori pulpa de miel in pergament sau in hartie de copt, o ...
 Miel la tava Miel la tava
Carnea se spala si se portioneaza,se sterge bine, se unge cu untura si se condimenteaza.Se pune intr-o tava incapatoare, se toarna putina apa deasupra si se da la cuptor. Din cand in cand se mai pune apa. Cand e aproape gata carnea, se pun si ...
 Friptura de miel cu vin si tarhon Friptura de miel cu vin si tarhon
Se spala carnea, se sterge si se taie cuburi.Se pune la prajit impreuna cu ceapa tocata marunt in 2 linguri cu ulei, presarandu-se cu sare si piper dupa gust si punand cate putina apa calda pana se fragezeste.Intr-o alta cratita se pregateste sosul: ...
 Chiftelute de miel Chiftelute de miel
Carnea se spala, se sterge si se taie cuburi.Se da prin masina de tocat si se pune intr-un castron.In 2 linguri cu ulei se calesc ceapa  si usturoiul tocat marunt. Apoi se adauga la carne impreuna cu ouale batute ca pentru omleta,painea ...
 Sarmalute de miel in foi de vita Sarmalute de miel in foi de vita
Se spala carnea, se sterge si se da prin masina de tocat. Se pune intr-un castron si peste ea se adauga cepele tocate marunt,orezul spalat bine si scurs,sare si piper.Se amesteca bine compozitia si se da deoparte.Urmeaza sa oparim frunzele de vita ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Cureti si speli bine pulpa de miel, apoi cureti si tai felii cateii de usturoi.Crestezi din loc in loc pulpa de miel, o impanezi cu usturoi, o ungi cu miere ca sa prinda o culoare frumoasa la copt si o asezi intr-o tava in care ai pus putin ulei si o ...
 Rulouri de pui cu spanac si cascaval Rulouri de pui cu spanac si cascaval
Speli bine spanacul si il pui la fiert in apa cu sare pentru 15-20 de minute. Strecori spanacul fiert, il pasezi bine pana obtii un piure la care pui sare si piper dupa gust. Separat, dai cascavalul pe razatoarea mare si il lasi deoparte. Dezosezi ...
 Gogosele de cartofi Gogosele de cartofi
Cureti cartofii si ii pui la fiert in apa cu sare. Separat, pui la fiert apa cu untul si cand da in clocot adaugi faina si amesteci repede. Mai fierbi 2-3 minute si dai sosul deoparte. Dupa ce au fiert cartofii, ii treci prin masina de tocat (sau ii ...
 Rosii umplute cu ficat de miel Rosii umplute cu ficat de miel
Speli rosiile, le tai un capacel, le scoti miezul, le presari cu sare si le lasi sa se scurga pe o farfurie. Inmoi painea in lapte, o storci si o dai deoparte pana pregatesti ficatul. Speli si cureti ficatul, il fierbi in apa cu sare si cand e gata ...
 Pastrav cu pesmet si susan Pastrav cu pesmet si susan
Cureti bine pastravii, ii speli cu apa rece, ii usuci cu un servet, ii presari cu sare si ii lasi astfel 30 de minute. Pui apoi pe farfurii separate oul batut, faina, pesmetul si susanul. Treci un pastrav prin faina, ou si pesmet, iar pe celalalt ...
 Crema de biscuiti cu mere Crema de biscuiti cu mere
In tava aragazului pui la copt merele spalate si curatate de casuta de samburi. Dupa ce s-au copt, le scoti coaja si miezul si le lasi sa se raceasca. Apoi le pasezi prin sita sau le maruntesti cu mixerul. Pregatesti un sirop ceva mai gros din zahar ...
 Pasca umpluta cu branza si budinca Pasca umpluta cu branza si budinca
Scurgi bine branza, apoi o amesteci cu 4 oua, smantana, 4 linguri zahar pudra, praful de budinca si stafidele.Separat, faci un aluat din 3 linguri faina, 1 galbenus, 1 lingura margarina, 1/2 praf de copt stins cu zeama de lamaie, 2 linguri zahar ...
 Costite de miel cu vin ciuperci si sos de usturoi Costite de miel cu vin ciuperci si sos de usturoi
Costitele se spala si se portioneaza.Se pun intr-o tava mare de cuptor cu putin ulei, se condimenteaza si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Ciupercile se curata si se trec pe sub un jet de apa, se scurg, se toaca si se pun in tava peste carne cand ...
 Anghemaht de miel Anghemaht de miel
Cureti carnea, o speli bine si o pui la fiert intr-o oala cu apa in care ai pus si condimentul. Dupa ce a fiert bine, o strecori si o lasi deoparte pana pregatesti sosul. Rumenesti faina in unt, stingi cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea si-l ...
 Miel cu spanac Miel cu spanac
Speli si cureti bine carnea de miel, o tai in bucati potrivite si o pui sa se rumeneasca intr-o cratita, in untul topit. Separat, pui la fiert o oala cu apa in care vei opari spanacul. Cureti ceapa, o tai marunt, o adaugi peste carne, o calesti ...
 Ostropel din carne de miel Ostropel din carne de miel
Tai carnea bucati, o inabusi in ulei, apoi o scoti si o fierbi separat cu putina supa de carne sau apa. In grasimea ramasa de la inabusit, pui ceapa tocata, faina, le prajesti putin si stingi cu putina supa in care a fiert carnea. Adaugi bulionul si ...
 Miel cu praz si masline Miel cu praz si masline
Tai carnea in bucati mici si o pui intr-o cratita cu ulei sa se inabuse. Din cand in cand, intorci bucatile de carne ca sa nu se prinda de cratita. Tai prazul in bucati de 3 cm (numai partea alba), il oparesti bine, il scurgi si il pui peste carne. ...
 Colac mare Colac mare
Amesteci drojdia cu 2 linguri de zahar, 1 lingura faina si o ceasca de lapte cald si lasi maiaua sa creasca 15 minute. Cand e gata o adaugi peste faina. Pui laptele cu zaharul ramas pe foc si lasi pana se topeste. Framanti apoi aluatul adaugand ...
 Macrou la cuptor Macrou la cuptor
Cureti si speli bine macroul si-l pui intr-o tava cu putin ulei si 1 ceasca de apa. Cureti morcovul, il tai bucati pe lungime si-l adaugi in tava. Potrivesti gustul de sare si piper, mai pui cateva felii de lamaie, foile de dafin si dai pestele la ...
 Lebede din aluat Lebede din aluat
Intai faci corpul lebedei si pentru acesta iei cate o mana de aluat, ii dai forma de bulgaras, il turtesti si-l asezi in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dintr-un sul mai subtire formezi gatul lebedei pe care-l lipesti de aluatul din tava si ...
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste - Pagina 4
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z